yaşın küçük diyorlar ama evlenmek istiyorum.

Evet elin herifide seni alsam da maaşımı yedirsem diye bekliyordu. Ne güzel toz pembe hayaller kuruyorsun öyle. İnsan evladına bile para harcarken tutumlu olurken elin kızına öle rahat yedirecek mi? Eşim diyeceksin ee bunun anne babası ailesi vs var. Çalışmıyorsun bari hizmet et işe yara diyecekler. El bebek gül bebek dünyası yok hiç. Önce mesleğini al okulunu oku derim.

Şimdiki gençlerde bir evlilik sevdası almış yürüyor ya önceden okumak isterdi kızlar okutmazlardi şimdi tam tersi dünya tersine döndü böyle bişey sanirsam hem okumak yada yaş önemli değilde resitsin sonucta ama kendi ayakları üstünde durmadan evlenirsen hayat bu belli olmaz ama çok ezilebilirsin hemde hastalığı var sağlığı var en azından elinde bir şey olsa iyi meslek bir uğraş para kazanacak bişey mesela evlilik çocuk oyuncağı değil ki kocam para getirir ben yerim belli olmaz hayatta ne olacagi

Nişanlı kal bi kac yıl bence sorun yoktur :) verdim gitti bende 18 de nisanlandim 20 de evlendim cok sukur (maşallah) cok mutluyum inşallah herkese nasip etsin Rabbim

evlen de gör gününü diyeceğim seni yetiştiren anneye babaya yazık
çocuk doğurursan yetiştireceğin çocuğa
en başta kendine yazık
ne kadar gözü kara bu yeni nesilin maşallah
evlenmeyi çocuk sahibi olmayı boşanmayı çocuk oyuncağı sanıyorlar
evde oturmaktan sıkılıyorsun ya şimdi evlenince kendi evinde bir rahat oturamayacaksın belki
kaynana kayınpeder yaşça büyük koca üf üff
ev işleri yemek temizlik ütü hepsi sana bakacak
seni o çok seven adam da büyük ihtimal gözü açılmamış körpe kız buldum evleneyim diye bakıyor bizzat erkeklerden duydum ne yapacağım yaşıtım kızla 18 lik çıtırla evlenirim ne istersem yapar evin her işine koşar benden de korkar sesi çıkamaz diye

bir iki sene dur bakalım anladık okumakta gözün yok da çalış bari
o çok sevdiğin adam da bir iki sene bekleyecek mi ve dahası iki sene sonra sen onu isteyecek misin

18 yasinda Universite bire baslamistim. 26 da evlendim simdi 27 yim hamileyim. Bir ay sonra benim cocugum olacak ama bazen cocuk gibi ailemi ozluyorum keske ailemle vakit gecirebilsem diye dusunuyorum aklima onlar gelince duygulaniyorum esimle cok mutlu olmama ragmen. Sana gelince kusura bakma ama hiç sevmedigim bir kiz modelisin. Birkac gun kk yi takip et kocasiyla problem yasayan bosanmanin esiginde olan bir suru kadin mesaj yaziyor. Belki acele etmeden daha saglikli bir karar verirsin.

şurda koca kadınların eşleri emeklerini maaşlarını elinden alıyor elin oğlu sana bakacak hemi

yav he he

Bu çoluk çocuk ne saniyolar acaba evliliği.Masallarda filan yaşayacaklarını düşünüyolar kanımca.Onu el üstünde tutacak, bi eli yağda bi eli balda yaşatacak,baş üstünde gezdirecek,hiç ezmeyecek bir eş,kendi evim olacak,çocuğum olacak ona güle oynaya bakicam kimse karışmadan.Kayinvalidem beni çok sevecek vs.

Evrimini tamamlamamış,erkekliği güç ve önünde taşıdığı organdan ibaret sanan erkekler; çalışan,hiçkimseye bağımlı olmayan,her türlü donanıma sahip kadınlar üzerinde bile hakimiyet kuruyolar,ezmeye çalışıyolar.Kaldı ki 18 yaşında hayatında hiç çalışmamış,okumamis hayata dair hiçbir tecrübesi olmayan bir kıza ohooo neler yapar.O da ses çıkaramaz çünkü mecburdur eşine..Dövse de sövse de,aldatsa da mecbur hisseder kendini..Ha bir de bi yandan kv ezer garibimi.. Ona da ses çıkaramaz,kocası anneme saygılı olacaksın diye azarlar. Yaş küçük olup evlenince bunların hiçbirisinin üstesinden gelinemez ve kaderine razı olup ben kadınım susmam lazım der ve oturur..

Son düzenleme:
heh vurdu gol oldu

http://www.kadinlarkulubu.com/forum/index.php?threads/ne-yapacagim.904907/

17 yasında kaçarak evlendim. Suan 18 yaşındayım. O çok güvenip Hayatımı batırdığım adam dün 14 Şubat hediyesi olarak dövdü. Hemde sudan sebebe. Nankör dedi Oğlumu da Alıp arka odaya geçtim içeri geç dedi geçmedim adam yerine koymuyosun diyip vurmaya başladı. Yerlerde sürükledi boğazımı sıktı en son mutfakta çekmecede Bıçak ararken kaçıp dayısına çıktım. Nasıl böyle bi insan oldu bilmiyorum kaçıp gitmek istiyorum Oğlumu da Alıp ama ailem hala affetmedi bi tek yengelerin teyzelerim ve annem affetti gelip gidiyor Yanıma. Ben o Adamı işe gittiğinde bile özlüyodum. Beni, bizi bu hale getirdi. Kimsem yok çaresizim gitmek istiyorum yapamıyorum. Ailesiyle bir oturuyoruz hepsi Görüyor halimi. Oğlun için katlanıcaksın diyorlar. Bi yengesi kaç kurtar kendini deli bu dedi. Nasıl yapacak nereye gideceğim yardımcı olun bana lütfen çok pişmanım içim acıyor intihar etmek istiyorum oğlum var yapamam ailem hiç alamaz daha beni kadın sığınma evlerini araştırdım 6 aya kadar kalabiliyormuşuz. Yardımcı olun bana Allah rızası için

Insan 8 ay ldir tanistigi hiriyle evlilik karari mi alirmis ya yok artik gercekten millet yillarca sevgililik donemi geciriyo da yine de evlenince ne huylari cikiyo ortaya. Yavrum o isler oyle senin hayallerini kursugun gbi olmuyo git uni kazan meslegine karia unide bulursun bi tane gezer tozar mezun olunca da ister evlenirsin ister evlenmez catir catir parani yersin

Ne çok meraklısın bir adama bir düğüne başka bir eve hele de bu çocuk yaşında.. Ne bekliyorsun ne umuyorsun? Şimdi beğenmediğin ailen bu hayattaki tek ailen farkında mısın?

Aslında senin derdini anladım ben..Açık açık söylüyorum senin bu dünyada bir işe girip para kazanmalıyım çalışmalıyım veya okumalıyım diye bir derdin yok.. Sana bakan ailenin yerine yine sana bakacak bir koca adayı bulmuşsun.. Yani derdin bedavadan emeksiz masrafların karşılanarak yaşamak..

Ben sana ne dersem boş..Okumaya gönlü olmayan hanım kızımız iş bulmaya da çalışmaz..Hele evlenince hepten geçmiş olsun..Bir de o koca adayı gerçekten adam olsaydı senin ne kadar daha çocuk olduğunu anlar ona göre davranırdı.. Yaşın daha küçük ben bu kızı daha gözü açılmadan kapatayım derdinde.. Annen baban haklı yani.. Az bir düşün artık..

Ne kadar kolay diyorsun geçiniriz zaten diye. O maaşıyla geçinir de sen neyle geçineceksin senden hevesini alırsa?

Tatlım evlenince de evde oturacaksın zaten :) ha babanın evinde oturmuşsun ha koca evinde :) evlilik çok sorumluluk istiyor. Daha küçüksün bence. En azından 2 sene daha bekle. Abla tavsiyesi :)

Senin gibi okumak istemeyen biri okuyup yer isgal etmesin zaten.siz evlenin.kayinvalide tahsili yapin.gencligizin en guzel yillarinda onu cozmeye calisin.misafir agirlayin.dugune kinaya bayrama gidin.ev temizleyin.hangi deterjan neye iyi gelir onlari ogrenin.utu daha kolay nasil yapilir.
Esra erolmu daha keyifli zuhal topalmi.iste ugrasin boyle bi hayat iste.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…