- Konu Sahibi yasemindeniz
-
walla ben 2 gün öncesine kadar 66.20idim 2 gün boşladım ama yemek olarak değil spor olarak boşladım.hedefim 55 hatta 54 olsun 55 garanti olsunboyumda 160
verrsin cnm cok deilmiş valla boslamaki vücut zanmnla yeni duruma alıssın sonra zaten istesende miğden istemez :)
haklısın valla işte benimde bir gör bir çok güzel pantolonum var eskiden çok zayıftım ben.... birden kilo aldım ilk defa bukadar kiloluyum işte saklıyorum pantolonlarımıda vericem giricem o pantolonlara diye bakalım artık
Selam kızlar :)
bugün 9lu çay aldım. Bakalım nolcek. Neyseciğme bugün 1 saat yürüyüş + dukana devam
Selam kızlar :)
bugün 9lu çay aldım. Bakalım nolcek. Neyseciğme bugün 1 saat yürüyüş + dukana devam
sabah ufacık peynir,4tane zeytin,domates,süt, 1dilim kepek ekmeği
öğle yapmadım..çnkü çok geç kalktım zaten
akşam haşlanmış 2adet patates+1 haşlanmış yumurta ve domatesi karıştırıp salata gibi bişi yaptım..bol limon sıktım yedim...
aralarda ufak ufak yediklerim ise ; 1 salatalık
yeşil çay 1 kupa
kuru kayısı 4adet
kiraz bir avuçtan az
pirinç patlaklı form(3tane)seviyorum böle ara ara atıştırmayı
umarım fayda eder kilo vermeye..bakınca kilo aldıracak bişi yok gibi gözüküyo demi kızlar?? :26:
akşamada spor yapıcam inş...
güzel menü ama patates hep nişasta dolayısıyla haşlanmışı bile kilo aldırır dikkat et derim :)
tşekkr ederim uyardığın içn cnm
dedm yağlı tuzlu bişi değil kilo yapmaz gibi düşündüm..
bide benm hedefm az kilo vermk ya...çok sıkı program yapmıyorum...
acele verilen kilonun sağlıklı olmayacağını düşünüyorum..
yavaş yavaş gtsn yeter..yeter ki gitsn
tamam o zaman azıcık patatesten sorun olmaz :) ama 2 tane değilllbende anlamıyorum kilo verme çabasına girsem mi girmesem mi bazen dikkat ediyorum bazen etmiyorum ben okul zamanı çok yerim düşün her gün cips çikolata yerim abartmıyorum ve bunlarıda öğle tatilinde yemek yedikten sonra yerim eve gelincede gene yemek yerim falan kilomsa hep sabit 53 tatile girince dikkat etmeye başladım abur cuburdan baya uzak durdum hatta baya bi diyet çabasına girdim ama kiloma bakıyorum gene 53 heralde yaşımdan dolayı 17 yaşındayım çünkü normaldede zayıf görünürüm herkes zayıfsın derde bizim okulduki sıfır beden kızları görünce çıldırıyorum tabiii D
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?