- 25 Temmuz 2016
- 380
- 313
- 33
- Konu Sahibi B_Bianco_B
-
Ben neden yaşımın insanı olmuyorum anlamadım?ikinizde yaşınızın insanı değilsiniz gibi geldi buradan
Evet ben de bu ıhtımalı düşünmüştüm ama diyorum öyle olsa hiç aramaz sormaz ilgisiz davranır. Bu eve bırakıyo eve girince bıle girdin mi diye msj atıyo böyle biri:/Yaş 33 davranışlar 3 yaş. Sanki bahane aramış gibi geldi.
Ben neden yaşımın insanı olmuyorum anlamadım?
İlk başta bittiyi bunu yapmıcaktın bitti yani olay kapandı anlamında kullanılır ya o yüzden öyle dedim bu da kabullendi direk sonra açıkladım hemen o anlamda söylemedim diye. peşinden koşmadım zaten beni engelledi 2 gün fln oluyo neden engelledin şöyle yaptın böyle yaptın diye sormadım. ulaşmak istesem ulaşıp sorardım her türlü ama ben öyle şeylere girmem. Aklıma takıldığı için burda sizlerin de yorumunu almak istedim.Adama bitti demişsin hay hay olmuş daha ne peşinden koşuyosun?
O yaştan sürekli şuradayım buradayım diye neden yazışıyorsunuz
Orası neresi herkes aynı mekana gidiyor
Daha ben kimseyle aynı mekanda bu şekilde rastlaşmadım
Yani üniversitede iki kantin vardı da birinde değilse diğerinde gibi olmuş
Onlar geleli ne kadar olduğunu ne biliyorsunuz
Merhaba demiş biz kalkıyoruz görüşürüz demiş ve gitmiş bana olağan geldi
Bence de sizin gidip selam verip sonra da ben kızların yanına geçeyim demeniz lazımdı Zira dışarıdan gelen sizsiniz
Bir de Adam onu kızlara göstermek için mizansen kurduğunuzu düşünmüştür merhaba demeye onun gitmesini beklemeniz vs
Adamdan 4 yaş daha büyüğüm ve ben direkt bunları düşündüm
Yalnız bir hafta sürekli görülmek
Vs erken hızlanan ilişkiler sağlıklı değil
Okulda her gün görüşen liseli gibi ilişkinin başında her gün görüşülmez ki
Biraz doğal akışa bırakıp tanımak lazım
evet ben ne yapıcağımı bılemedım belki yanlış yaptım düşünemedım o an ama ona da söyledim kızdığın şeyleri yenı oğrenıyorum uyarırsın daha sonra dıkkat ederim diye bu kadar abartılcak bısey yoktu.Bir mekanda birileri ile buluşacak birileri ile de selamlaşacaksanız girdiğiniz anda selamlaşacağınız kişinin yanına gider, oturmadan bir merhaba der hal hatır sorar, maksimum bir dakika sonra ayrılır buluşacağınız kişilerin yanına gidersiniz. Sonra selamlaştığınız kişi kalkarken uğrar, buluştuklarına bir merhaba der, kalktıklarını belirtir gider. Bu işin usulu budur. Sizin yaptığınız biraz ayıp olmuş.
Ama adamın sonraki davranışları da komik. Bitiresi gelmiş onun.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?