çevremde herkes sıfır beden annem benden zayıfbiraz spor yaparak kilo verip sıkılaşabilirsin . 66 fazla bir kilo değil boyun kaç ?zamanla verirsin ya sıkıntı yapma canım .
üniversitede ve sonrada hep bu mu önemli olan yani bunlar konuşulup gülünecek mi bana geneTipinden memnun değilsen oradaki açığı bilginle kültürünle kapamaya çalış. Daha çok işine yarar canım. Dışı güzel diye içine zerre yatırım yapmayan kızlara kıs kıs güler geçersin.
o boya o kilo fazla değil ki . ayrıca sıfır beden olmak güzel birşey mi sence bence değil zevk meselesi tabi ama ben beğenmiyorum en ideal beden 38 bana göre . herkesin düşüncesi farklı tabi . 172 62 kilo falan olsan süper olur evriceğin 3-4 kilo yani çok mu sanki . saçını başını değiştir kıyafetlerini değiştir ama önce kendine güven .çünkü kendine güvenen kadınlar hep ön planda olur güzelliklede pek ilgisi yok zaten bunun .çevremde herkes sıfır beden annem benden zayıf
172yd gecen yıl
ki uzun olmama rağmen kaslı ve kalın yapılıyım yani cok zayıf olursam anca normal dururum ki veremiyorum
çevremdeki herkes yoğun bir ego içindebı kadının en buyuk guzellıgı gulumsemesıdır ve en buyuk aksesuarıdır
fızık yavas yavas yerıne oturur dıkkat edersın yurursun temız tertıplı gıyınırsın
yuzun gozun sacın temız cıkarsın mıs gıbı kokarsın bıttı gıttı
yani bir kız rus kızı gibio boya o kilo fazla değil ki . ayrıca sıfır beden olmak güzel birşey mi sence bence değil zevk meselesi tabi ama ben beğenmiyorum en ideal beden 38 bana göre . herkesin düşüncesi farklı tabi . 172 62 kilo falan olsan süper olur evriceğin 3-4 kilo yani çok mu sanki . saçını başını değiştir kıyafetlerini değiştir ama önce kendine güven .çünkü kendine güvenen kadınlar hep ön planda olur güzelliklede pek ilgisi yok zaten bunun .
Canım, güzel olduğun kadar özgüvenli olamazsın.üniversitede ve sonrada hep bu mu önemli olan yani bunlar konuşulup gülünecek mi bana gene
onu yapıcam ama maalesef inancım kalmadı sanki dünyadaki tek şey özgüven ve güzellikmiş gibim davranıyor herkes
valla canım rus kızı falan gibi diyorsun da rusyada milyonlarca kadın var . güzeli var sıskası var çarpık bacaklısı var kugu gibi olanı var var oğlu var . yani her ülkede güzel kadın çirkin kadın var . rus kızı derken güzel anlamında kullanıyorsun okey anladım neyse gözde olsa ne olucak ki sonuçta manken misiniz neyi yarıştırıyorsunuz . hayatına bak sevebileceğin iyi bri insan bulmaya bak gerisi önemli değil bence . gözde olmak,dikkat çekmek dudak büküp instegramda poz vermek vs bunlar boş işleryani bir kız rus kızı gibi
ama pısırık konuşmasını bilmiyor oturmasını bilmiyor bu kız genede gözde olmaz mı ?
sen karasın sen erkek gibi uzunsun sen sıradansın denilirek aşamam ben nasıl aşılırki?19 29 39 49... Kadınlar hep güzellik konuşacak ama sen aşacaksın kendini seveceksin
ben 173 boyumdayımçevremdeki herkes yoğun bir ego içinde
tamam benden güzeller cok güzeller ama tek bu mu yani şuan erkekler buna cok önem veriyor
ileridede mi bu sadece
böyle düşünen insanlar olsa okeysana bişi söyleyim mi şikayetçi olduğun kiloları vererek memlun olabilirsin sivilcelerinden dokktora giderek kurtulabilirsin ama bi insan karakterini sonradan değiştiremez naparsa yapsın klasik gelicek ama insanlar seni kendin oldun için sevsin ultra güzel bi kız oldun için değil sonuçta ne malum o güzel dedin kızların bi kaza sonucu güzellini kaybetmeyeceği? tip sonradan kazanlır veya kaybedilir ama insanın karakteri öyle olmaz
çevremdeki herkes yoğun bir ego içinde
tamam benden güzeller cok güzeller ama tek bu mu yani şuan erkekler buna cok önem veriyor
ileridede mi bu sadece
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?