Aldım ama çok kilom yok normal kilodayımKilo mu aldın? Kiloda büyük göstermeye sebep
Keşke olabilsemSen de dediki sen 18-19san ben daha fetüsümaz hazır cevap ol
Seninle evlendikten sonra 10 yaş yaşlandım sevgili kocacığım deseydinizAblasına hiç yaşını göstermiyorsun genç gözüküyorsun dedim sonra eşimde bana sordu ben kaç gösteriyorum diye bende sen olduğun yaşı gösteriyorsun dedim böyle deyince o da bana sende 36 37 gösteriyorsun dedi
26_27 yasina gelince annelerin 30 yasina geldin evlenmedin demesi gibi level atlatmis sizi28 29 gösteriyorsun dese bu kadar üzülmezdim 10 yaş birden büyük gösteriyosun demesi üzdü. Ben enerjik biriyim tip olarak büyük gösteriyor olabilirim ama 36 yaşta göstermiyorum
Kendi ayağına sıkmış oldu diyorsunuz ya ne yapacaksınız bu konuda? Sınıf arkadaşları kızları ısrarla sosyal medyadan takip eden, sizinle öpüşmeyen, cinsellikten uzak duran, sisi cinsel yönden tatmin etmeyen (bunlar hepsi sizin konularınız) eşinize karşı ne yapacaksınız? Diğer konularınız sorun değil de olduğunuzdan büyük gösterdiğinizi söylemesi mi sorun?Ama yinede bana bunu söylemeyecekti kendi ayağına sıkmış oldu
Hepside sorun kalbimi çok kırdı üzdüğü kadar üzülecek. Aylar yıllar geçse de ayaklarıma kapanıp özür dileyene kadar uzak duracağımKendi ayağına sıkmış oldu diyorsunuz ya ne yapacaksınız bu konuda? Sınıf arkadaşları kızları ısrarla sosyal medyadan takip eden, sizinle öpüşmeyen, cinsellikten uzak duran, sisi cinsel yönden tatmin etmeyen (bunlar hepsi sizin konularınız) eşinize karşı ne yapacaksınız? Diğer konularınız sorun değil de olduğunuzdan büyük gösterdiğinizi söylemesi mi sorun?
Nasıl uzak duracaksınız? Ayrı koltuklarda mı oturacaksınız? Ayrı odalarda mı oturacaksınız? Hatta daha da ilerletiyorum ayrı evlerde mi yaşayacaksınız?Hepside sorun kalbimi çok kırdı üzdüğü kadar üzülecek. Aylar yıllar geçse de ayaklarıma kapanıp özür dileyene kadar uzak duracağım
Nasıl uzak duracaksınız? Ayrı koltuklarda mı oturacaksınız? Ayrı odalarda mı oturacaksınız? Hatta daha da ilerletiyorum ayrı evlerde mi yaşayacaksınız
Yatağımı ayırdım bile yemekte yok ona
Ben 18 20 duruyorum shskksm bana da abla diyorlar hemde baya büyük adamlar. Bunun yaşla görüntüyle alakası yok.Annem kardeşlerim küçük gösteriyorsun diyor bi kaç sene önce yaşımdan küçük olduğumu söyleyende vardı ama şu an çarşıya çıktığımda benden büyükler abla diyorlar
Cidden he, benim eşim küçük gösteriyor baya, işte ben 20lik gencim falan diyor ben de o zaman ben 10 yaşındayım diyorumSen de dediki sen 18-19san ben daha fetüsümaz hazır cevap ol
Büyük görünmekten rahatsızsanız öyle giyinmeyin sizdeEvet giyimim büyük gösteriyor bunu söyleyenler oldu ama eşim beni tanıyor üzülüp küsecegimide biliyor ama beyin yok ki illaki huzur kaçıracak
abartmayın yahu siz de.Hepside sorun kalbimi çok kırdı üzdüğü kadar üzülecek. Aylar yıllar geçse de ayaklarıma kapanıp özür dileyene kadar uzak duracağım
Kadın duygusundan anlamayan bi adamla evlenmişim o kadar pişman ki
Birde bana ben olgun seviyorum diyor bu bana hakaret değil mi
Kadın duygusundan anlamayan bi adamla evlenmişim o kadar pişman ki
Birde bana ben olgun seviyorum diyor bu bana hakaret değil mi
Evlilik yüzünden çöktüm senden önce 18lik genç kızdım deseydiniz.Annem kardeşlerim küçük gösteriyorsun diyor bi kaç sene önce yaşımdan küçük olduğumu söyleyende vardı ama şu an çarşıya çıktığımda benden büyükler abla diyorlar
Derdi dağlardan büyük yorumları okuyamazMoralim bozuk bulutlara taktım kafayı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?