yaşın küçük diyorlar ama evlenmek istiyorum.

Ben 21 yasındayım iyi kötü üniversite bitirdim şimdi iş öğrenmek amaçlı bi yere girdim çalışıyorum 2 buçuk yıldır sevgilim var polis memuru ona rağmen babama söyleyemiyorum. Erken buluyorum çünkü biliyorum ki babamda erken diyecek ve evlilikten korkuyorum. Bence sende çok erken karar veriyosun biraz daha tanımaya çalış ve bu sürede mutlaka ünv. için bişeyler yap

Konu sahibi bence sizin sorununuz ozguveninizin olmayisi. Ve bu yuzden birinin manda ve himayesi altina girmek istiyorsunuz.

Benimde uni gozumde ocu gibiydi. Kazanamam yapamam diyordum. Cabalamadan bunu diyordun sizin yasinizda. Sonra yakisikli anlayisli kulturlu bi oglan hop ekleniverdi hayatima. Pembe bulutlar, ayaklarin yerden kesilmesi...Dedim Aman tanrim evleniyorum ben. Tabi uni kazanamadim evleniyorum hemen de demedim. Calistim, afkadaslarimla eglendim gezdim tozdum parami yedim. 2 yil gecince nisan yaptik. Nisanlilik evrelerimi bi oku actigim konulardan da o beyaz atli prensin ne hale geldigini gor.

Simdi uni sinavina giriyorum. Ilk girdigim uni puaniyla aramda 150 puan oynuyor. Yani gerisini sen dusun.

Elinden gelen herseyi yap tamam mi? En azindan pisman olma keske deme uni mevzusunda.

arkadaşlar karar verdim ben de evlenmek istiyorum. Buraya konu açınca evlenebilirsin dediler ama. beklemedeyim. 24 yaşındayım

evlen evlen.. gör bakalım gül gibi yaşamak neymiş annem evlen bu yaşta.. 20 yaşına gelince yaşıtların sevgilileriyle el ele gezer sen de evde çocuk bakarsın.. bol bol "şimdiki aklım olsa" cümleleri kurar, of-pof larla yaşar gidersin.. bence evlen, ben destekliyorum..

Bu bir saka olmalı .
Sen ailenin baskısından sikilmissin evlenince kurtulurum mantığıyla düşünüyorsun. Evlilik hele senin yaşında biri için bin kat daha zor. Evlenince farklı baskılar oluşacak üzerinde.
Evlilik masallardaki prensle prenses gibi değil.

Bence çalışasın yok kulp buluyorsun. Ha babanın evinde akşama kadar oturcan ha kocanın ne farkedecek ki.. Desen ki okul biter bitmez evlenicem e hadi madem deriz. Hem hiç bir şeyde gönlün yok hemde sana okuman için destek veren ailenden kaçış yolu arıyorsun. Babandan aldığın paranın lafı edilse iki güne geçer de kocanın 5 lirası batar vallahi

Konu gerçekse anana babana üzüldüm. Allahım sen bana aklı başında evlat nasip et edeceksen dedim. Çok zor senin gibi kızlarla uğraşmak yeminle. Tam cahil kafası. Allah ailene sabir versin.

Sen okumazsin en iyisi evlenmen sonra pisman olunca anne baba deme ama

İyi başlamışsın da sonunu batırmışsın. Başkalarını yereyim, kendimi öveyim merakı işte hep bunlar.

Evlen evlen ,okuma da 3-5 yil sonra gelirsin yine buralara esim dövdü esim aldatiyor diye!!

Yahu guzel kardesim senin hayatin senin kararin ama daha cok kucuksun ne bu acele sonra bezginlik gelecek aklini basina al

Ailen çalışmanı, evden cıkmanı istemiyor. Bu durumda yırtınacaksın illaki okuyacaksın. Senin baska caren yok. Okuyamam deme. Sevgilim evlendikten sonra oku diyor masallarına da kanma. Çünkü sen evlendikten sonra okuyacak biri değilsin. Hatta evlendiğin gece hamile kalırsın bu akıl fikirle.

Acelen ne güzelim be. .
Hayatı yaşa biraz. .
25 yaşına gelince evlenirsin. .
Oku , çalış . .

18 yas nedir ki evlenmek icin cok erken..Siz evliligi koklasip oturmak,mutlu mesut dolanmak saniyorsunuz sanirim..

İyi başlamışsın da sonunu batırmışsın. Başkalarını yereyim, kendimi öveyim merakı işte hep bunlar.
Arkadasa okumasi icin gaz vermeye calistim tatlim:)) kendimi niye oveyim benden daha tahsilli daha iyi meslekli insanlar da var.. allahhallahhh sasiriyorum yaaa!!

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…