Yasemindeniz'le birlikte kilo verme günlüğü

Sabah: 2 dilim ekmek, 1 tabak ıspanak yemeği, 3 kaşık yoğurt

Ara: 2 erik, 1 kahve

Öğle: 1 dilim ekmek, 3 kaşık yoğurt, 1 tabak ıspanak yemeği

Ara: 1 kahve, 2 erik

Akşam: 1 tabak ıspanak, 3 kaşık yoğurt, 1 parça çikolata

Spor yerine ev temizliği var :)

Ne kadar enteresan bir gün değil mi, habire ıspanak yemeği yedim durdum

sabah nasıl ıspanak yedin öyle ya :) gerçekten de bütün gün ıspanak ve yoğurt yemişsin, gerçi ben de senden farklı değilim, ha bire yoğurt ve ayran ikilisiyle geçti bugun :) ama güzel bi menü olmuş, tebrik ederim.

proteinde 3. günüm sona erdi kızlar...

3 gün değişiklik yeter sanırım... biraz daha yumurta yersem gıdaklamaya başlıycam... yarın öğlen et ya da tavuk, akşam da sebze yemeği şeklinde düzenlemeyi düşünüyorum. kahvaltım klasik zaten :)

bi de yarın kaç çıkıcam merak ediyorum.

Sabah yağsız, tuzsuz makarna yedim, hastane yemeği gibiydi. 1 tatlı kaşığı salça ile tatlandırmaya çalıştım.

Arada 1 kahve ve 1 parça çikolata.

Öğle yemeğinde 6 tane tavuk köftesi.

Arada 1 kahve ve akşam yine 5-6 tane tavuk köftesi.

Birkaç gün protein ağırlıklı besleneyim diyorum, en azından günde 1-2 öğün. Belki duraklamam sona erer.

sabah ufacık peynir,4tane zeytin,domates,süt, 1dilim kepek ekmeği
öğle yapmadım..çnkü çok geç kalktım zaten

akşam haşlanmış 2adet patates+1 haşlanmış yumurta ve domatesi karıştırıp salata gibi bişi yaptım..bol limon sıktım yedim...

aralarda ufak ufak yediklerim ise ; 1 salatalık
yeşil çay 1 kupa
kuru kayısı 4adet
kiraz bir avuçtan az
pirinç patlaklı form(3tane) seviyorum böle ara ara atıştırmayı
umarım fayda eder kilo vermeye..bakınca kilo aldıracak bişi yok gibi gözüküyo demi kızlar?? :26:

akşamada spor yapıcam inş...

teşekkür ederrim birazdan çıkıcam ben de yürüyüşe cumartesi pazar sabahları
10 km yürüyorum hfata içi akşam 7-8 km yani bir günde 17 km değil o kadar vaktim yok kiyürümeye

kızlar ay bugün sabah spor yapamadm.akşama ye paltes yapcam yada yürüyüş sizde durumlar nasıl bu arada cuma günü tartılıyoruz bildiriyoruz durmumuzu bakalım nekadar eridik
bugünki mönümü yazıyorum
sabah: 2dilim ekmek
2bardak form kiraz sapı çayı
az zayetin yağlı bol limonlu domates maydonoz
1.5 rafadan yumurta
2 zeytin
1 çay kaşığı ev yapımı reçel
öğlen:: 2 bardak ılık limonlu su

akşam
: fırında patates patlıcan domates karışık sebze diyelim
1 bardak limonata

bu 2gündür saldım galiba kendimi kızlar siz nasılsınız napıyorsunuz

hu huuuuuuu kızlar ne oldu durumlar nasıl yoksa herkes bıraktıda benim mi haberim yok 1 gün nete giremedik bak neler olmuş

merhaba kızlar bende katılabilir miyim ? kendime candan samimi soru sordugumda cvp verdiğimde bişe yazdıgımda beni takıp cvp veren diyet arkadasları arıyorum da :s?

çok iyi hadi bakalım aramıza hoşgeldin bende 55 kilo olmak isityorum bakalım artık 2 gündür boşladım ama telafi etcem vercem sonunda bu kiloları çok sıkıldım artık ağır ve hantal olmaktan insan kiloluyken bile bir iş yapmasa bile yoruluyor

hu huuuuuuu kızlar ne oldu durumlar nasıl yoksa herkes bıraktıda benim mi haberim yok 1 gün nete giremedik bak neler olmuş

Valla ben bırakmadım canım, hala devam ediyorum :) Bu aralar kilom takıldı ama olsun, bırakmak yok :)

merhaba kızlar bende katılabilir miyim ? kendime candan samimi soru sordugumda cvp verdiğimde bişe yazdıgımda beni takıp cvp veren diyet arkadasları arıyorum da :s?

Aramıza hoşgeldin canım

Akşam yürüyüşümü yapıp geldim

ohhhh ne güzel yürüşte yapmış bende 2 gündür çıkamadım yürüyüşe evin işi gücü falan derken zaman kalmadı ama plates yaparım artık bende öyle telafi ederiz

vericz tabiki cnm dönmek yok boşlamakta yok emi hedefe giden yolumuz uzamasın boşlamak istediğinde zayıflamıs halini düşün tut kendini buraya yaz biz durduruz seni bgün blgsayarım bzuldu ama ara ara baska yerlerden girerim bn bnmde hedef 57 senn kg kaç cnm su an ?

walla ben 2 gün öncesine kadar 66.20idim 2 gün boşladım ama yemek olarak değil spor olarak boşladım.hedefim 55 hatta 54 olsun 55 garanti olsun boyumda 160

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…