Eskilerin dediği bir sözü diyorum.
Kızlar kocayı birşey sanmış,vardığı gece usanmış.
kızım evlilik senin düşündügün gbii pembe panjurlu ev içinde kocacıgımla musmutlu yaşarım her istedigim her dedigim her nazım cazım cekilir aşk meşk öpüş koklaşla sürüp giden birşey degil.18 yaşımdayım. Okumak istemiyorum evlenmek istiyorum küçüklüğümden beri bu böyle ama ailem sürekli engel çıkartıyor. Üniversite kazanamadım kazanamam da çalışmama da izin vermiyorlar sabahtan akşama kadar evde süs bebeği gibi oturuyorum zaten. 5-6 aydır konuştuğum biri de var 8 yaş büyük benden zaten benim mesleğim olmasa da fazlasıyla rahat yaşarız. Hem çok iyi, herkese karşı saygılı, dürüst. Evlilik teklifi için sürekli konu açıyor farkindayim ama ben hep kestirip kapatiyorum. Artık yeter. Sizce de ailem tepkisinde haklı mı veya haksız mı?
İyi başlamışsın da sonunu batırmışsın. Başkalarını yereyim, kendimi öveyim merakı işte hep bunlar.
24 yaşındayım üniversite mezunu kendini geliştiren biriyim. 6 ay sonra düğünüm var ben kendime acaba erken mi diye sorarken sendeki bu düşünceye isteğe hayran kaldim
Evliligi kolay bisey sanma ,kucuk yastaki bi genc kiz kaldiramaz diye dusunuyorum.18 yaşımdayım. Okumak istemiyorum evlenmek istiyorum küçüklüğümden beri bu böyle ama ailem sürekli engel çıkartıyor. Üniversite kazanamadım kazanamam da çalışmama da izin vermiyorlar sabahtan akşama kadar evde süs bebeği gibi oturuyorum zaten. 5-6 aydır konuştuğum biri de var 8 yaş büyük benden zaten benim mesleğim olmasa da fazlasıyla rahat yaşarız. Hem çok iyi, herkese karşı saygılı, dürüst. Evlilik teklifi için sürekli konu açıyor farkindayim ama ben hep kestirip kapatiyorum. Artık yeter. Sizce de ailem tepkisinde haklı mı veya haksız mı?
Bu çok iyiydiEskilerin dediği bir sözü diyorum.
Kızlar kocayı birşey sanmış,vardığı gece usanmış.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?