yaşının adamı ?

Abartılacak bişey yokmuş da yeni öğrenilecek bişey değil ki bu. Yani adama özgü bişey değil, kim olsa kızar. Sen de küçük değilsin, nasıl davranman gerektiğini bilmen gerekirdi. Belki o da senin yaşının kadını olmadığını düşündü.

haklısınız bu konuda benim de hatam olabilir belkı gitmemem gerekirdi ama bunu sorun etmiceğini düşündüğüm için bi de diğer arkadaşımız geldiği için görmek istediğimi biliyodu gelmemi normal karşıladığını düşünmüştüm:/

Sizin yasiniza uygun davranış sergilemiş

normalde bı yere gittiğimde arkadaşlarımla oturmadan baska bı tanıdıgımı gördugumde veya sonradan gördüğümde gider yanına selamımı veririm bana tamam gel ben de 5 dk yanınıza ugrarım dedıgı için gitmedim bilemedim yani o an

Canım benim ben anladımda adam başka anlamış engellemişte heryerden ya ulaşmak istemişsin ulaşamamışsın ulaşıp daha neyapıcaksın ?

Yani işte gitmen gerekirdi ama olan olmuş. Abartılı bir tepki vermiş herif de. Yapacak bişey yok şu saatten sonra. Hatalarından ders çıkarmaya bak.

şimdi sen mekana gittin ama selambile vermeden gittin arkadaşlarınla 10 dk oturdun mu?
ben onu haklı buldum valla öyleyse eğer
ayrıca çok karışık yazmışsın bu kadar anladım
hayır geleli benım 2 dk bıle olmamıştı yanıma geldı gidiyoruz biz dedi. yanıma gelcegını söyledıgı ıcın arkadaşıyla otururken yanına gitmem saçma olur dıye dusundum.

hayır geleli benım 2 dk bıle olmamıştı yanıma geldı gidiyoruz biz dedi. yanıma gelcegını söyledıgı ıcın arkadaşıyla otururken yanına gitmem saçma olur dıye dusundum.
kendisi sizin yanınıza geleceğini söyledi ama sonra gelmeni mi bekledi?
eğer öyle değilse ortama girer girmez yanına gitmen daha iyi olurdu ama bu o kadar da abartılacak bi şey değilki abartmış

Canım benim ben anladımda adam başka anlamış engellemişte heryerden ya ulaşmak istemişsin ulaşamamışsın ulaşıp daha neyapıcaksın ?
ulaşmak istemiyorum zaten istesem ulaşırdım bı yerden mesaj atardım ama o yapıda bı ınsan degılım engellemiş görmek istemıyo konuşmak ıstemıyo.

Hepsini geçtim de her yerden engellemek nedir yahu.
boşverin çocuk avutacak yaş da değilsiniz sizde.

kendisi sizin yanınıza geleceğini söyledi ama sonra gelmeni mi bekledi?
eğer öyle değilse ortama girer girmez yanına gitmen daha iyi olurdu ama bu o kadar da abartılacak bi şey değilki abartmış

evet oraya gitmeden gelebılırım dedim gel canım dedi bende 5 dk yanına ugrarım dedi o yuzden gitmedim.

Hepsini geçtim de her yerden engellemek nedir yahu.
boşverin çocuk avutacak yaş da değilsiniz sizde.
evet ben de onu diyorum yanlışım olabılır yanlış davranmış olabılırım açıklama yapıyorum ona üstüne siliyo engelliyo ben ayıp ettiysem bu daha ayıp bence.

Bence siz sonraki süreçte gayet olgun bir tavır sergilemişsiniz. Tamam insanlar birşeylere alınabilir fakat konuşarak gayet halledilebilecek birşeymiş. Siz de zaten iletişime açık, yapıcı bir tavır sergilemişsiniz. Ancak karşınızdaki insan fazla alıngan bence ve özgüvensiz tavırlar sergiliyor. Böyle ufak birşey için insan engellenmez her yerden. Bu tip insanlar karşılarındakine suçluluk duygusu hissettirmek isterler ve böyle pasif agresif davranışlar gösterirler. Diğer kişiyi cevapsız sorularla bırakıp giderek cezalandırmaya çalışırlar. Kendinize ve tavrınıza güvenin, ulaşmaya çalışmayın o kişiye.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…