- 23 Mayıs 2014
- 658
- 518
- 123
- Konu Sahibi goldstar535
-
annesi daha 50 yaşında ben evlendigimde 44 yaşındaydı eşimden boşandım diyip çocuklarında kalıyor ben annesi için ev almayı teklif ettim eli tutuyor ayagı tutuyor geziyor yurt dışına tatillere gidiyor ama evde yalnız kalamıyor sizce mantıklımı olur 80 yaşında veya muhtaç olur başımla beraber ama bu kadar genç yaşta çocuklara yük olmak dogru bir davranış degilE sizde annesini istememişsiniz. Bende olsam bakmazdım. Neye bozuldunuz ki ?
annesi daha 50 yaşında ben evlendigimde 44 yaşındaydı eşimden boşandım diyip çocuklarında kalıyor ben annesi için ev almayı teklif ettim eli tutuyor ayagı tutuyor geziyor yurt dışına tatillere gidiyor ama evde yalnız kalamıyor sizce mantıklımı olur 80 yaşında veya muhtaç olur başımla beraber ama bu kadar genç yaşta çocuklara yük olmak dogru bir davranış degilE siz istememişsiniz aynı şeyi de eşinizden görüyorsunuz.
Adam arada kalmış belli ki.
Kayınvalideniz biraz vizyonsuz kabul.annesi daha 50 yaşında ben evlendigimde 44 yaşındaydı eşimden boşandım diyip çocuklarında kalıyor ben annesi için ev almayı teklif ettim eli tutuyor ayagı tutuyor geziyor yurt dışına tatillere gidiyor ama evde yalnız kalamıyor sizce mantıklımı olur 80 yaşında veya muhtaç olur başımla beraber ama bu kadar genç yaşta çocuklara yük olmak dogru bir davranış degil
bu bana haksızlık degilmi peki yaa evliligimin ilk 6 yılını en güzel günlerini hep kv gölgesinde gecirdim evlendigimde daha 44 yaşındaydı kendi evi olabilirdi görümcemin kocası da artık yeter dedi ev alalım içini dayayıp döşeyelim aksam yemeklerini sende yiyelim ama evimiz ayrı olsun diyoruz bu çok mu zorduE siz istememişsiniz aynı şeyi de eşinizden görüyorsunuz.
Adam arada kalmış belli ki.
annesinin konusu açıldı naparsa yapsın benim umrumda bile degil artık o yaşlanıncada doğru huzur evine
Ev alma fikriniz neden gerçekleşmedi?bu bana haksızlık degilmi peki yaa evliligimin ilk 6 yılını en güzel günlerini hep kv gölgesinde gecirdim evlendigimde daha 44 yaşındaydı kendi evi olabilirdi görümcemin kocası da artık yeter dedi ev alalım içini dayayıp döşeyelim aksam yemeklerini sende yiyelim ama evimiz ayrı olsun diyoruz bu çok mu zordu
Eşitlik bence de esastır siz istermisiniz 50 yaşında eli tutuyor ayağı tutuyor geziyor yurt dışına gidiyor ama evde yalnız kalamıyor siz ise gidiyorsunuz çocuğunuza kv evdeyken bile sizin anneniz bakıyor iç ben cocuk bakamam özgürlüğünden ödün veremem diyor sonra da eşitlik bence mantıklı değilBu mevzularınızın anlık olanından yeterince tartışmışsınız zaten daha niye bir de gelecekte ne olacak kısmına geriliyorsunuz ki. Kimin kimden uzun yaşayacağı ilerde şartlarınızın ne olacağı bile belli değil. Boşuna sinirleniyorsunuz. Kredinizi sadece bugün için kullanın bence
Yalniz yaşayamam diyorEv alma fikriniz neden gerçekleşmedi?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?