- Konu Sahibi yasemindeniz
-
Selülitin en kesin çözümü spor :)
Ne kadar fit ve ne kadar sıkı bir vücut olursa o kadar az selülit olur. Durmak yok, sürekli hareket ve spor :124:
doğru diyorsunya sırf hareket ederken terleyeym diye evin içindeki sıcak odaya atıyorum kendimi..klima varken ter pek çıkmıoyr bnde gıcık oluyom
aranızda diyetisyene giden var mı ücreti ne kadar
Merhaba kızlar :)
Dün baldırlarımın ağrısına aldırmadan yürüyüş yaptım ama baldırlarım bugün dünden de feci ağrıyor
Daha fazla zorlamasam iyi olacak sanırım :)
Siz neler yaptınız? Sporlar, egzersizler ne alemde?
Özel hastanelerde bütün hormon testleri + kan ve şeker testleri ile ilk muayene dahil 75-90 tl aralığında cnm. Kimi hastaneler dahiliyede testler yaptırıyor sigorta karşılasın diye, kimi hastanelerde direkt diyetisyene gidiyorsun ondan cepten ödüyorsun ama genelde 75 tl falan fix paketler oluyor. Yani öyle çok pahalı değil. Hepiniz gidin. 100 lirayı nereye harcamıoz ki. Gidioz xxxxxxl kıyafetlere harcıoz da diyetisyene vermişik çok mu bee
merhaba kızlar ben bu sabah 60 çıktım
bi kaç gün daha doğru düzgün beslenip 60ı sabitlemek istiyorum
Günaydın çıtırlar :)
Kilolae gittikçe yüzümüz daha da gülüyor.
Bugün güne ızgara tavukla başladım. Malum dukan şeysi yapıyorum. Light ayran içtim. Sonracıma bugün 2 saat yürüyeceğim. Koşulladım kendimi.
Bol bol da su. Suuu ne kadar suu o kadar yanan yağ
İçtim 1 dolu kupa yeşil çay. 5i 1 arada çayım bitti. Bugün gidip alcam hatta şu meşhurrrr 9'lu çaydan alacam
Merhaba kızlar :)
Dün baldırlarımın ağrısına aldırmadan yürüyüş yaptım ama baldırlarım bugün dünden de feci ağrıyor
Daha fazla zorlamasam iyi olacak sanırım :)
Siz neler yaptınız? Sporlar, egzersizler ne alemde?
Sonunda şeytanın bacağını kırdın yani, gözün aydın :)
Birkaç gündür protein ağırlıklı besleniyordun, değil mi?
protein ağırlıklı beslenme konusunu açarmısınız? ben bu diyet konularına yabancıym doğumdan sonra iş başa düşünce zayıflama nın zorlu sürecine girdm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?