- 14 Ağustos 2015
- 3.452
- 1.116
- 133
- 29
Ben 21 yasındayım iyi kötü üniversite bitirdim şimdi iş öğrenmek amaçlı bi yere girdim çalışıyorum 2 buçuk yıldır sevgilim var polis memuru ona rağmen babama söyleyemiyorum. Erken buluyorum çünkü biliyorum ki babamda erken diyecek ve evlilikten korkuyorum. Bence sende çok erken karar veriyosun biraz daha tanımaya çalış ve bu sürede mutlaka ünv. için bişeyler yap18 yaşımdayım. Okumak istemiyorum evlenmek istiyorum küçüklüğümden beri bu böyle ama ailem sürekli engel çıkartıyor. Üniversite kazanamadım kazanamam da çalışmama da izin vermiyorlar sabahtan akşama kadar evde süs bebeği gibi oturuyorum zaten. 5-6 aydır konuştuğum biri de var 8 yaş büyük benden zaten benim mesleğim olmasa da fazlasıyla rahat yaşarız. Hem çok iyi, herkese karşı saygılı, dürüst. Evlilik teklifi için sürekli konu açıyor farkindayim ama ben hep kestirip kapatiyorum. Artık yeter. Sizce de ailem tepkisinde haklı mı veya haksız mı?
Hehehe.
Ygsye kazirlaniyorum. Suan camima tas atan olsa kacacagim
Vallahi var ya boyle fanteziler, buhranlar. Yilin tespiti diyor alkisliyorum sizi
Gecen sene tanistigim bir komsum vardi. Ayni yasta olmamiza ragmen ben yeni evli iken o coktan coluga cocuga karismisti. Ben kelebek gbi ucarken o coktan hayatindan bezmisti. Ben okudum meslek sahibi oldum ideallerim vardi kucuk evlenmek istemedim. O ise senin gibi 18inde evlenmek istemis (cunku bu tip insanlar icin evlenmek koyde kariyer yapmak demek hele bi de esi memursa). Cunku dusunceleri o kadar sigdi ki hayalleri de bir o kadar kucuk. Benim kendi ayaklarimin uzerinde durdugumu gordukce pismanliklari ortaya cikiyordu surekli. Ama bunu caktirmamak icin bigun bana ben sinif ogretmenligini kazandim da gitmedim dedi:))) Nedense bu modeller de hep sinif ogretmenligini kazanirlar:)) baska bolum yoktur cunku:))yalanlari bile dardir:)) bu duruma dusme tatlim.
Arkadasa okumasi icin gaz vermeye calistim tatlim:)) kendimi niye oveyim benden daha tahsilli daha iyi meslekli insanlar da var.. allahhallahhh sasiriyorum yaaa!!İyi başlamışsın da sonunu batırmışsın. Başkalarını yereyim, kendimi öveyim merakı işte hep bunlar.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?