Yaşım 26 iken kocam bana 36 37 gösteriyorsun dedi nasıl bi tavır sergilemeliyim?

Kadın duygusundan anlamayan bi adamla evlenmişim o kadar pişman ki
Birde bana ben olgun seviyorum diyor bu bana hakaret değil mi
26 olgun değil ama 36 çokmu olgunmuşhani 45,50 fln deseydi olgun diye anlardımda,bu arada sizde 35,36 yaşındaki hanımlara yaşlı muamelesi yaptınız farkında olmadan sizdemi hakaret etmiş oldunuz yani bu düşünceye göre,büyük göstermeyle yaşla başla neden hakaret olsunki,bu bi tek bizim ulkemizde var yemin edebilirim ama ıspatlayamam,genc olmak marifet bizim ulkede,18 deseydi buraya konu acmazdınız,takmayın yaşı başı bu kadar,36 da genç bir yaş cokta aman aman bir fark yok yani sizin yaşınızla arasında,40 yaşında 30 gösterende var,30 yaşında 40 gösterende espri yapmış adam nolacakki

20lerimde 30 larimda gosteriyordum. 30larimda yine 30larimda gosterdim. Simdi 30larin sonundayim 40a merdiven dayadim hala 30larimda gosteriyorum. Umarin 60 imda yine 30lari gosteririm.
benim durum da bu… geçen stajyerlerle sahaya çıktık 35’im dedim sizin nereniz 35 dediler… 27-28 sanıyorlarmış. ama 20’lerimdeyken herkes 30’larımda sanıyordu. bence çok takmayın. giyim kuşam vs de çok etkiliyor.

25 yaşındaki birini 36 yaşında sanmıştım.
Bu arada yaşından büyük gösteren insanlar var. Yapacak bişey yok..

Ne densiz adamlar var yahu. Sen de lafının cevabını verme burda ağla aferin.
Söyleyin laflarınızı çat çat. Öyle daha çok kıymetli olursunuz.

Sizce nasıl görünüyorsunuz? Aileniz , ark falan ne derler? Bazı insanlar yaşından çok büyük görünüyor.
Annem kardeşlerim küçük gösteriyorsun diyor bi kaç sene önce yaşımdan küçük olduğumu söyleyende vardı ama şu an çarşıya çıktığımda benden büyükler abla diyorlar

Evet 36 yaşındaki insanlara hakaret etmiş oldu konu sahibi.

Evet giyimim büyük gösteriyor bunu söyleyenler oldu ama eşim beni tanıyor üzülüp küsecegimide biliyor ama beyin yok ki illaki huzur kaçıracak

20lerimde 30 larimda gosteriyordum. 30larimda yine 30larimda gosterdim. Simdi 30larin sonundayim 40a merdiven dayadim hala 30larimda gosteriyorum. Umarin 60 imda yine 30lari gosteririm.
vallahi
36 yaşındaki insan nasıl görünüyormuş ki?
işte aynen bende onu anlamadım adam 30 yaşındaymış kendisinden 5,6 büyük kadinlara ben olgun kadınlardan hoslaniyorum demiş,yani bunlar çok uçurum yaslar değilki yada çok farklı görünmezsiniz yani bu yaşlarda,alınganlık yapacak birşey yok gibi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…