Yaşlanıyorum. :-(

Ben 32 yasindayim tek beyaz sacim yok. Yada surekli boyattigim icin görmüyorum daha dogrusu Allah baska dert vermesin.

Ahh canim yaaa ne guzel yazmışsın
Allah rahmet eylesin

benim beyazlarım 10 yaşından beri var :) merak etmeyin. onlar vaktimizi daha kaliteli gecirmemiz gerektigini hatirlatan birer arkadaş sadece. :)
not: kopartmayin artar, tecrübeyle sabit

Allah askina beyaz sac nedirki ya.Rabbim dert verip derman aratmasin.kotulerle karsilastirmasin.bu da dertmi simditovbe ya rabbim.

Bizim gelin 19 yaşında saçları benden beyaz tamamen irsi bir durum.
Kimisi çabuk beyazlanır kimisi daha yavaş.

Sen bu acıyla sabaha çıkmazsın.
Sıradaki şarkı sana gelsin o zaman
Neden saçların beyazlaşmış arkadaş

24 yasindayim benim de 3 tel beyazım var :) garip ama görünce hoşuma gitmişti :))) bu bir iki tel çıkıp durur. Çoğalmaz hemen korkmayın. Erken yaşta geldiğini bilmek size teselli olmalı? Çünkü aslında gerçekten yaşlanmadığınızı bilirsiniz. Yani görüntüde beyaz bir saç teli, bebek gibi diri bir yüzü süslemiş :) Şimdi o teli gördünüz diye siz yaşlı mısınız? Hayir tabi ki.
Ayrica cogalsa bile boyarsiniz olur biter. Üzülecek hiçbir şey yok rahat olun :)

Allah başka dert vermesin demeye geldim

Sen gine kendin görmüşsün benim ilk beyazımı sevgilim görüp aylarca dalga geçmişti ben depresyona girip siyah saçlarımı da yolmuştum. Sonuç her yerden beyazlar fışkırdı

Benim saçım da 20 yaşında beyazlamaya başladı. Ben öleyim o zaman :)

Kimin, yarına sapasağlam bir sekilde çıkacağı belli degil. Ona göre yaşayalım bizde insallah. Ne gençler var vefat eden bırak genci çocuk, bebek..

Ben öleyim o zaman yahu .
Benim saçlarımın tamamı beyaz neredeyse ırsi biz de.
Boya denen bir şey var hiç canını sıktığına değmez.

Allah aşkına toppik mi nedir saçı anında boyuyor ondan al....

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…