buraya koymak istemiyorumNerde fotoğraf?
güzellik konuşmayan dolu insanlar cıkmazsı için dua etmeliyim galiba
Eğer gerçekten ben bunu aşacağım diyorsanız, rahatça evet.mesela bir yılda özgüven eksikliği aşılabilir mi destekle
shopla birbirine benzeyen copykızlardaneger resımdekı gercekden sen ıse buraya koy derım
zaten bana yuzun tanıdıkda geldı sankı bıyerde gordum senı
cıkarıcam ama du bakalım
Özelden atabilirsin eğer istersen bana da.buraya koymak istemiyorum
canim kilon gayet normal bence boyuna göre... sen kendinle barismalisin. kendin hakkinda sürekli negatif seyler söylersen bir süre sonra kendini sadece ''kötü'' görürsün...kendimi hiç ifade edemiyorum
bir ortama giriyoruz o kadar eziğimki
tipim cok kötü değil ama cogu insana göre normal yani bakımla anca bişiye benziyorum ve bakımın bsinden anlamam
66 kiloyum ve ço zor kilo veriyorum ve 40 beden giymekten cok sıkıldım.
çevremdeki tüm kızlar gerçekten güzel ve zek
birde insanın böyle onu pohpohlayacak yakını olması gerekli
o bende de yok yani tam tersi herkes garip bir ezme içinde
ha kıskanmadıklarına eminim rus kızı gibiler ama ortamda sürekli güzellik konuşuluyor
üniversiteye bu yıl gidicem ve oradada böylemi çok merak ediyorum.
yaşımda 19
evet buda benim ablamÖzelden atabilirsin eğer istersen bana da.
Not: 3 yıllık üniversite öğrencisiyim, 4'e başlayacağım.
Hadi hadi at, uzatma. Ne ablası kız 22 yaşındayım ben.evet buda benim ablam
abla atsamda bişiy belli olmuyor ya
hani süt dükersen bembeyaz olur ya üstüne iki tane göz koy burun filan çıkmaqmış yok
görmek istemezsin filan şaaka şaka o kadrada değilHadi hadi at, uzatma. Ne ablası kız 22 yaşındayım ben.
Neden shopluyorsun ki normal at?
Ne victoriasi victoria secrettakiler esmer genelde sarışın azNasil bir arkadaş gurubun var çok merak ettim. Sanki herkes victoria secret mankeni. Arkadaş grubun insanın psikolojisini bozar. Kilo vermekle başlatabilirsin çok fazlan yok zaten. Kolaylıkla verirsin.
Özelden yazdım takmadinHadi hadi at, uzatma. Ne ablası kız 22 yaşındayım ben.
Neden shopluyorsun ki normal at?
Ne alakası var her tende kız var orada. Zaten bir Türkiyede var sarışın beyaz ten hastalığı diğer ülkelere gitsen yüzüne bakmazlar. Niye karşılar ki?Ne victoriasi victoria secrettakiler esmer genelde sarışın az
Kızlar esmerlere karşı
Bilmiyorum kendileri de sapsarı ondandir buNe alakası var her tende kız var orada. Zaten bir Türkiyede var sarışın beyaz ten hastalığı diğer ülkelere gitsen yüzüne bakmazlar. Niye karşılar ki?
Niye ozurdiliyosunki canım boşver haklısınay konu sahibi özür dilerim ama yorumlarını okurken bunaldım sanki aynı yaştayız ve benim fazlalıklarım var esmerim ve güzel değilim ama benim yani ben buyum kime ne ya beğenecek olan böyle beğenir bana kalırsa önemli olan kendini sevmen sen kendini ne kadar seversen ve kendine ne kadar saygı duyarsan çevrende sana o kadar değer verir tabi yine bu benim görüşüm
Niye ozurdiliyosunki canım boşver haklısın
ooo ispartada mı yasiyonn☺ay konu sahibi özür dilerim ama yorumlarını okurken bunaldım sanki aynı yaştayız ve benim fazlalıklarım var esmerim ve güzel değilim ama benim yani ben buyum kime ne ya beğenecek olan böyle beğenir bana kalırsa önemli olan kendini sevmen sen kendini ne kadar seversen ve kendine ne kadar saygı duyarsan çevrende sana o kadar değer verir tabi yine bu benim görüşüm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?