Yasemindeniz'le birlikte kilo verme günlüğü

verrsin cnm cok deilmiş valla boslamaki vücut zanmnla yeni duruma alıssın sonra zaten istesende miğden istemez :)

haklısın valla işte benimde bir gör bir çok güzel pantolonum var eskiden çok zayıftım ben.... birden kilo aldım ilk defa bukadar kiloluyum işte saklıyorum pantolonlarımıda vericem giricem o pantolonlara diye bakalım artık

aynen cnm üniye gidince bi yılda 12 kg filan aldım ondan öncede sınav stresinden almııştım bi 10 da üstüne eklendi

Selam kızlar :)

bugün 9lu çay aldım. Bakalım nolcek. Neyseciğme bugün 1 saat yürüyüş + dukana devam

doğrudur bende birden aldm ama bu son zamanlar artık çok kilo almaya başlamıştım artık dur demenin zamanı gelmişti

Selam kızlar :)

bugün 9lu çay aldım. Bakalım nolcek. Neyseciğme bugün 1 saat yürüyüş + dukana devam

hadi hayırlı olsun canım benim şu 9 lu çay hakkında bende düşüncelerini merak ediyorum bende form kiraz sapı çayına başladım tadı güzel hoşuma gitti bakalım artık senin deneyimine dayanarak 9lu çayada başlarız artıkın

Bu akşam ikinci kez yürüyüşe çıktım. Ohh bir iyi oldu sormayın

Hem bedenim hem de vicdanım rahatladı :)

bu hafta kilo veremiyorum kızlar.. yağlar aynen duruyor dün fast food yedim dışarıda onun da etkisi var sanırım..
bugun gayet guzel beslendım aslında
sabah nesfit oglen tavuk ve yogurt yarım dılım uno ekmek aksam kıymalı domateslı bıberlı kavurma yanında bır dılım uno ekmek ve 2kasık yogurt arada sut ıctım yesıl cay ıctım 2lıtre su ıctım

güzel menü ama patates hep nişasta dolayısıyla haşlanmışı bile kilo aldırır dikkat et derim :)

güzel menü ama patates hep nişasta dolayısıyla haşlanmışı bile kilo aldırır dikkat et derim :)

tşekkr ederim uyardığın içn cnm
dedm yağlı tuzlu bişi değil kilo yapmaz gibi düşündüm..
bide benm hedefm az kilo vermk ya...çok sıkı program yapmıyorum...
acele verilen kilonun sağlıklı olmayacağını düşünüyorum..
yavaş yavaş gtsn yeter..yeter ki gitsn

tamam o zaman azıcık patatesten sorun olmaz :) ama 2 tane değilll bende anlamıyorum kilo verme çabasına girsem mi girmesem mi bazen dikkat ediyorum bazen etmiyorum ben okul zamanı çok yerim düşün her gün cips çikolata yerim abartmıyorum ve bunlarıda öğle tatilinde yemek yedikten sonra yerim eve gelincede gene yemek yerim falan kilomsa hep sabit 53 tatile girince dikkat etmeye başladım abur cuburdan baya uzak durdum hatta baya bi diyet çabasına girdim ama kiloma bakıyorum gene 53 heralde yaşımdan dolayı 17 yaşındayım çünkü normaldede zayıf görünürüm herkes zayıfsın derde bizim okulduki sıfır beden kızları görünce çıldırıyorum tabiii D

bugünki menüm :)
sabah : 1 kase special k sütlü
akşam:4 kaşık pilav 2 köfte 4 kaşık yoğurt :)
bugün nasıl ayakta durdugumu bilmiyorum ama hiç aç deilim :)

bende bu pazartesi başladım boyum 1.64 kilom ise ilk defa 65 bu pazartesi herkesin kilomla dalga geçmeye başması neticesinde bende dikkat etmeye başladım baktım baya işe yarıyo düzene sokmalıyım dedim :) o yüzden bende sizinleyim tavsizyelerinizi beklerim

hay allahım ...bence gurur duymalısın eğer zayıfsan..bende balık etliyim..bi göbiş var.. o olmazsa herkes manken gibi olcan diyor...bide çok zayıflık iyi değil..napcan sıfır bedenleri sennn erkek olsam şöyle ele avuca gelsn isterm

Sabah: 1 muz, birkaç ceviz, 1 bardak kakaolu şekersiz süt

Ara: 4-5 kayısı

Öğlen: Yarım tabak tavuklu türlü, 1 dilim ekmek, 1 bardak sodalı ayran

Ara: Yok

Akşam: 5 kaşık bulgur pilavı, 1 kase yoğurt, bolca salata

1 saat yürüyüş

sabah 1 kase special k
ara dondurma yarm dilim kek
akşam bi kase special k 2 kayısı 3 cevz
ara elma
ndn kmse yok

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…