bak senin doğal bir güzelliğin vardırben 173 boyumdayım
nısanlıyken 60 kıloyken bıle ınce sayılmazdım 38 -40 beden gıyerdım
70 kıloyla evlendım yıne 38 -40 beden gıyıyordum
hamıleyım 75 kıloyum hala 38 -40 beden gıyıyorum
okadar yururum kı vucudum esnek fıttır bu vucuduma yaptıgım en buyuk yatırım
hıcbıyerımden yag sarkmaz
makyajdan erkeklerın hoslandıgını sanmıyorum sahsen esımde sevmez bende hıc sevmem dugunumde bıle sadece rımel ve parlatıcı kullandım fondoten bıle surmedım sacımıda ördürdüm
herkes bayıldı mesela ?
yanı dıyecegım su kı kendıne guven ve en onemlısı guzellık gorecelıdır
sen kendımı guzel yapcam dıye moda dıye gıyersın taytı yaparsın full makyaj olursun folyoya sarılmıs dana etı gıbı var oyle olup kendını guzel sanıp daha cok yerle bı eden
sen hep dıkkatlı temız gıyınırsen bakkala fırına gıderken hatta evın ıcınde bıle duzgun tertıplı olursan
hayatdan aldıgın mutluluk yuzune yansırsa
ne sartlarda olursan ol her an temız mis gıbıysen
sen guzelsındır
ya onların güzel olduğu için bulundukları konum kalıcımı sanıyosun peki yoo değil evet maalesef böyle düşünen insan az ama şunu söyleyim güzellin yanında olanlar yalaklık yaranmak için yanında öyle insanların yanında olmasındansa benim gibi düşünen çevrendeki iyi insanların yanında olması daha iyi değilmi gerçekçi çünkü onlarböyle düşünen insanlar olsa okey
yok yani yok herkes derin bir ego içinde haklılar çok güzeller ama sıkıldım ben
çevremdekilere göre gerçekten iyi değilimyok bence hiç bir yaşta öyle değil.
bakım güzellik önemli olabilir elbette de en önemlisi kendiyle barışık olmak, sonrasında da kendine güven.
zamanla kendinizi bu konuda geliştireceksiniz zaten.
bir de anlattığınız fiziksel özellikler hiç de takılacak gibi değil.
bir de çok takılmayın ya, üniversite adamı çok değiştirir :)
bak senin doğal bir güzelliğin vardır
bak şöyle bişiy var bir çirkin kızlar var gerçekten ki bakımsızlar
bir tipikortalama güzelde olmayan çirknde olmayan kızlar var ben gibi
bir senin gibi türk standartlarına göre hoş hatunlar var birde çok güzeller
kimse baa bakınca bu kız gerçekten güzel demiyor tabi birde çevremdekilerin fazla üst düzey olması ile alakalı
ya biz sarışınız bizim boyumuz normal biz renkli gözlüyüz ayakları bunalttı.ya onların güzel olduğu için bulundukları konum kalıcımı sanıyosun peki yoo değil evet maalesef böyle düşünen insan az ama şunu söyleyim güzellin yanında olanlar yalaklık yaranmak için yanında öyle insanların yanında olmasındansa benim gibi düşünen çevrendeki iyi insanların yanında olması daha iyi değilmi gerçekçi çünkü onlar
pohpohlayan varda yaşıtlarım değilbahsettıgın sey aslında guzellık degıl
bazı kadınların dogal havası vardır cekıcıdır
cırkın hallerı bıle goze hos durur
oda kendıne guvendıgınden kendını guzel gordugunden
sen sureklı ben onlar gıbı degılım benı kımse pohpohlamıyo der aynaya oyle bakarsan herkesde sana oyle bakar
ya cirkin insan yokki öyle artık bakımlı cogu kişiSenden daha çirkin arkadaslar bul
bak anlaşılan biz burda ne yazarsak yazalım sen kendi fikrini değiştirmeyeceksin önce kendinin inanman lazım güzellğin kalıcı olmadığına bende şikayetçiyim bu tarz insanlardan ama öle insanların durumuna sadece acıyorum çünkü güzel diye peşinde koştukları o kızlar onlara yardım etmiyecek yada onların yanında her zaman olmayacak belli bi süre görcekelri insanın teki için karakterini satıyoalr öyle insanların mı sana yalaklanmasını isterdin yoksa seni sen oldun için yanında olanlarınmıya biz sarışınız bizim boyumuz normal biz renkli gözlüyüz ayakları bunalttı.
sorsan onlardan güzel esmer yok
ha bende esmer değilim beyaz tenliyim ama öyle sarışın maviş değilim onlar gibi simsiyah saç göz aslında tam bir esmerşm
hani kafanda yarat tipik türk kızı
onlarla yarışamam bile farkındalar bunuda ve üzülüyorum
O zaman şu kadarını söyleyeyim 32 yaşımdayım,boş bi insan da değilim hala okuyan biriyim iyi bi okul mezunuyum ama ama hala seninle aynı durumdayım.zayıflasan da dutum değişmiyor.çirkinsen çirkin oluyosun...zayıf a,burnunu yaptır vs vs yoksa olmuyo canım o nedenle sende benim gibi oku sürekliya cirkin insan yokki öyle artık bakımlı cogu kişi
ayrıca ortalama tipik bir kızım benden cirkin pek yok belki benim gibi
ama yorumun on numara
gunluk dus ve vucudu masaj yaparak nemlendırmekpohpohlayan varda yaşıtlarım değil
hep benden cok büyük insanlar e önemli olanda biraz çevrendekiler yani büyükler hep der yoksa nasıl güvenicemki kendime anlarmısın bakım filan
bunların yüzde doksanını yapıyorum hiçte birşeye yaramıyor gerçeklergunluk dus ve vucudu masaj yaparak nemlendırmek
dırsek ve topukları nemlendırırken daha ozenlı davranmak
tırnaklarını sık sık kontrol etmek temız tertıpli tutmak
dişini gunde 2 kez fırcalamak
ter kokmamak
ustun basının kırısık olmaması egılırken totonun oranın buranın gorunmemesı
elbısenın dısından camasırının detaylarının gorunmemesı
sacının bı gun acık bı gun toplu bı gun degısık olmasının senın kendınle mesgul oldugun kendısı sevdıgın ımajı vermesı
ayakkabının her an temız olması
yururken lap lap yurumemen yanı kıbar kıbar kucuk adımlarla yurumen
ınsanların sana baktıgında agresıf degılde her durumla basa cıkabılen guleryuzlu sıcak bakıslı bı hanım gormesı
bunları yapıyorsan zaten bı kusurun yoktur
ekstradanda gunluk rımel ve dudagına bı parlatıcı surdunmu guzelde bı parfum bıttııı gıtttıı :)
doğru yoksa yoktur yapacak bir şey yokO zaman şu kadarını söyleyeyim 32 yaşımdayım,boş bi insan da değilim hala okuyan biriyim iyi bi okul mezunuyum ama ama hala seninle aynı durumdayım.zayıflasan da dutum değişmiyor.çirkinsen çirkin oluyosun...zayıf a,burnunu yaptır vs vs yoksa olmuyo canım o nedenle sende benim gibi oku sürekli
işte buyuzden begenılmıyorsundurbunların yüzde doksanını yapıyorum hiçte birşeye yaramıyor gerçekler
yukardaki ablanın dediği gibi olmuyorsa olmuyor sanırım bunu kabullenip erkeklerden uzak durup benim tipimde insnalarla arkadaş olacağım galiba
yani bir kız rus kızı gibi
ama pısırık konuşmasını bilmiyor oturmasını bilmiyor bu kız genede gözde olmaz mı ?
ya biraz iyi hissetsem fotoğrafımı koyucam şuraya en azından saç ren makyaj bilmemne vesaire sorucamda onu koymaya bile utanıyorum desem yalan olur hiç fotoğraf çekinmeyecek kadar özgüvensizimişte buyuzden begenılmıyorsundur
fazla karamsarsın gozlerın kendıne bakarken kotu bakıyor
ınsan sana baktımı mutsuz bı kadın goruyor
bu dusuncelerle guzel olman mumkun degıl haklısın
sayfalarcada yazsak bellıkı degısmıcek ...
eve kapat kendını dısarı bıle cıkma hatta cok dogru dusunuyorsun
şaka gıbısın :) allah aşkına ya
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?