yaşının adamı ?

Normal zamanda da seninle çok ilgilendiğini yazmışsın, bahane arasaydı hiç ilgi göstermezdi, soğuk dururdu.
Bence tek sebep yanına gitmemenize bozulması.

bir haftada cok hizli gitmissiniz.adamda kendinde simdiden trip atma hakkini görmüş.biraz temkinli yaklasin.fazla gereksiz samimiyet kurmussunuz cezasini cekiyorsunuz bence..

Yanınıza uğrarım deyip sizden adım beklemesi komik olmuş.
Yaşının olduğunluna erişememiş bir kişiden kurtulduğunuza sevinin

Siz doğru olanı yapmışsınız olmaso gereken bu zaten erkek arkadasi varken sizin gitmeniz dogru olmazdi ve gercekten cocuk gbi davranmis. Trajikomedi ya gercekten hangi akla hizmet boyle davraniyor ki cok komik

İşte ben mesaj attıktan sonra cvp vermedi ben de atmadım bıdaha. Hayır durmadan msj atıp arasam rahatsız edici bi şekilde engellesin tamam rahatsız olmuştur derim. Bende fevri bi insanımdır da böyle bi konuya sinirlensem silip engellemem yani. Anlamadım valla teşekkür ederim güzel yorumunuz için:)

Siz doğru olanı yapmışsınız olmaso gereken bu zaten erkek arkadasi varken sizin gitmeniz dogru olmazdi ve gercekten cocuk gbi davranmis. Trajikomedi ya gercekten hangi akla hizmet boyle davraniyor ki cok komik
çok teşekkür ederim beni anladığınız için gerçekten yanıma gelcegını söyleyip geldiğim gibi erkek arkadaşıyla yanına gidip selam vermem doğru olur mu dıye kararsız kalmıştım

en uyuz oldugum erkek tipi belli bir yasa gelipte cocukca, ergence davranan erkekler benim arkadasimin basinda beteri var üstelik 40 yasinda :/

Ya anlamıyorum işte bu yaşta neden böyleler:/ Arkadaşınıza da Allah kolaylık versin hep böyle çekilir mi bilemiyorum

Normal zamanda da seninle çok ilgilendiğini yazmışsın, bahane arasaydı hiç ilgi göstermezdi, soğuk dururdu.
Bence tek sebep yanına gitmemenize bozulması.
İşte bozulsun tamam ona göre yanlıştır tavrını koysun engellemek çok abartı

Ya anlamıyorum işte bu yaşta neden böyleler:/ Arkadaşınıza da Allah kolaylık versin hep böyle çekilir mi bilemiyorum

tesekür ederim bende söylüyorum ama malesef pek dinyecek gibi degil ama sizinkinden cok daha beter bu :) HIc uzun iliskisi olmusmu?

bir haftada cok hizli gitmissiniz.adamda kendinde simdiden trip atma hakkini görmüş.biraz temkinli yaklasin.fazla gereksiz samimiyet kurmussunuz cezasini cekiyorsunuz bence..
Evet haklısınız normalde aşırı detaycıyım şu zamanda şöyle olsun zamanı gelince şöyle olsun dıye dıye . Dedim bu sefer düşünme çok nasıl ilerliyosa öyle gitsin de patladı gitti elimde

İşte bozulsun tamam ona göre yanlıştır tavrını koysun engellemek çok abartı

Onu bende anlamadım doğrusu, önce kendisinin sizin yanınıza geleceğini söyleyip, siz gitmeyince bozulması..
Ama işte insanların kafası nasıl çalışıyor bilemiyoruz

Ohoo daha buyumemis o boşver güzel vesile olmuş . Zamanın geçmemiş olur

Onu bende anlamadım doğrusu, önce kendisinin sizin yanınıza geleceğini söyleyip, siz gitmeyince bozulması..
Ama işte insanların kafası nasıl çalışıyor bilemiyoruz
Keşke açıklasaydı tam anlamıyla bilseydik

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…