Yaşım 26 iken kocam bana 36 37 gösteriyorsun dedi nasıl bi tavır sergilemeliyim?

Ben hayatımda hiç 26 yaşındaki birinin 36, 36 yaşındaki birinin 26 gösterdiğini görmedim.Bi kaç yaş tamam da 10 yaş bu.

20lerimde 30 larimda gosteriyordum. 30larimda yine 30larimda gosterdim. Simdi 30larin sonundayim 40a merdiven dayadim hala 30larimda gosteriyorum. Umarin 60 imda yine 30lari gosteririm.
Bence gayet normal ve iyi ben 18 yaşında 12 yaşında gibi görünüyordum şuan 30 küsür yaşındayım en fazla 22-23 gösterdiğimi söylüyorlar 30 yaşından sonra biraz insana benzedim çocuk görünümünde bir yetişkin olmak çok zor

Kadın duygusundan anlamayan bi adamla evlenmişim o kadar pişman ki
Birde bana ben olgun seviyorum diyor bu bana hakaret değil mi
Ya ben eşinizin art niyetle söylediğini düşünmüyorum. Erkekler bizim gibi değil,onlar dümdüz.

Bizler ne bekliyorsak ya da ne istiyorsak bizim gibi düşünsünler, hissetsinler istiyoruz ama öyle olmuyor maalesef.

Hepsi değil ama çoğu odun.

Ben hayatımda hiç 26 yaşındaki birinin 36, 36 yaşındaki birinin 26 gösterdiğini görmedim.Bi kaç yaş tamam da 10 yaş bu.
Sosyal medyada gördüğüm kadarıyla kimin 20, kimin 30 35 olduğunu anlayamıyoruz artık.

İkinizde birbirinizi karşılıklı aşağılamışsınız neden bozuldunuz ? Ağlayacaksınız oynamayın :)

‘Birine bir beyaz yalan söylersin o sana doğruyu söyler’

Birine sen iltifat edeceksin ki o da sana edecek

Not: Yaşımdan baya küçük gösteriyorum baya şaşırıyorlar inanmıyorlar ama kimseye yaşını gösteriyorsun demedim.

İstediğini söyleyen istemediğini işitir vesselam

kısasa kısas yapmış, hak etmişsiniz biraz. sorun yok önünüze bakın

Yani tavrını en iyi siz bilirsiniz tabii, nispet yapar gibi "benden büyük duruyorsun ablam gibisin" tarzı bi şeyse ayıp etmiş. Ama onun dışında büyük/küçük gösterme çok da tavır alınacak şeyler değiller bence sizin elinizde olan bi şey olmuyor çoğu zaman, fotoğraftaki sizseniz 25 durmuyorsunuz bence de. 38 de demem ama 25 de demem tabii

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…