Yaşım Gereği Normal Midir Bu ?

güzellik konuşmayan dolu insanlar cıkmazsı için dua etmeliyim galiba

ayrıca guzellık okadar gorecelıdırkı
senın cok begendıgını ben hıc begenmeyebılırım mesela
bunu bukadar kafana takcak ne var anlayamadım cıdden
psıkologa gıtsen 1-2 ayda belkıde cozulecek bırsey
senelerce kendıne kotu gozle baktın vallahı uzuldum ya en guzel yasların
kıymetını bıl her yıl vucudun cok degısıyor yaslanıyor bu genclıktekı parlaklık gerı gelmıyor

eger resımdekı gercekden sen ıse buraya koy derım
zaten bana yuzun tanıdıkda geldı sankı bıyerde gordum senı
cıkarıcam ama du bakalım

eger resımdekı gercekden sen ıse buraya koy derım
zaten bana yuzun tanıdıkda geldı sankı bıyerde gordum senı
cıkarıcam ama du bakalım
shopla birbirine benzeyen copykızlardan
ya şaka maka ben sana güvendim attım böyle sözlerin cümlelerin düzgündü
ama sanala resim koymaktan tırsıyorum birde buraya denk geldim baktım herkes derdini yazıyor ve samimi o kadar hoşuma gittiki benden büyüklerle konuşmak istedim
fotom senle benim aramda kalacak tamam mı :)

canim kilon gayet normal bence boyuna göre... sen kendinle barismalisin. kendin hakkinda sürekli negatif seyler söylersen bir süre sonra kendini sadece ''kötü'' görürsün...

Özelden atabilirsin eğer istersen bana da.
Not: 3 yıllık üniversite öğrencisiyim, 4'e başlayacağım.
evet buda benim ablam
abla atsamda bişiy belli olmuyor ya
hani süt dükersen bembeyaz olur ya üstüne iki tane göz koy burun filan çıkmaqmış yok

Hadi hadi at, uzatma. Ne ablası kız 22 yaşındayım ben.
Neden shopluyorsun ki normal at?
görmek istemezsin filan şaaka şaka o kadrada değil
ben normal resm çekinmem
hani arkadaş ortamında hadi girin selfieye derler ya asla girmem mesela evde sağolsun yuocam makeup işimi görüyor zuhaha

Nasil bir arkadaş gurubun var çok merak ettim. Sanki herkes victoria secret mankeni. Arkadaş grubun insanın psikolojisini bozar. Kilo vermekle başlatabilirsin çok fazlan yok zaten. Kolaylıkla verirsin.

Ben 21 yaşındayım biraz iri kemikli olduğum için kilo mu gostermiyorum. Ama baya kiloluyum bide hamile kalınca tam oldum yapılı olmayı sevmiyorum çıtı piti olmak isterdim ama çıtı piti değilim diye kilom fazla diye de uzmuyorum kendimi bide çillerimn var hiç takmiyrum. Her insanın kendine gore bir güzelliği vardır canim

Nasil bir arkadaş gurubun var çok merak ettim. Sanki herkes victoria secret mankeni. Arkadaş grubun insanın psikolojisini bozar. Kilo vermekle başlatabilirsin çok fazlan yok zaten. Kolaylıkla verirsin.
Ne victoriasi victoria secrettakiler esmer genelde sarışın az
Kızlar esmerlere karşı

Canim ben cidden bir cirkin ordek yavrusuydum. Sismandim arkadaslarim hep ama hep guzeldi. Hatta benimle dalga gecerlerdi cirkindim diye. Bi donem azmettim ekmegi pilavi kesip cok yurudum. He birde cok su, haliyle kilo verdim. Bikacta sac rengi ve kesimi degisikligiyle biraz insana dondum. Tabikide mukemmel bir insan degildim. Ama kendime olan guvenim azda olsa geldi. Sonra noldu biliyomusun univerditede cok yakisli cocuklardan biri benimle cikmak istedigini soylemisti o kadar guzel kiz icinde benimle. Bu bir mucizeydi:) tabi ben korkumdan evet dememistim ama kendime olan guvenim artmisti. Tabi sonra bicok seyi asip guzelligin sadece bi fasofiso asil onemli olan seyin iyi bir kalbin ve guler yuzun oldugunu anladim. Sikma canini sen ama kendine olan guvenini gelistir. Umarim hersey guzel olucaktir:)

ay konu sahibi özür dilerim ama yorumlarını okurken bunaldım sanki aynı yaştayız ve benim fazlalıklarım var esmerim ve güzel değilim ama benim yani ben buyum kime ne ya beğenecek olan böyle beğenir bana kalırsa önemli olan kendini sevmen sen kendini ne kadar seversen ve kendine ne kadar saygı duyarsan çevrende sana o kadar değer verir tabi yine bu benim görüşüm

Niye ozurdiliyosunki canım boşver haklısın

Niye ozurdiliyosunki canım boşver haklısın
ooo ispartada mı yasiyonn☺
Doğduğum topraklarda

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…