Yaslari yakın iki cocuk

Ya bilmiyorum konunuzu dun okudum.
Bugün yorumluyum benim cocuklarin arasinda 1.5 yaş var ikiside bana düşkün buyugu çok kıskanç kucugu çok hareketli ve sabaha karşı 4 e doğru uyanıyor emzirmiyorum 3 yasında ama hala üstümde yatıyor en tatlı uykumda parmagini gözüme sokuyor.
Bugün sabaha kadar ustumde yatmiş sabaha bel tutulmasi ile uyandim.hala çekiyorum agrısını.
Siz şanslisinz yardimciniz var.
Rn azından off dediğiniz de dışarı çıkıp nefes alma imkanı var.
Sadece şartlarınızi zamanlama planlamanizi duzeltin raht edersinz

Benim 3,5 yaşında ikizlerim ,iş hayatı,ev işleri ,bir yatak dolusu ütü çamaşır derken ben de aynı sziin gibiyim ama bakıcım olsaydı eminim çocuklarımla bol bol oynardım .Benimkiler kreşe gidiyor iş çıkışı eve gidip yemek yap,onları yedir,oynat derken gece 11 i buluyor yatmamız bana eşim yardım etmese halim nolurdu bilemiyorum fakat siz daha şanslısınız bence.Yapacağınız tek şey program yapmanız,ütüyü çocuklar uyurken sabah erkenden yapıp ,ev temizliğini de bakıcıya bırakın siz de çocuklarınızla ilgilenirsiniz

Ben de zaten bunu çok merak ediyorum. Hepsine birden nasıl yetiyorlar
yetmiyorlar ki doyasıya çocuklarıyla oynuyorlar mı,vakit harcıyorlar mı sanıyorsun sadece ev işi yedir içir yapıyorlar ama çocuğun anneyle vakit geçirmeye çook ihtiyacı var ,duygusal anlamda gelişimi için de bu çok gerekli ama çoğu anne ev işinin çocuklarından önde tutuyor yazık

Merhaba
Bakıcı değil sizin yardımcıya ihtiyacınız var.
Birincisi çok pratik bir kadınla anlaşır sadece ev işleri ve yemeği ona yaptırırdım.
Ev işi olmadığı sürece zaten çılgınlar gibi çocuklarla oyna onları al gezmelere götür ohhh miisss
Kadını bir sisteme oturtun sabah dan yemekler hazırlanıp,genel temizlik ütü olduda bitti işte.
Birde çalışanınızla asla samimi olmayın ozaman savsaklıyolar malesef.
Sınırınız herzaman olsun.
O işini sizde keyfinize bakın.

Valla aynı şekilde ili çocuğum var ve aynen üstesinden gelemiyorum seni anlıyorum

Sizin günlük planınız ve temizlik düzeniniz nasıl?

Yabancı bakıcilar temizlikten pek anlamıyorlar. Türkler de yatılı kalmiyorlar.bize yatılı daha iyi oluyor.En azından geç yatan çocuk olursa biraz ben dinleniyorum.o bakiyor

Büyük çocuk varken benim ütü yapmam temizlik yapmam imkansız. Siz ikiside uyanıkken nasıl. Bu işleri yapıyorsunuz? Üstüne bir de yemek

Eşim akşam işten döndükten sonra büyük ile vakit geçiriyor. Zaten yemek konusuna da takılmaz. Yemek.yoksa kendine bir şey yapar ya da dışarıdan sipariş verir.utu konusuna gelince o kadar para ödüyorum bakıcı yapsın diyor.

5 aylik bebek az uyuyor malesef.bakicim çok yavaş çok...değiştirsem mi bilmiyorum ama küçük çok alıştı ona çokta seviyor benim cocuklari.kararsiz kaldim

Benim de çocuklarımın aradı 19 ay tek başıma büyüttüm bi deli gömleğim eksik şuna ama iyiz büyüdüler çok şükür 1. Sınıfa başladı büyüğü
Nasıl büyüttünüz?uykusuz kalmadınız mi? İkisi ile birden nasıl ilgileniyorsunuz? Vaktiniz olduğu bir ara detaylı yazarsanız çok sevinirim

Büyük hiçbir iş yaptırmıyor ki sadece onunla oturayım istiyor

Ah büyük dursa bende evin işine yardım ederim ama büyük iş yaptırmıyor. Siz öğlene kadar evin işlerini bitirirken çocuklar ne yapıyor? Nasıl oyaliyoreubuz?

Helal olsun hepsini bir arada yapabiliyorsunuz.cok takdir ettim.Varsa bir dal tavsiyelerinizi alirim
Helal olsun.Hepsini aynı anda yapabiliyorsunuz. Çok takdir ettim.Varsa bir dal tavsiyelerinizi alirim.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…