Tebrik ederim süpersiniz ya maşallah inşallah bizlerde öyle oluruzKonunuzu okuyunca istemsizce güldüm:) beyaz saç yaşlanma belirtisi değildir. Benim saçımın yüzde 90 ı beyaz. Genetik. Yıllardır öyle. Sarı yaptım rahatladım. Bedenin değil ruhun yaşlanınca çökersin bence. Ben 42,5 yaşındayım ama yaşıtlarımın hepsini katlarım :) kimse beni bakımsız göremez,eşim bile. Ruhum cıvıl cıvıl. Sosyalim,aktifim. Diyeceğim o ki birkaç tel beyazl ölünmez. Kırışıklığın bile çözümü var artık. Ruhunuz yaşlanmasın yeter bence
Mesajından resmen pozitif enerji akıyor bende tebrik ederim Z zencefilli limonataTebrik ederim süpersiniz ya maşallah inşallah bizlerde öyle oluruz
Teşekkürler arkadaşlar.. Ben şanslıyım sanırım.genetik yönünden. Annem 66 yaşında hala çok bakımlı,güzel,aktif..Herkes güzel günlerinin,yaşının kıymetini bilsin. Her yaşın ayrı bir güzelliği var. En önemlisi ruhunuz. O yaşlanmasın yeter benceMesajından resmen pozitif enerji akıyor bende tebrik ederim Z zencefilli limonata
Benim de illa ki orada çıkıyor :) Koparıyorum ne yapayım. Ben koparmazsam eşim yakalıyor, hain koparıcam diye peşimden koşar acıtır bir de o yaparsa :)Bayanlar 25 yaşındayım. saçımda beyaz gördüm ve çok kötü hissediyorum. Hemen koparttım sonra duydum ki kopartırsan yayılırmış.Çok kötü hissediyorum daha gencim ya daha hayatın başındayım. Tam alnımın üst kısmındaymış. Saçın Dibi beyaz , uç kısmı siyah nasıl görmedim dün tüm gün bakım yapmıştım. Nasıl görmedim. Çok Kötüyüm.
Bayanlar 25 yaşındayım. saçımda beyaz gördüm ve çok kötü hissediyorum. Hemen koparttım sonra duydum ki kopartırsan yayılırmış.Çok kötü hissediyorum daha gencim ya daha hayatın başındayım. Tam alnımın üst kısmındaymış. Saçın Dibi beyaz , uç kısmı siyah nasıl görmedim dün tüm gün bakım yapmıştım. Nasıl görmedim. Çok Kötüyüm.
Başın sag olsun29 yaşındayım ,ne kadar da gencim diyordum kendi kendime :) babamı kaybettim ,bir ay sonra anlamsızca aynada kendimi izlerken birkaç beyaz gördüm saçımda ..beyazlar bana yakışmış dedim yine :)
Babam çok gençti ,saçlari kapkaraydi. .toprak oldu ..benim kapkara belime kadar inen saçlarımı da çok severdi ..topladığım zaman kızardı, açık kalsın ,bakayım, derdi ..şimdi hepsi bembeyaz olsa nolur ..tuttum mutfak makasiyla kestim ..görmeye değecek kimse kalmadı baba ,dedim ..
Allah başka dert vermesin ,birkaç saat içinde istediğin renge dönüştürebilirsin. .
Teşekkür ederim. .Başın sag olsun
hey allahım yarabbimmmmm bumu dert ?Bayanlar 25 yaşındayım. saçımda beyaz gördüm ve çok kötü hissediyorum. Hemen koparttım sonra duydum ki kopartırsan yayılırmış.Çok kötü hissediyorum daha gencim ya daha hayatın başındayım. Tam alnımın üst kısmındaymış. Saçın Dibi beyaz , uç kısmı siyah nasıl görmedim dün tüm gün bakım yapmıştım. Nasıl görmedim. Çok Kötüyüm.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?