Yaşım Gereği Normal Midir Bu ?

rıca edıyorum kendını sevmeye baslayınca guzel bakan gozlerle resmını koy
ben mutsuz kadın gormek ıstemıyorum :)

rıca edıyorum kendını sevmeye baslayınca guzel bakan gozlerle resmını koy
ben mutsuz kadın gormek ıstemıyorum :)
az sonra sana atacağım shoplu resmi görünce oha olacaksın
you cam makeup nelere kadi insanı manken yapıyor ahahaha

bana fotosunu yollasın takma burun takıp yuzunun olmadık yerlerını sıyah tuylu ben yapıp dıslerıne maydonoz parcaları sıkıstırıp sacının tiftik yapıp ona gerı yolucam o resmı
bakalım kendını sevcekmı sevmıcekmı

Tip konusunda bişey diyemem bazı insanlar ne yaparsa yapsın sadece tipine bakınca bişeye benzemeyebiliyor. Eğer gerçekten çirkin olduğunu ya da tipinin işe yaramadığını düşünüyorsan kendini başka şeylere ver. Sohbetin güzel olsun, her konuda az da olsa konuşacak bir bilgi birikimin olsun. Espritüel ol ama saçma espriler yapma. Çirkinsen sempatik davranarak bu açığı kapatmalısın. Ama güzel ol ya da olma kendini ifade edebilme olayı çok önemli. Düzgün cümle kurabiliyor musun, akıcı konuşabiliyor musun, gaf yapma durumun nedir mesela? Gaf yapan patavatsız insanlar sevilmez. Bilmişlik taslayanlar sevilmez. Sürekli olumsuz açıdan bakıp olumsuz konuşanlar sevilmez. Bu liste uzar gider.

ortamın değişince rahatlarsın bence. çevrendekiler sadece güzellik konuşacak kadar boş insanlarmış.

hanımlar arkadas bana resmını gonderdı
okadar guzelkı o olduguna ınanmak ıstemedım
okadar guzelkı
takma burun takıp yuzunun olmadık yerlerını sıyah tuylu ben yapıp dıslerıne maydonoz parcaları sıkıstırıp sacını tiftik yapamadım
haberınız olsun

349749247963749286
kez shoplu atacam zaten
ahh yuocammakeup nelere kadir

Güzelsin iste be sus !!
Manyak midir nedir.
Beni gorsende normal dersin.
Ki ben ünite giderken simsiyah yapmistim sonra bi kaç kişi sevgilim olmasına rağmen yazmistir
Ve ben seni beğendiğim bi kiza benzetim :)
Sen unide özgüven patlaması yasarsin

bence herkes kendısıne ne kadar guzel oldugunu soylesın dıye ugrastı konu actı
kendımı okadar kotusun hazırladım kı
mıss turkey e katılsa kazanır !
bukadar guzel bı kız ben cırkınım demez bence bu bana gonderdıgın resım sen degılsın
eger sen ıse ve dusuncelerın gercekden buysa acıl olarak psıkologa gıtmelısın

Ben fiziksel özelliklerinizde olumsuz bir durum göremedim. Sizi çirkin yapacak bir şeye rastlamadım daha doğrusu. Sizi sürekli küçük gören, kibirli ve egosu poh pohlanmış gereksiz insanlar gördüm yalnızca. Kimsenin sizi kötü hissettirmeye hakkı yok. Siz de arkadaş çevrenizi dikkatli seçerseniz daha mutlu olursunuz bana kalırsa. Ayrıca bence bir sorun varsa o da özgüven eksikliği olabilir bu da aşılamayacak bir şey değil. Biraz zaman ayırıp profesyönel yardım alırsanız kendinizin farkına varmayı başaracağınızı ve kendinize daha fazla zaman ayırarak bakımlı biri haline gelebileceğinizi ve daha mutlu, güzel hissedebileceginizi düsünüyorum.

psikoloğa ne diyicem ben mesela ??
eğer psikologlarda lanet pdr ciler gibiyse gitmem
ya nefret ediyorum okuldaki rehberlikçilerden tamam cok iyileride varda insan hiçmi konuşmaz gecen yıl kuzenimin rehber öğretmenyle kousayım dedim
geçer ya geçer diyor
sen daha iyi konuştun benimle

üniversitenin liseden farkını cok merak ediyorum açıkçası

üniversitenin liseden farkını cok merak ediyorum açıkçası

Bazen ilkokuldan anaokulundan beter..
Ama bazen en bilgili insanlar cikiyor karsina.
Bazen onlar seni büyütür bazen sen onları..
Bazen herkes b.k çukuruna düşer..
Sana bağlı.

bı psıkologa gıdıceksın
dıceksınkı ben cok mutsuzum
kendımle ılgılı hıcbıseyı sevmıyorum kendımden memnun degılım mutlu degılım
oda dıcek kı muhtemelen neyını sevmıyorsun
sende anlatıcaksın tek tek
ve zamanla kendını gormenı saglıcak
baska bırınden tanımadıgın bı ınsandan gerceklerı duymak daha cok rahatlatacaktır senı
etrafını cevrenıde degıstır derım
sadece guzellıkten konusan bos ınsanlarla dolu cevren olursa sende kendını gelıstıremezsın

manken olup cumhurbaskanının ısmını bılmeyen , ev adresını ezbere bılmeyen ınsanlar var !
bence sanslısın.

okuldakı rehber hocalar ergenlerın tıpık sıkayetı oldugu ıcın alısmıs normal karsılar
psıkologun ısı senı kendıne getırmek

ortamda bir tek güzellik mi konuşuluyor?
Bu sizin gurupla bağlantılı bir şey bence.
Her yerde öyle değil. Biz de okuduk yani..
Ancak sen kendini değiştirmeye çalış.
En basitinden kilo vermekle başlayabilirsin.

mesela bir yılda özgüven eksikliği aşılabilir mi destekle

Eğer bakımsızlığından şikayetçiysen spor yapıp zayıflayabilirsin ya da korse kullababilirsin, saçlarını kaşlarını şekillendirebilirsin oje sürersin mis gibi de parfüm sıkarsın, boyun kısaysa günlük rahat kullanabileceğin topuklu ayakkabı giyebilirsin fakat arkadaşlarından rahatsızsan ya alışacaksın uyum sağlayacaksın ya da arkadaş ortamını değiştireceksin başka yol gelmiyo aklıma.

güzellik konuşmayan dolu insanlar cıkmazsı için dua etmeliyim galiba

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…