Yaşım Gereği Normal Midir Bu ?

bak senin doğal bir güzelliğin vardır
bak şöyle bişiy var bir çirkin kızlar var gerçekten ki bakımsızlar
bir tipikortalama güzelde olmayan çirknde olmayan kızlar var ben gibi
bir senin gibi türk standartlarına göre hoş hatunlar var birde çok güzeller
kimse baa bakınca bu kız gerçekten güzel demiyor tabi birde çevremdekilerin fazla üst düzey olması ile alakalı

Boyun güzelmiş yerinde olsam bu avantajı kullanır spora yüklenir harika bi fiziğe sahip olmaya çalışırdım.
Boyum kısa olduğu halde fiziğimi düzeltmeye çalışıyorum sen zayıflarsan çok güzel olursun. Başkalarının ezdiğinden falan değil de önce kendi sağlığın için spor yapmalısın. Yemeyi de azaltmalısın. Çok daha mutlu hissedeceksin emin ol.

böyle düşünen insanlar olsa okey
yok yani yok herkes derin bir ego içinde haklılar çok güzeller ama sıkıldım ben
ya onların güzel olduğu için bulundukları konum kalıcımı sanıyosun peki yoo değil evet maalesef böyle düşünen insan az ama şunu söyleyim güzellin yanında olanlar yalaklık yaranmak için yanında öyle insanların yanında olmasındansa benim gibi düşünen çevrendeki iyi insanların yanında olması daha iyi değilmi gerçekçi çünkü onlar

çevremdekilere göre gerçekten iyi değilim
yani ortalama sıradan bir tipim ne cok güzel ne çirkin.
ama çevremde herkes yoğun bir ego içinde ve güzelliklerini abartılı biçimde farkındalar ve ezikleme modundalar
bende sıkılıyorum artık bundan

bahsettıgın sey aslında guzellık degıl
bazı kadınların dogal havası vardır cekıcıdır
cırkın hallerı bıle goze hos durur
oda kendıne guvendıgınden kendını guzel gordugunden
sen sureklı ben onlar gıbı degılım benı kımse pohpohlamıyo der aynaya oyle bakarsan herkesde sana oyle bakar

ya biz sarışınız bizim boyumuz normal biz renkli gözlüyüz ayakları bunalttı.
sorsan onlardan güzel esmer yok
ha bende esmer değilim beyaz tenliyim ama öyle sarışın maviş değilim onlar gibi simsiyah saç göz aslında tam bir esmerşm
hani kafanda yarat tipik türk kızı
onlarla yarışamam bile farkındalar bunuda ve üzülüyorum

pohpohlayan varda yaşıtlarım değil
hep benden cok büyük insanlar e önemli olanda biraz çevrendekiler yani büyükler hep der yoksa nasıl güvenicemki kendime anlarmısın bakım filan

bak anlaşılan biz burda ne yazarsak yazalım sen kendi fikrini değiştirmeyeceksin önce kendinin inanman lazım güzellğin kalıcı olmadığına bende şikayetçiyim bu tarz insanlardan ama öle insanların durumuna sadece acıyorum çünkü güzel diye peşinde koştukları o kızlar onlara yardım etmiyecek yada onların yanında her zaman olmayacak belli bi süre görcekelri insanın teki için karakterini satıyoalr öyle insanların mı sana yalaklanmasını isterdin yoksa seni sen oldun için yanında olanlarınmı

ya cirkin insan yokki öyle artık bakımlı cogu kişi
ayrıca ortalama tipik bir kızım benden cirkin pek yok belki benim gibi
ama yorumun on numara
O zaman şu kadarını söyleyeyim 32 yaşımdayım,boş bi insan da değilim hala okuyan biriyim iyi bi okul mezunuyum ama ama hala seninle aynı durumdayım.zayıflasan da dutum değişmiyor.çirkinsen çirkin oluyosun...zayıf a,burnunu yaptır vs vs yoksa olmuyo canım o nedenle sende benim gibi oku sürekli

pohpohlayan varda yaşıtlarım değil
hep benden cok büyük insanlar e önemli olanda biraz çevrendekiler yani büyükler hep der yoksa nasıl güvenicemki kendime anlarmısın bakım filan
gunluk dus ve vucudu masaj yaparak nemlendırmek
dırsek ve topukları nemlendırırken daha ozenlı davranmak
tırnaklarını sık sık kontrol etmek temız tertıpli tutmak
dişini gunde 2 kez fırcalamak
ter kokmamak
ustun basının kırısık olmaması egılırken totonun oranın buranın gorunmemesı
elbısenın dısından camasırının detaylarının gorunmemesı
sacının bı gun acık bı gun toplu bı gun degısık olmasının senın kendınle mesgul oldugun kendısı sevdıgın ımajı vermesı
ayakkabının her an temız olması
yururken lap lap yurumemen yanı kıbar kıbar kucuk adımlarla yurumen
ınsanların sana baktıgında agresıf degılde her durumla basa cıkabılen guleryuzlu sıcak bakıslı bı hanım gormesı
bunları yapıyorsan zaten bı kusurun yoktur
ekstradanda gunluk rımel ve dudagına bı parlatıcı surdunmu guzelde bı parfum bıttııı gıtttıı :)

bunların yüzde doksanını yapıyorum hiçte birşeye yaramıyor gerçekler
yukardaki ablanın dediği gibi olmuyorsa olmuyor sanırım bunu kabullenip erkeklerden uzak durup benim tipimde insnalarla arkadaş olacağım galiba

doğru yoksa yoktur yapacak bir şey yok

Takma sen sen sadece kendini iyi hissedecebilecegin şeylerle uğraş. . Kilo vermek o kadar da zor değil senden daha kötüler de var spor yap mutlaka egzersiz yap .

işte buyuzden begenılmıyorsundur
fazla karamsarsın gozlerın kendıne bakarken kotu bakıyor
ınsan sana baktımı mutsuz bı kadın goruyor
bu dusuncelerle guzel olman mumkun degıl haklısın
sayfalarcada yazsak bellıkı degısmıcek ...
eve kapat kendını dısarı bıle cıkma hatta cok dogru dusunuyorsun

şaka gıbısın :) allah aşkına ya

yani bir kız rus kızı gibi
ama pısırık konuşmasını bilmiyor oturmasını bilmiyor bu kız genede gözde olmaz mı ?

Sen kendine ozguvenli davranmazsan kimse seni bi yere koymaz.
Kimi insanlar dış güzelliği çok bakmaz..
İnsan kiyafetiyle agirlanir kişiliğiyle ugurlanir.
Sen kendinden emin davran yeter.
Çok konuşma.
Az ve öz konuş.
Mantikli yorumlar yap.
Millet seni farketsin diye çok bagirmadan konuş.
Yeter

ya biraz iyi hissetsem fotoğrafımı koyucam şuraya en azından saç ren makyaj bilmemne vesaire sorucamda onu koymaya bile utanıyorum desem yalan olur hiç fotoğraf çekinmeyecek kadar özgüvensizim
bitane fotom yok telefonda
özelden benle uğraşırsan sana ask fm videomu atabilirim belkide sorun başka bişiydir

Ne kadınlar tanıyorum 90 kilo 100 kilo ama havalı
Ne kadınlar tanıyorum 50 kilo dönüp bakan yok

Kilo tabiki güzel bişey değil başkaları için değil kendin için zayıflamalısın

Ter kokmamak tıkanmamak aynaya baktığında kendini beğenmek için

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…