rıca edıyorum kendını sevmeye baslayınca guzel bakan gozlerle resmını koyya biraz iyi hissetsem fotoğrafımı koyucam şuraya en azından saç ren makyaj bilmemne vesaire sorucamda onu koymaya bile utanıyorum desem yalan olur hiç fotoğraf çekinmeyecek kadar özgüvensizim
bitane fotom yok telefonda
özelden benle uğraşırsan sana ask fm videomu atabilirim belkide sorun başka bişiydir
az sonra sana atacağım shoplu resmi görünce oha olacaksınrıca edıyorum kendını sevmeye baslayınca guzel bakan gozlerle resmını koy
ben mutsuz kadın gormek ıstemıyorum :)
az sonra sana atacağım shoplu resmi görünce oha olacaksın
you cam makeup nelere kadi insanı manken yapıyor ahahaha
349749247963749286Bende fotonu istiyorum :)
kendimi hiç ifade edemiyorum
bir ortama giriyoruz o kadar eziğimki
tipim cok kötü değil ama cogu insana göre normal yani bakımla anca bişiye benziyorum ve bakımın bsinden anlamam
66 kiloyum ve ço zor kilo veriyorum ve 40 beden giymekten cok sıkıldım.
çevremdeki tüm kızlar gerçekten güzel ve zek
birde insanın böyle onu pohpohlayacak yakını olması gerekli
o bende de yok yani tam tersi herkes garip bir ezme içinde
ha kıskanmadıklarına eminim rus kızı gibiler ama ortamda sürekli güzellik konuşuluyor
üniversiteye bu yıl gidicem ve oradada böylemi çok merak ediyorum.
yaşımda 19
349749247963749286
kez shoplu atacam zaten
ahh yuocammakeup nelere kadir
psikoloğa ne diyicem ben mesela ??bence herkes kendısıne ne kadar guzel oldugunu soylesın dıye ugrastı konu actı
kendımı okadar kotusun hazırladım kı
mıss turkey e katılsa kazanır !
bukadar guzel bı kız ben cırkınım demez bence bu bana gonderdıgın resım sen degılsın
eger sen ıse ve dusuncelerın gercekden buysa acıl olarak psıkologa gıtmelısın
üniversitenin liseden farkını cok merak ediyorum açıkçasıGüzelsin iste be sus !!
Manyak midir nedir.
Beni gorsende normal dersin.
Ki ben ünite giderken simsiyah yapmistim sonra bi kaç kişi sevgilim olmasına rağmen yazmistir
Ve ben seni beğendiğim bi kiza benzetim :)
Sen unide özgüven patlaması yasarsin
üniversitenin liseden farkını cok merak ediyorum açıkçası
bı psıkologa gıdıceksınpsikoloğa ne diyicem ben mesela ??
eğer psikologlarda lanet pdr ciler gibiyse gitmem
ya nefret ediyorum okuldaki rehberlikçilerden tamam cok iyileride varda insan hiçmi konuşmaz gecen yıl kuzenimin rehber öğretmenyle kousayım dedim
geçer ya geçer diyor
sen daha iyi konuştun benimle
ortamda bir tek güzellik mi konuşuluyor?kendimi hiç ifade edemiyorum
bir ortama giriyoruz o kadar eziğimki
tipim cok kötü değil ama cogu insana göre normal yani bakımla anca bişiye benziyorum ve bakımın bsinden anlamam
66 kiloyum ve ço zor kilo veriyorum ve 40 beden giymekten cok sıkıldım.
çevremdeki tüm kızlar gerçekten güzel ve zek
birde insanın böyle onu pohpohlayacak yakını olması gerekli
o bende de yok yani tam tersi herkes garip bir ezme içinde
ha kıskanmadıklarına eminim rus kızı gibiler ama ortamda sürekli güzellik konuşuluyor
üniversiteye bu yıl gidicem ve oradada böylemi çok merak ediyorum.
yaşımda 19
mesela bir yılda özgüven eksikliği aşılabilir mi destekleBen fiziksel özelliklerinizde olumsuz bir durum göremedim. Sizi çirkin yapacak bir şeye rastlamadım daha doğrusu. Sizi sürekli küçük gören, kibirli ve egosu poh pohlanmış gereksiz insanlar gördüm yalnızca. Kimsenin sizi kötü hissettirmeye hakkı yok. Siz de arkadaş çevrenizi dikkatli seçerseniz daha mutlu olursunuz bana kalırsa. Ayrıca bence bir sorun varsa o da özgüven eksikliği olabilir bu da aşılamayacak bir şey değil. Biraz zaman ayırıp profesyönel yardım alırsanız kendinizin farkına varmayı başaracağınızı ve kendinize daha fazla zaman ayırarak bakımlı biri haline gelebileceğinizi ve daha mutlu, güzel hissedebileceginizi düsünüyorum.
güzellik konuşmayan dolu insanlar cıkmazsı için dua etmeliyim galibabı psıkologa gıdıceksın
dıceksınkı ben cok mutsuzum
kendımle ılgılı hıcbıseyı sevmıyorum kendımden memnun degılım mutlu degılım
oda dıcek kı muhtemelen neyını sevmıyorsun
sende anlatıcaksın tek tek
ve zamanla kendını gormenı saglıcak
baska bırınden tanımadıgın bı ınsandan gerceklerı duymak daha cok rahatlatacaktır senı
etrafını cevrenıde degıstır derım
sadece guzellıkten konusan bos ınsanlarla dolu cevren olursa sende kendını gelıstıremezsın
manken olup cumhurbaskanının ısmını bılmeyen , ev adresını ezbere bılmeyen ınsanlar var !
bence sanslısın.
okuldakı rehber hocalar ergenlerın tıpık sıkayetı oldugu ıcın alısmıs normal karsılar
psıkologun ısı senı kendıne getırmek
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?