- 20 Mayıs 2009
- 23.910
- 63.650
- 598
- Konu Sahibi B_Bianco_B
-
evet ben ne yapıcağımı bılemedım belki yanlış yaptım düşünemedım o an ama ona da söyledim kızdığın şeyleri yenı oğrenıyorum uyarırsın daha sonra dıkkat ederim diye bu kadar abartılcak bısey yoktu.
haklısınız bu konuda benim de hatam olabilir belkı gitmemem gerekirdi ama bunu sorun etmiceğini düşündüğüm için bi de diğer arkadaşımız geldiği için görmek istediğimi biliyodu gelmemi normal karşıladığını düşünmüştüm:/anlatayım.
hatan başka yer yokmuş gibi onun gittiği yere gitmen her zaman gittiğin yer olabilir ama bana göre çok gereksiz bir davranış.sen o zamanı arkadaşlarınla vakit geçirmek için ayırmışsın onun için değil.bence adam benim için geliyor diye coştu ve o yüzden saçma tavırlar sergiledi.sen ilgi göstermeyince de ya da o öyle algılayınca da kalkıp gitti bence.
o yüzden seni de onu da doğru bulmuyorum.
Sizin yasiniza uygun davranış sergilemişMerhaba hanımlar;
1,5 hafta önce biriyle tanıştım, arkadaşımın arkadaşı çıktı. Çok değişik, ilginç, eğlenceli çok çok güzel bi tesadüftü onla tanışmam. Biz geçen haftayı onunla çok dolu dolu geçirdik. Her gün her saat konuşuyoduk. Buluştuk ettik çok güzel geçiyodu. Ben 26 o 33 yaşında. Hayat görüşlerimiz aynı gibi duruyodu gayet mantıklı geliyodu anlattıkları. Kısaca çok çok güzel 1 haftaydı.
Taaaa kiiii 2 gün önceye kadar. Benim 2 çok yakın kız arkadaşım var. Bunlardan birisi ile buluştum.Diğer yakın kız arkadaşım da baska arkadaşı ıle buluştu. Buluştuğu arkadaşı şehir dışından gelmişti ve benim çok sevdiğim bi kızdır o da.
Cocukla aram çok iyi yazıyo edıyo durmadan nasılsın nasıl geçiyo keyfin nasıl durmadan ilgi her zaman ki gibi. Zaten gündüz görüşmüştük çok güzel geçmişti ilgisi hala devam edıyo. O akşam o da bi erkek arkadaşıyla görüştü. Görüştüğü yer de benim her zaman takıldığım bi yer. Sonra bizim kız (diğer arkadşıyla buluşan) da ordaymış . Ben de kalkıp arkadaşımla oraya gittim.Şimdi kontrol etmek için gittin diye algılanabılır. Ama o şehir dışından gelen kızı da çok severım onu göreyim dedim. Bunu benımkınede söyledim. Gel canım fln dedi ben de yanınıza ugrarım 5 dk fln ben de tamam dedim.
Sonra ben kızların yanına gectım bızımkı de karşıda bı yerde oturuyo beni izliyo hissediyorum. Oturalı 2 dk olmadı bu geldı yanımıza selamlaştı biz gidiyoruz dedi. Ben şok!!Anlamadım bıle. Aradım ben bunu. Diyo bana yok girdiğim de ilk onun yanına gidip slm vercekmişim.Sonra arkadaşlarımın yanına oturcakmışım. Ben de dedim ayıp olur nasıl tepkı vercegını bılmedıgım için gelmedım ayrıca sen benım yanıma ugrucağını söyledın. Sazan gibi arkaşınla yanınıza mı dalayım hemen. Yok kırıldım zart zurt. Ben de dedım nolursa olsun ben haksız bıle olsam ordan gııdlmez sızın geleli 10 dk olmuş bızım geleli 2. Dur bi demi sabret.Nolursa olsun ordan gitmicektin bitti dedim.Bu bittiyi konuşmama olarak anladı. Hmen hayırlısı olsun o zaman fln dedi.Ulan sen de dünden razıymışsın. Ben tekrar açıkladım. Bittiyi o anlamda yazmadım dedim. Bişeye kızıyosan söylersın daha dıkkatlı olurum dedim bıdakıne, kalkıp gitcek kadar büyük bi olay yok. Sen de dünden razıymışsın dedim. Anaa bu beni her yerden sildi engelledi ben kaldım öyle.
Yahu 33 yaşında adamsın bu nasıl abartı hareketler. Sevgili tatlı bayanlar söyleyin bana ne bu şimdi ben anlamadım kızamıyorum bile. Ya 1 hafta oldu fln ama güzel anlaşıyoduk son dkya kadar ya olcak iş mi şimdi bu
Abartılacak bişey yokmuş da yeni öğrenilecek bişey değil ki bu. Yani adama özgü bişey değil, kim olsa kızar. Sen de küçük değilsin, nasıl davranman gerektiğini bilmen gerekirdi. Belki o da senin yaşının kadını olmadığını düşündü.
İlk başta bittiyi bunu yapmıcaktın bitti yani olay kapandı anlamında kullanılır ya o yüzden öyle dedim bu da kabullendi direk sonra açıkladım hemen o anlamda söylemedim diye. peşinden koşmadım zaten beni engelledi 2 gün fln oluyo neden engelledin şöyle yaptın böyle yaptın diye sormadım. ulaşmak istesem ulaşıp sorardım her türlü ama ben öyle şeylere girmem. Aklıma takıldığı için burda sizlerin de yorumunu almak istedim.
normalde bı yere gittiğimde arkadaşlarımla oturmadan baska bı tanıdıgımı gördugumde veya sonradan gördüğümde gider yanına selamımı veririm bana tamam gel ben de 5 dk yanınıza ugrarım dedıgı için gitmedim bilemedim yani o an
hayır geleli benım 2 dk bıle olmamıştı yanıma geldı gidiyoruz biz dedi. yanıma gelcegını söyledıgı ıcın arkadaşıyla otururken yanına gitmem saçma olur dıye dusundum.şimdi sen mekana gittin ama selambile vermeden gittin arkadaşlarınla 10 dk oturdun mu?
ben onu haklı buldum valla öyleyse eğer
ayrıca çok karışık yazmışsın bu kadar anladım
kendisi sizin yanınıza geleceğini söyledi ama sonra gelmeni mi bekledi?hayır geleli benım 2 dk bıle olmamıştı yanıma geldı gidiyoruz biz dedi. yanıma gelcegını söyledıgı ıcın arkadaşıyla otururken yanına gitmem saçma olur dıye dusundum.
ulaşmak istemiyorum zaten istesem ulaşırdım bı yerden mesaj atardım ama o yapıda bı ınsan degılım engellemiş görmek istemıyo konuşmak ıstemıyo.Canım benim ben anladımda adam başka anlamış engellemişte heryerden ya ulaşmak istemişsin ulaşamamışsın ulaşıp daha neyapıcaksın ?
kendisi sizin yanınıza geleceğini söyledi ama sonra gelmeni mi bekledi?
eğer öyle değilse ortama girer girmez yanına gitmen daha iyi olurdu ama bu o kadar da abartılacak bi şey değilki abartmış
evet ben de onu diyorum yanlışım olabılır yanlış davranmış olabılırım açıklama yapıyorum ona üstüne siliyo engelliyo ben ayıp ettiysem bu daha ayıp bence.Hepsini geçtim de her yerden engellemek nedir yahu.
boşverin çocuk avutacak yaş da değilsiniz sizde.
yine öyle yapıcam heralde teşekkürler yorumunuz için:)Yani işte gitmen gerekirdi ama olan olmuş. Abartılı bir tepki vermiş herif de. Yapacak bişey yok şu saatten sonra. Hatalarından ders çıkarmaya bak.
evet haklısınız teşekkürler.tepkisini fazla buldum,
hemen kalkması da saçma olmuş
engellediyse sizi hiç yaşanmamış sayın olsun bitsin
33 yaşındaki adamdan beklenmedik şeyler bunlar.
Deli mi nedir? Çok dengesizce hareketler yani. Belkide iyi oldu hemen bunu görmeniz
Yine karsimizda 33 yasindaki bi salak daha.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?