yaşın küçük diyorlar ama evlenmek istiyorum.

Evde yemekleri sen mi pişiriyorsun temizliğide sen mi yapıyorsun, pazarada sen mi gidiyorsun , sabah kalktığında odanı ve yatağını topluyormusun ?

kızım evlilik senin düşündügün gbii pembe panjurlu ev içinde kocacıgımla musmutlu yaşarım her istedigim her dedigim her nazım cazım cekilir aşk meşk öpüş koklaşla sürüp giden birşey degil.
cılgınlaşma... üni olmazsa iş olur iş. o da olmazsa kurslara git..oyala kendini. ilk tanıştıgın adamla evlenmek neymiş. sonra gelsin boşanma. kucakta 2 cocuk.. ne o cok sevmiştik..
tum bunlara sebeb olan aileler ve hormonlar..hormonların seni ele geçirmiş onlara kulak verme. beynine ses ver. o diyor ki 18 yaşında evlenilmez manyak mısın ?????

Yasin küçük. 5-6 ay birini tanımak icin cok kısa.
derslerine çalış. mesleğini edin. sonra evlenirsin.
bu tavsiyeleri ciddiye al. sonra çok pişman olursun.

Evlilik güzel mutlu isen eğer ama herşey yaşında güzel en azından 22 yaşına gelmek lazım ailen haklı sana göre herşey toz pembe evlenince hele bi de çocuk olunca sosyal hayat sen diye birşey kalmıyor bütün günün yemek çamaşır bulaşık çocuk bakmakla geçecek yeri gelecek çok usanacaksin eşinle her zaman güllük gulistanlik bi hayat olmayacak her zaman canım cicim olmayacak bunların hepsi senin bi kulağından girer şimdi ama evlendiğin de anlarsin nasıl olsa aileni üzecek birşey yapma her daim arkanda bırakacağin sana destek olacak ailen olsun olurda pişman olursan kendin ettin olmasın bu arada sekiz yas çok fazla ilerde düşünce ayrılığı çok olur o yüzden acele etme ablasi mantıklı düşün m

evlenme isteyen cocıuk da cocuk bu ondan daha cocuk .
iki cocuk evlenip rahat rahat sevişek demişler sonu da boşanma olsun bariye gelmiş... sizin hikayenin sonu bu.

Kızların evlenme ölçüsü koca memelerinin olması değil evi çevirip ceken erkeğide idare edecek olgunlukta olması , ki mesleğinde yok , sonra akrabaları idare etme yeteneği yoksa eltiyle kavga ,görümceyle kavga edeceksin otur oturduğun yerde , evde süs biber kal daha iyi , evliliği gelinlik giymek süslenmek gezmek tozmak para harcamak sanıyorsanız yanılıyorsunuz ,

Universite kazanamadin evde canin sıkıldı diye evlenilir mi yahu?
Gercekten dersi kafam almiyo diyosan baska alanlara yonel sende. O alanda gelistir kendini.

Evliligi kolay bisey sanma ,kucuk yastaki bi genc kiz kaldiramaz diye dusunuyorum.
Okumani tavsiye ederim,illa okumuycamda diyosan evlilik icin acele etme.
Evlilik oyle disardan gorundugu gibi degil,ozellikle cocuk sorumlulugu zordur,sen daha cocukluktan yeni cikmissin(yas itibariyle),bu yasta saglikli kararlar verilmez,bu konuda aileni dinle.
Hicbir anne baba cocugunun kotulugunu istemez,mutlu olmasini ister.
Kurslara falan git,kendini gelistir,illa okuyarak edinilen meslekler yokki,mrslek edinditme kurslarina git,evlilik icin cok cok cok erken.

Benim kardeşim de 19 yaşında evlendi ama acil tıp teknisyeni. Bi işe girse en az iki bin maaş alır. Ihtiyaç duymadığı için çalışmıyor ama bir sorunu olsa kendi ayakları üzerinde durabilecek seviyede.

Demek istediğim evlilik için erken ama imkansız değil elbette. Ama hayatında bir garantin yoksa, eskilerin deyimiyle altın bileziğin yoksa sana ufacık bir şey söylese ağır gelir. Ilk önce kendini geliştirmeye bak kocayı her zaman bulursun.

Ayrıca yaş farkınız çok fazla. Nereden buldun o adamı? Güvenilir mi? Anlaşmanız zor olabilir. Dikkat et kendine tatlım, ailen boş konuşmuyor.

Evlenmeden önce ekonomik özgürlüğünü eline al. Kocan da süs bebeği gibi kullanır seni sonra istediğini yapar gıkını çıkaramazsın.

Sakin ama sakin öyle bir şey yapma. Ailemi silip atıp kaçtım evlendim seninle aynı yastayiz öyle pismanim ki. Keşke senin gibi babamın evinde süs bebeği gibi otursam. Yapma sakin.

ne kocası bu yaşta yaa, senden büyüğüm, benden uzak diyorum hala :))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…