yasasin yemek yemek :)

scapula

2 yavrulu anne
Kayıtlı Üye
31 Mart 2008
1.359
2
116
Avusturya
kizlar istahlariniz ne alemde ??
son aylara girdigimiz su dönemde yediklernize ictiklerinize dikkat edebiliyormusunuz?? sadece kilo yönünden degil,saglikli bir bebis dünyaya getirmek icin neler yapiyorsunuz??

valla ben canım ne isterse yiyorum özel bişi yaptıgım yok kilo almak icin, iştahımda cok degil normal düzenli yemek yiyorum 6 haftadırda kilo almadım koruyorum inş. böyle gider tabi..

yaa ben acayip yemeye başladım ama öyle kızışımı pek düşündüğüm yok herşeyi yiyorum tabi meyve ve süt hergün alıyorum o ayrı ama fast food,pasta,börek,çiğ köfte ne bulursam yiyorum.bir de ben hamileliğimin başından beri acayip acı düşkünü oldum normalde hiç yemezdim diyemem yerdim ama bu kadar değil...sanırım kızım yüzyılın sanatçısı olacak baya bir yanık sesli olacak galiba:))şimdiye kadar 8 kilo aldım 2 ay için yalnızca 2 kilo hakkım kaldı ama ben aşıcam galibaaa aman artık takmıyorum bana ne...

cig köfte demissin ya ben oraya takildim..canim ya cig ette cig yumurtada pastorize edilmemis üt ve süt ürünlerinde mayonezdede var,toxoplazma denilen hastalik gecme riski var..dikkat etmek lazim toxo ilk 3 ay cok tehlikeli biz o dönemi coktan astik ama yinede tehlike arz ediyor,hatirlatmadan gecemedim..

ben hamilelikten önce mütis kahve icerdim sekersiz sütsüz nescafe hemde koyu..sabah kalkinca ilk isim onu icmek olurdu..Cok sükür hamillelikte canim hic istemedi,hatta 5 ay kadar cay bile icemedim benim bulantilarim cok fenaydi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…