yaşının adamı ?

B_Bianco_B

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
25 Temmuz 2016
380
313
33
Merhaba hanımlar;

1,5 hafta önce biriyle tanıştım, arkadaşımın arkadaşı çıktı. Çok değişik, ilginç, eğlenceli çok çok güzel bi tesadüftü onla tanışmam. Biz geçen haftayı onunla çok dolu dolu geçirdik. Her gün her saat konuşuyoduk. Buluştuk ettik çok güzel geçiyodu. Ben 26 o 33 yaşında. Hayat görüşlerimiz aynı gibi duruyodu gayet mantıklı geliyodu anlattıkları. Kısaca çok çok güzel 1 haftaydı.

Taaaa kiiii 2 gün önceye kadar. Benim 2 çok yakın kız arkadaşım var. Bunlardan birisi ile buluştum.Diğer yakın kız arkadaşım da baska arkadaşı ıle buluştu. Buluştuğu arkadaşı şehir dışından gelmişti ve benim çok sevdiğim bi kızdır o da.

Cocukla aram çok iyi yazıyo edıyo durmadan nasılsın nasıl geçiyo keyfin nasıl durmadan ilgi her zaman ki gibi. Zaten gündüz görüşmüştük çok güzel geçmişti ilgisi hala devam edıyo. O akşam o da bi erkek arkadaşıyla görüştü. Görüştüğü yer de benim her zaman takıldığım bi yer. Sonra bizim kız (diğer arkadşıyla buluşan) da ordaymış . Ben de kalkıp arkadaşımla oraya gittim.Şimdi kontrol etmek için gittin diye algılanabılır. Ama o şehir dışından gelen kızı da çok severım onu göreyim dedim. Bunu benımkınede söyledim. Gel canım fln dedi ben de yanınıza ugrarım 5 dk fln ben de tamam dedim.

Sonra ben kızların yanına gectım bızımkı de karşıda bı yerde oturuyo beni izliyo hissediyorum. Oturalı 2 dk olmadı bu geldı yanımıza selamlaştı biz gidiyoruz dedi. Ben şok!! Anlamadım bıle. Aradım ben bunu. Diyo bana yok girdiğim de ilk onun yanına gidip slm vercekmişim.Sonra arkadaşlarımın yanına oturcakmışım. Ben de dedim ayıp olur nasıl tepkı vercegını bılmedıgım için gelmedım ayrıca sen benım yanıma ugrucağını söyledın. Sazan gibi arkaşınla yanınıza mı dalayım hemen. Yok kırıldım zart zurt. Ben de dedım nolursa olsun ben haksız bıle olsam ordan gııdlmez sızın geleli 10 dk olmuş bızım geleli 2. Dur bi demi sabret.Nolursa olsun ordan gitmicektin bitti dedim.Bu bittiyi konuşmama olarak anladı. Hmen hayırlısı olsun o zaman fln dedi.Ulan sen de dünden razıymışsın.Ben tekrar açıkladım. Bittiyi o anlamda yazmadım dedim. Bişeye kızıyosan söylersın daha dıkkatlı olurum dedim bıdakıne, kalkıp gitcek kadar büyük bi olay yok. Sen de dünden razıymışsın dedim. Anaa bu beni her yerden sildi engelledi ben kaldım öyle.

Yahu 33 yaşında adamsın bu nasıl abartı hareketler. Sevgili tatlı bayanlar söyleyin bana ne bu şimdi ben anlamadım kızamıyorum bile. Ya 1 hafta oldu fln ama güzel anlaşıyoduk son dkya kadar ya olcak iş mi şimdi bu

Çok saçma bir sebep bence. Ayrıca bir hafta olmuş neye nasıl tepki vereceğini nerden bileceksiniz ki ona göre davranasınız. Benim bu olaydan cıkarımım çocukça davranan basit şeylere takılan ve sizinle ciddi düşünmeyen biri. Boşverin gitsin

Pişman olur arar. Öyle saçma sebepten biter mi? İki trip atılır ama heryerden engellemek nedir? Zaten anlamıyorum o tribi. Gerçi bu heryerden sildi engelledi modası çıktığında ben hali hazırda evli olduğumdan kimseye uygulamayı düşünme fırsatı bulamadım belki de ondandır ama çocukça geliyor bana.

Hemen kalkması bana başka şeyler düşündürdü acaba oraya başka bir kadın mı gelecekti? Yada başka yere çağırdılar o da giderken trip atma diye üste çıkmaya mı çalıştı? Belkide evli o yüzden arkadaşlarından seni saklamak için selam verip apar topar kalktı. Yani kısa süreli bir ilişki tanımıyorsun o yüzden hepsi mümkün. Yada acaip kaprisli ondan böyle yaptı. Zaten öyleyse arar tekrar.

Konu başlığı Yaşının Adamı Değilmiş olmalı!Bildiğin çocuk kafalı bi adam.Zaten sizinle ciddi bir şeyler düşünmemiş olacak ki en ufacık bi yanlışta her yerden silmiş engellemiş.Boşverin gitsin.Bu tip insanlar zaman kaybı

Yaş 33 davranışlar 3 yaş. Sanki bahane aramış gibi geldi.
Evet ben de bu ıhtımalı düşünmüştüm ama diyorum öyle olsa hiç aramaz sormaz ilgisiz davranır. Bu eve bırakıyo eve girince bıle girdin mi diye msj atıyo böyle biri:/

Ben neden yaşımın insanı olmuyorum anlamadım?

anlatayım.

hatan başka yer yokmuş gibi onun gittiği yere gitmen her zaman gittiğin yer olabilir ama bana göre çok gereksiz bir davranış.sen o zamanı arkadaşlarınla vakit geçirmek için ayırmışsın onun için değil.bence adam benim için geliyor diye coştu ve o yüzden saçma tavırlar sergiledi.sen ilgi göstermeyince de ya da o öyle algılayınca da kalkıp gitti bence.

o yüzden seni de onu da doğru bulmuyorum.

O yaştan sürekli şuradayım buradayım diye neden yazışıyorsunuz

Orası neresi herkes aynı mekana gidiyor

Daha ben kimseyle aynı mekanda bu şekilde rastlaşmadım

Yani üniversitede iki kantin vardı da birinde değilse diğerinde gibi olmuş

Onlar geleli ne kadar olduğunu ne biliyorsunuz

Merhaba demiş biz kalkıyoruz görüşürüz demiş ve gitmiş bana olağan geldi

Bence de sizin gidip selam verip sonra da ben kızların yanına geçeyim demeniz lazımdı Zira dışarıdan gelen sizsiniz

Bir de Adam onu kızlara göstermek için mizansen kurduğunuzu düşünmüştür merhaba demeye onun gitmesini beklemeniz vs

Adamdan 4 yaş daha büyüğüm ve ben direkt bunları düşündüm

Yalnız bir hafta sürekli görülmek
Vs erken hızlanan ilişkiler sağlıklı değil

Okulda her gün görüşen liseli gibi ilişkinin başında her gün görüşülmez ki

Biraz doğal akışa bırakıp tanımak lazım

Adama bitti demişsin hay hay olmuş daha ne peşinden koşuyosun?
İlk başta bittiyi bunu yapmıcaktın bitti yani olay kapandı anlamında kullanılır ya o yüzden öyle dedim bu da kabullendi direk sonra açıkladım hemen o anlamda söylemedim diye. peşinden koşmadım zaten beni engelledi 2 gün fln oluyo neden engelledin şöyle yaptın böyle yaptın diye sormadım. ulaşmak istesem ulaşıp sorardım her türlü ama ben öyle şeylere girmem. Aklıma takıldığı için burda sizlerin de yorumunu almak istedim.

Bir mekanda birileri ile buluşacak birileri ile de selamlaşacaksanız girdiğiniz anda selamlaşacağınız kişinin yanına gider, oturmadan bir merhaba der hal hatır sorar, maksimum bir dakika sonra ayrılır buluşacağınız kişilerin yanına gidersiniz. Sonra selamlaştığınız kişi kalkarken uğrar, buluştuklarına bir merhaba der, kalktıklarını belirtir gider. Bu işin usulu budur. Sizin yaptığınız biraz ayıp olmuş.

Ama adamın sonraki davranışları da komik. Bitiresi gelmiş onun.

şimdi sen mekana gittin ama selambile vermeden gittin arkadaşlarınla 10 dk oturdun mu?
ben onu haklı buldum valla öyleyse eğer
ayrıca çok karışık yazmışsın bu kadar anladım

2 yakın arkadaşımla da tanıştı. Mecbur tanışmak zorunda kaldı çünkü tanıştığımız ılk 2 gün aynı ortamdaydık mecburiyetten düğün vardı hepimizin davetli olduğu. Kızlara göstermek gibi bi amacım olmadığını bılıyo. Tanıdığı diğer arkadaşım bızımkınden 5 dk önce mekana gelıyo ve herşey yarım saat içinde oldu. Mekana gitmeden söyledım arkadaşlarım ordaymış şehir dışından gelen arkadaşımı görmeye gelebilirim belki ben de dedim. Bu da gayet normal karşıladı gel canım fln dedi. Alakasız bı yere gitmedim ben her zaman gittiğim bi yere gittim.

evet ben ne yapıcağımı bılemedım belki yanlış yaptım düşünemedım o an ama ona da söyledim kızdığın şeyleri yenı oğrenıyorum uyarırsın daha sonra dıkkat ederim diye bu kadar abartılcak bısey yoktu.

tepkisini fazla buldum,
hemen kalkması da saçma olmuş
engellediyse sizi hiç yaşanmamış sayın olsun bitsin
33 yaşındaki adamdan beklenmedik şeyler bunlar.

çok değişik, eğlenceli falan mı demiştin.. çok erken sıradanlaşmış yalnız, yazııııkkkk Vala şekerim prensin kurbağaya dönüşmüş işte başka açıklaması yok bunun. Ne o öyle çocuk gibi kaprisler, terbiye etmeler.. Şu duruma saygı duymasını beceremiyorsa saygı konusundaki kapasitesini de ele vermiş işte. Eğer egosuz, kaprissiz ve gerçekten söylediğin gibi değişik eğlenceli bi tip olsaydı, yanınıza geldiğinde pekala hep beraber o ortamı devam ettirebilirdiniz. ı ıhhh.. iş yok onda söylim. çok fazla abartmış ve anlam yüklemişsin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…