Yaşım 26 iken kocam bana 36 37 gösteriyorsun dedi nasıl bi tavır sergilemeliyim?

Peki siz oyle gosyeriyormusunuz yani pek mumkun degil ama biyolojik olarak var mi boyle bir hissiniz?
28 29 gösteriyorsun dese bu kadar üzülmezdim 10 yaş birden büyük gösteriyosun demesi üzdü. Ben enerjik biriyim tip olarak büyük gösteriyor olabilirim ama 36 yaşta göstermiyorum

28 29 gösteriyorsun dese bu kadar üzülmezdim 10 yaş birden büyük gösteriyosun demesi üzdü. Ben enerjik biriyim tip olarak büyük gösteriyor olabilirim ama 36 yaşta göstermiyorum
Misilleme yapmış adam işte sen de amma abarttın konu sahibesi. Adama atsana tribini bi daha yapmasın

Kadın duygusundan anlamayan bi adamla evlenmişim o kadar pişman ki
Birde bana ben olgun seviyorum diyor bu bana hakaret değil mi
Gerçekten olgun kadınlardan hoşlanıyor olabilir ve 36-37 gösteriyorsun bir iltifat olabilir adam için. Gerçekten bazı erkeklerin en beğendiği yaş aralığı 35-40. Ayrıca biri genç gösteriyorsub siyince nasıl trip atmıyorsak olgun göstermek de kötü değil ki? Buruş buruşsun, nine gibisin, çökmüş duruyorsu ayrı olgun gösteriyorsun ayrı. Bunu söylerşer hep arkadaşıma mesela ama hiç alındığını duymadım ama erkeksisin dediklerinde alınıyor mesela amacını anlayın yani, amacı iyi olabilir

sorunda orada işte bir yaşın sabit bir görüntüsü yoktur,26 yaşında illaki o yaşta göstermezsiniz yada 36 yaşında insan boyle görünür diye bişey yok,yaşlısın yada büyük gösteriyosun demek 50 fln deseydi olurdu,mesela 50 yaşında bir insan 25 yaşındayım diyebilirmi hemen anlarız çünki o bariz olur ama 60 yaşında bir insan 50 dese anlamak güç olur,bi manken vardı bilindik biri adını unuttum kadın 43 yaşındamı neyse yani 34 fln görünüyor bu mantığa gore nasıl görünmesi gerekiyordu yaşlı diyemeyiz çünki öyle görünmüyor,siz bu yaslarda boyleyseniz ileride yaşınizı çok takarsınız,yaş sadece bir rakam boşverin saçma şeyler bunlar..

Hiçbir şeye dikkat etmeyeceğim o lafı bana ettiğine bin pişman olacak

Kendini güzel bulmadığını eşine hissettirmiş olmalısın ki O da bunu kullanıyor.. Eşin benzerin yok senin birdaha hangi ana doğurabilir seni ? :)
Lütfen kendine gel
Aman bir daha doğmak isteyen kim acısız ölüm olsa bi dk bile durmam bu dünyada

Butun ultra zenginler o yuzden yaninda lolita dolaştırıyor :) ben yaninda mature olan king hic gormedim. Erkekler genc seviyor bence de. Onların ne sevdigi de önemsiz, insan kendini sevmeli.

İşte kompleksi ordan anla halbuki 30 yaşındaki erkekle 36 yaşındaki kadın ne kadar farklı olabilir? Kendini 18 yaşında sanıyor heralde garibim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…