- 19 Mayıs 2020
- 47.886
- 215.296
- 598
Sıvamış.Bakım için para istemedim benim küsecegimi bildiği için bu lafı söyledi yani mecbur kaldı
26 olgun değil ama 36 çokmu olgunmuşKadın duygusundan anlamayan bi adamla evlenmişim o kadar pişman ki
Birde bana ben olgun seviyorum diyor bu bana hakaret değil mi
benim durum da bu…20lerimde 30 larimda gosteriyordum. 30larimda yine 30larimda gosterdim. Simdi 30larin sonundayim 40a merdiven dayadim hala 30larimda gosteriyorum. Umarin 60 imda yine 30lari gosteririm.
Ben yalan söyleyince o da söyleyecek ben gerçekçiden yanayım demedim iyi ki deAy kiyamisu. Adama "20 yasindaki delikandan hic farkin yok. Bütün mankenleri siralasan bir sen etmez hayatim" demediginiz icin sizi kirmis resmen
Ay resmen öldüresi var seniiAblasına hiç yaşını göstermiyorsun genç gözüküyorsun dedim sonra eşimde bana sordu ben kaç gösteriyorum diye bende sen olduğun yaşı gösteriyorsun dedim böyle deyince o da bana sende 36 37 gösteriyorsun dedi
Sesli güldüm ayİnadına demiş işte sen iltifat etmedin diye o da seni bozmuş. Ay benim kompleksli kocam diye ensesine Bi tane şaplatsaydın. Şakacıktan(!)
Annem kardeşlerim küçük gösteriyorsun diyor bi kaç sene önce yaşımdan küçük olduğumu söyleyende vardı ama şu an çarşıya çıktığımda benden büyükler abla diyorlarSizce nasıl görünüyorsunuz? Aileniz , ark falan ne derler? Bazı insanlar yaşından çok büyük görünüyor.
Evet 36 yaşındaki insanlara hakaret etmiş oldu konu sahibi.26 olgun değil ama 36 çokmu olgunmuşhani 45,50 fln deseydi olgun diye anlardımda,bu arada sizde 35,36 yaşındaki hanımlara yaşlı muamelesi yaptınız farkında olmadan sizdemi hakaret etmiş oldunuz yani bu düşünceye göre,büyük göstermeyle yaşla başla neden phakaret olsunki,bu bi tek bizim ulkemizde var yemin edebilirim ama ıspatlayamam,genc olmak marifet bizim ulkede,18 deseydi buraya konu acmazdınız,takmayın yaşı başı bu kadar,36 da genç bir yaş cokta aman aman bir fark yok yani sizin yaşınızla arasında,40 yaşında 30 gösterende var,30 yaşında 40 gösterende espri yapmış adam nolacakki
Öldürdü bileAy resmen öldüresi var senii
çarşıda herkes herkese abla diyor… :) çarşı, pazar öyle.Annem kardeşlerim küçük gösteriyorsun diyor bi kaç sene önce yaşımdan küçük olduğumu söyleyende vardı ama şu an çarşıya çıktığımda benden büyükler abla diyorlar
Evet giyimim büyük gösteriyor bunu söyleyenler oldu ama eşim beni tanıyor üzülüp küsecegimide biliyor ama beyin yok ki illaki huzur kaçıracak26 yaşındaki birinin büyük göstereceğini düşünmüyorum. Genelde bazı insanlar kendi yaşına göre yiginmedikleri için büyük gösteriyor. Sizde giyiminizden dolayı büyük gösteriyor olabilir misiniz.?
vallahi20lerimde 30 larimda gosteriyordum. 30larimda yine 30larimda gosterdim. Simdi 30larin sonundayim 40a merdiven dayadim hala 30larimda gosteriyorum. Umarin 60 imda yine 30lari gosteririm.
işte aynen bende onu anlamadım adam 30 yaşındaymış kendisinden 5,6 büyük kadinlara ben olgun kadınlardan hoslaniyorum demiş,yani bunlar çok uçurum yaslar değilki yada çok farklı görünmezsiniz yani bu yaşlarda,alınganlık yapacak birşey yok gibi36 yaşındaki insan nasıl görünüyormuş ki?
36 yaş olgun diyen benim eşimdi benimde yaşımdan büyük göstermem üzücü ve de bunu eşim söylerse daha kötüEvet 36 yaşındaki insanlara hakaret etmiş oldu konu sahibi.
Amannn misilleme yapmış. İncitmissin onu.Ablasına hiç yaşını göstermiyorsun genç gözüküyorsun dedim sonra eşimde bana sordu ben kaç gösteriyorum diye bende sen olduğun yaşı gösteriyorsun dedim böyle deyince o da bana sende 36 37 gösteriyorsun dedi
En iyisi bize fotonu at biz gerçekleri deriz sanaBen yalan söyleyince o da söyleyecek ben gerçekçiden yanayım demedim iyi ki de
Sen aynada kendini genç ve güzel görüyor musun ?36 yaş olgun diyen benim eşimdi benimde yaşımdan büyük göstermem üzücü ve de bunu eşim söylerse daha kötü
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?