Yasemindeniz'le birlikte kilo verme günlüğü

Selülitin en kesin çözümü spor :)

Ne kadar fit ve ne kadar sıkı bir vücut olursa o kadar az selülit olur. Durmak yok, sürekli hareket ve spor :124:

doğru diyorsun ya sırf hareket ederken terleyeym diye evin içindeki sıcak odaya atıyorum kendimi..klima varken ter pek çıkmıoyr bnde gıcık oluyom

kızlar bendede çok selülit var plates yapıyorum bugün size yürüyüşe çıkıyorum dedim alışveriş yaptım geldim azda olsa yürüdüm sayılır ama istediğim gibi bir yürüyüş değildi tabiki ve tartıldım kızlar şok şok 67.80 dim bi çıktım tartıya nasıl dualar ediyorum bir görseniz ve sonuç 66.20 çok mutluyum çok bu arada platesin 2 günde olsa faydasını gördüm sıkılaştırıyor bugünlük menümü yazıyım hemencik
sabah: menemen yedim
ekmeği biraz kaçırdım 3-4 dilim falandır
bol maydonoz( maydonoz idrar söktürüyor ödem attıryor yağda yakıyor)
ufak bir dilim peynir yedim tuzsuz
limonata içtim

öğlen: 2 tane hurma
kavun yedim

akşam:maydonozlu semiz otlu yoğurtu kaştırdım öle yedim
karpuz yedim

şimdilik bu kadar yarın bunları telefi etcem platesimi daha uzun süre yapcam vede tabiki akişam hava serinleyincede yürüyüş bu arada sallama poşet çay aldım kiraz sapı form onuda yarından itibaren içmeye başlicam

Kızlar merhaba;ben geldim.Bugün başladım.
Sabah marul,roka,domates salatalık peynir,zeytinle hazırlanmış ekmeksiz salata yedim.Ekmek yemeden bir diyet progrmı uygulamayı düşünüyorum.salata sebze yemeği ,ızgara salata ve çeşitleri.Ayrıca spor içinde bir program oluşturucam.onu da yazarım.

Günaydın çıtırlar :)

Kilolae gittikçe yüzümüz daha da gülüyor.

Bugün güne ızgara tavukla başladım. Malum dukan şeysi yapıyorum. Light ayran içtim. Sonracıma bugün 2 saat yürüyeceğim. Koşulladım kendimi.

Bol bol da su. Suuu ne kadar suu o kadar yanan yağ

İçtim 1 dolu kupa yeşil çay. 5i 1 arada çayım bitti. Bugün gidip alcam hatta şu meşhurrrr 9'lu çaydan alacam

Özel hastanelerde bütün hormon testleri + kan ve şeker testleri ile ilk muayene dahil 75-90 tl aralığında cnm. Kimi hastaneler dahiliyede testler yaptırıyor sigorta karşılasın diye, kimi hastanelerde direkt diyetisyene gidiyorsun ondan cepten ödüyorsun ama genelde 75 tl falan fix paketler oluyor. Yani öyle çok pahalı değil. Hepiniz gidin. 100 lirayı nereye harcamıoz ki. Gidioz xxxxxxl kıyafetlere harcıoz da diyetisyene vermişik çok mu bee

aranızda diyetisyene giden var mı ücreti ne kadar

Selülit için altın reçetem

Her gün duş alacağız. Soğuk su ile bacaklarımızı şoka uğratıp önce peeling, sonra sert sünger ya da liflerle selülit olan bölgelere iyicene kan akışı olsun diye masaj yapacağız. Böyle sert sert sürtün kızarana kadar.

Ve her gün en az, en az diyorum buraya dikkat 3 litre su içeceğiz.

Eğer diyet yapar ama suyu az içersek yanan yağlar akmadığı vücuttan gitmediği için direkt selülit oluyor. Beni dinleyin selülite veda edin. Hee yeşil çay için bir de her gün 3 kupa.

günaydın kızlarr bugn geç uyndm baya... bacaklarımı soğuk duşa sokup şoklattım

şimdi yoğurtlu soğuk çorba içiyorum...

gün içinde bakalım ne yicem bilmiyorum..
ama ekmek yememeyi düşünüyorum..
daha çok meyve ağırlıklı besleniyorum ben...
bende programlı diyet uygulayamıyorum..sadece az az yicem ,3 beyazdan uzak durcm
ve en son akşam 7den snra hiçbirşey ağzıma sürmücem..

Merhaba kızlar :)

Dün baldırlarımın ağrısına aldırmadan yürüyüş yaptım ama baldırlarım bugün dünden de feci ağrıyor

Daha fazla zorlamasam iyi olacak sanırım :)

Siz neler yaptınız? Sporlar, egzersizler ne alemde?

cnm bşiler yiyip plates yapcam herhalde öğleden snra başlarım yapmaya..nasılsa bütün gün evdeyim.vakit bol
dün karın göbek hareketi yaptım..yanlarım acıyor yan çalşıtım sadece ...bugün mekikde çekcemm

sağol canım bilgilendirğin için

merhaba kızlar ben bu sabah 60 çıktım

bi kaç gün daha doğru düzgün beslenip 60ı sabitlemek istiyorum

Sonunda şeytanın bacağını kırdın yani, gözün aydın :)

Birkaç gündür protein ağırlıklı besleniyordun, değil mi?

herkese merhaba kızlar ben bugün baya geç kalktım valla daha kahvaltı yapmadım birazdan yapcam gece film milim derkene geç uyudum..neyse kahvaltı yapıp hemen platesime geçicem

bende şu 9lu şeye başlamayı düşündüm hayat çayımı ne sonra dün alışverişe gidince orda kiraz saplı çayı gördüm baktım içine o 9 çayda yazan bitkilerden birkaçı var bunda dayanamadım aldım.kiraz sapıda çok zayıflatıyor diye biliyorum..evet senden öğrendim bende bol suu bol yağ yakımı

kaslarınızı çok zorlamayın bence yavaş yavaş ağrıtmadan yapın bende yürüyüş yapınca kaval kemiklerim sızlıyo ağrıyo mesela 1-2 tur attıktan sonra bir 2dk oturuyorum sonra tekrar başlıyorum bu sefer ağrımıyor

Sonunda şeytanın bacağını kırdın yani, gözün aydın :)

Birkaç gündür protein ağırlıklı besleniyordun, değil mi?

evet canım kırdım 61i, inşallah 59u da görücem :)

ben 2 gündür protein ağırlıklı besleniyorum evet. bugün 3. günüm. 2 günde 1 kilo düştü. bakalım yarına neler olacak :)

protein ağırlıklı beslenme konusunu açarmısınız? ben bu diyet konularına yabancıym doğumdan sonra iş başa düşünce zayıflama nın zorlu sürecine girdm

Kızlar bana yaz aylarında yapılabilecek değişik salata tarifleri lazım. Böyle sevdiğiniz lezzetler varsa öneride bulunabilir misiniz?

Çok fazla salata çeşidi bilmem :)

protein ağırlıklı beslenme konusunu açarmısınız? ben bu diyet konularına yabancıym doğumdan sonra iş başa düşünce zayıflama nın zorlu sürecine girdm

Canım gün içerisinde ağırlıklı olarak protein tüketiyorsun; kırmızı ve beyaz et, süt ve süt ürünleri, yumurta gibi. Bunlar her öğününde oluyor ve karbonhidrat alımını (meyve ya da işlenmiş gıdalar gibi) azaltıyorsun, hatta daha katı uygulamalarda tamamen kesiyorsun. Ama sen bebeğini emzirdiğin için her şeyden yemelisin, bebeğin sütten kesilmeden böyle katı uygulamalara pek kalkışma bence canım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…