Yaşlanıyorum. :-(

Şaka mısın arkadaş
Biz 38 olduk sacımız dökülüyor beyazlıyor ne yapalım

Ohoo, bizde beyaz sac irsi ve sacimda gani gani beyaz var. Oleyim mi?

yav bende 28 yasındayım benımde bısuru beyazım var ya bıseycık olmaz

Ah ah vah vah tüh tüh

Histerik misin bacım :) Bi tel beyaz saç gördün diye akşam akşam siteyi neden ayağa kaldırıyorsun? Seninkisi yaşa bağlı değil, genetik.

Beyazlik sadece yaşlılıktan olmuyor genetikte olabilir. 21 yaşında arkadaşım vardı üniversitedeyken kizin saçında tek tuk beyazlar vardı

28 yaşındayım. Saçımda ilk beyazı gördüğümde 23yaşındaydım, bir teldi. Kopardım. Son iki yıldır da 3 tel var koparıyorum. Bir telin yerine gayet de bir beyaz çıkıyor bende. Yani koparırsan çoğalır şehir efsanesi bence. Çoğalacağı varsa çoğalır. Çok şükür saçımda beyaz yok diye dolanırım. Kimseler görmeden saç teli minikken arayıp bulup koparıyorum. Yani dert ettiğin şeye bak.

Böyle insanlara imreniyorum
Düşünsenize derdi yok !
Allah dert vermesin.

birazda genetik oluyor benimde sacimda 8 9 tane beyaz var anneme cekmisim Allah baska dert vermesin.

28 yasindayim benim de ilk beyazim 25 yasinda cikmisti. Ama dış gorunus dışında daha farkli endiselerim vardi hayatta. Sanirim buyuk bir boşluktasiniz ya da dalga gecmek icin boyle bir konu açtınız.
Allah baska dert vermesin

Gozumde gulunce kazayklarik var cok seviyorum 26 yasindayim beyaz gorsem ne guzel olgunlastim derim.kendinizle barisik olun.her bir kirisikta her bir beyazda yasanmisliklariniz var.mutsuz etmesin bunlar

29 yaşındayım ,ne kadar da gencim diyordum kendi kendime :) babamı kaybettim ,bir ay sonra anlamsızca aynada kendimi izlerken birkaç beyaz gördüm saçımda ..beyazlar bana yakışmış dedim yine :)

Babam çok gençti ,saçlari kapkaraydi. .toprak oldu ..benim kapkara belime kadar inen saçlarımı da çok severdi ..topladığım zaman kızardı, açık kalsın ,bakayım, derdi ..şimdi hepsi bembeyaz olsa nolur ..tuttum mutfak makasiyla kestim ..görmeye değecek kimse kalmadı baba ,dedim ..

Allah başka dert vermesin ,birkaç saat içinde istediğin renge dönüştürebilirsin. .

Derdiniz bu olsun sadece. Boya diye birsey var. Allah caresiz dert vermesin..

Kirkdort yasindayim sacimin tamami beyaz 17 yildir surekli boya yapiyorum.bir koseye cekilip ölūmū beklesemmi acaba.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…