Sadece ilk mesajı okudum, o yüzden atladığım yerler var tabi, nerede oturuyorsun yani bu yıl nerede olcaksın, üniversiteyi kazandığını algıladım, doğru değil mi? Ve üniversite ortamında kafa arkadaşlar bulunca kendini buluyorsun ve ister istemez açılıyorsun, sosyal faaliyetlere mutlaka katıl gönüllü çalışmalara vesaire, internetten bunları takip et, çok işine yarayacak.
öyle tabi öğrenci şehri bakalım :) ilk mesajımda da dediğim gibi bence takma artık arkadaşlarını kim ne derse desin herkes her zaman konuşacak belki arkandan belki yüzüne gül geç onlara özgüvenini farkedince onlarda bırakacaklardır konuşmayı yani en azından sen umursamazsın
Türk kızları daha güzel rus kızları demişsin ona güldüm :)
Bana anlattıklarına göre 40 beden bence çok büyük bir beden değil bazen uzun boyda gayet sağlıklı ve çekici bir görünüş de verebilir. Her şey sende bitiyor senin kendini nasıl gördüğün önemli sen nasıl görürsen insanlar da öyle görür seni kendinle barışık ol. kim ne derse desin paspal haline çık karşılarına havalı havalı konuş sende. sende güzellik konuş kendini geliştir. özgüvenini ailen kazanman lazım daha 19 yaşındasın senin doğal güzelliğin yeter gelip geçici insanlar için kendini yıpratma seni oldugun gibi seven bir çevren olur belki üniversitede
Türk kızları daha güzel rus kızları demişsin ona güldüm :)
Bana anlattıklarına göre 40 beden bence çok büyük bir beden değil bazen uzun boyda gayet sağlıklı ve çekici bir görünüş de verebilir. Her şey sende bitiyor senin kendini nasıl gördüğün önemli sen nasıl görürsen insanlar da öyle görür seni kendinle barışık ol. kim ne derse desin paspal haline çık karşılarına havalı havalı konuş sende. sende güzellik konuş kendini geliştir. özgüvenini ailen kazanman lazım daha 19 yaşındasın senin doğal güzelliğin yeter gelip geçici insanlar için kendini yıpratma seni oldugun gibi seven bir çevren olur belki üniversitede
Tam tersi arkadaşlarım rus kızı gibi taş ben tipik türk kiziyim dedim
Turkiyedeki en güzel bile rusyadakiyle yarisamaz ki feci yanlış anlasilmisim ki Birde öyle onların karşısında havalı olacak birşeyin yok öyle bir tip degilim ki bir boyum uzun biraz onlara göre başka bir artim yok
Ama bilgi kültürle kapatilabilir
Benim kuzenimin boyu kısa 1.60 falan kilosuda 68 falan ama bakımlı biri. Parfumunu sikar hafifçe makyaj yapar sürekli gülümser vallahi çok ilgi çeken biri.
Benim kuzenimin boyu kısa 1.60 falan kilosuda 68 falan ama bakımlı biri. Parfumunu sikar hafifçe makyaj yapar sürekli gülümser vallahi çok ilgi çeken biri.
Ne kilo, ne görünüş, sorun bunlar değil. Senin ciddi öz güven eksikliğin var. Evvela bunu yenmen gerek.
Kendine aynada bak, kendindeki iyi özellikleri düşün, kimseden daha değersiz, daha aptal değilsin. O övdüğün diğer kızlar da dahil. Önce bu dediklerimi gerçekten kabullenmelisin.
Saçınla ilgilen, iyi giyin, kendinden emin ol. Diğerlerinden eksik olduğun düşüncesini aklından çıkar. Çünkü doğru değil ve senin tüm sorununun kaynağı olan şey bu.
Ne kilo, ne görünüş, sorun bunlar değil. Senin ciddi öz güven eksikliğin var. Evvela bunu yenmen gerek.
Kendine aynada bak, kendindeki iyi özellikleri düşün, kimseden daha değersiz, daha aptal değilsin. O övdüğün diğer kızlar da dahil. Önce bu dediklerimi gerçekten kabullenmelisin.
Saçınla ilgilen, iyi giyin, kendinden emin ol. Diğerlerinden eksik olduğun düşüncesini aklından çıkar. Çünkü doğru değil ve senin tüm sorununun kaynağı olan şey bu.
Cevremdekiler göre üzgünüm demek istedim ki Birde ben yüksek giymeyi seviyorum
Türkiye ortalaması 161mis
O manada diyorlardirki minyon olmak iyidir tabiki bende iyi boyda degilim 180 filan
Tam tersi arkadaşlarım rus kızı gibi taş ben tipik türk kiziyim dedim
Turkiyedeki en güzel bile rusyadakiyle yarisamaz ki feci yanlış anlasilmisim ki Birde öyle onların karşısında havalı olacak birşeyin yok öyle bir tip degilim ki bir boyum uzun biraz onlara göre başka bir artim yok
Ama bilgi kültürle kapatilabilir
Bence rus kızları boyuyla uzun bacakları ve doğal sarışınlıklarıyla meşhur sen onlardan uzunum diyorsun boyun yerinde sanırım bu bile hava atman için yeterli bence. Bence Türk kızları daha güzel o konuda katılmıyorum ayrıca profesyonel bir güzellik merkezi senden süper bir rus kızı yapabilr makyaj bakım o kadar fark ettiriyor ki kafana takmana değmez bence