- 26 Temmuz 2016
- 2.432
- 3.044
- 133
Maşallah...İyi buyutmussunuz 4 tane çocuğu...Bugun 5.cocuguma hamile oldugumu ogrendimve sizin yerinizde olmayi cok isterdim...9,7,5 yaslarinda ve 6 aylik kizlarim var ve ben yine hamileyim!yanlis anlamayin cocuklarimi cok seviyorum ve hepsini isteyerek yaptim ama bu sonuncusunun şok etkisini hala yasiyorum...rabbim nasip etmis diyecek bisey yok...sadece sunu dusunuyorum:anneme nasil soylicem
Sakıncası yoksa haftalık planlarınızı paylaşabilir misiniz? Bence hem bana hem de birçok kişiye faydası olurBenimde çocuklarımın yaşları yakın 5 yaş, 2,5 yaş olmak üzere tek başıma büyüttüm bakıcı bana göre değil!! ben yapamam..
Sanırım biraz kişilikle alakalı ben çok titiz ve düzenliyim haftalık program yapıyorum,birazda kuralcıyım tabiki her zaman evdeki hesap tutmayabiliyor ama ben daima programlı çalıştığım için sorun olmuyor, ancak çok yorucu ve haddinden fazla yıpratıyor en azından benim için öyle oldu siz daha şanslısınız en azından bakıcınız var size tavsiyem plan yapın....
Sizin 3 saatlik kızların beslenmesini temizliğini yaparken iki buçuk yaşındaki oğlunuz ne yapıyor? Benimki onunla ilgilenmemi istiyor mesela.2 buçuk yaşında bi oğlum ve 2 aylık ikizlerim var
Yardımcı tutacak maddi gücümüz yok
Bana yardım edecek yakınlarımda yok
Tek başıma bakıyorum
Düzen çok önemli herşeyi bi düzene koyarsanız sizin için daha kolay olur
Ben meselâ 3 saatte bir kızların beslenmesi temizliği ni yapıp yatırıyorum ardından dağılan evi toplayıp oğlumla oyun oynuyorum
Ama evinin eski düzeni yok mesela yemeği yer yemez masayı toplayamıyorum bazen bi saat bekliyor ama napaım.
Kendime kalan zamanı sorarsanız akşam eşim eve gelince wcye gidebiliyorum bu yetiyor şimdilik:))
5 dk evi supurmek 30 dk silmek mi? En az bir saat süpürge sürüyor. Sırf çocuk odasının tozu yarım saat.ah beş dk olsa ne isterim baskaBi evi 2 kadın neden çekip çeviremez ki
Öncelikle yoksa bir kurutma mak alın
Bebeklerin kıyafetlerini üstüste düzelterek ütü masasına dizin. Mesala bady pijama alt üst diye ayırın 10 dk sonra üstten altta doğru ütü basın önemli olan hijyen 20 dk
Banyodan wc den çıkarken biraz çam suyu dökün 5 dk evi süpürmek 30 dk silmek 30 dk
Yemeği bakıcınız yapsın, siz eşi ile bebekleri alın hava güzelse parka yada aktaba ziyaretine gidin bakıcınız silsin süpürdün büyük temizliğe bi kadın alın 2/3 ayda bi
5 dk demedim, 30 dk dedim5 dk evi supurmek 30 dk silmek mi? En az bir saat süpürge sürüyor. Sırf çocuk odasının tozu yarım saat.ah beş dk olsa ne isterim baska
Evinizi merak ettim çok mu büyük yada çok mu eşyanız var5 dk evi supurmek 30 dk silmek mi? En az bir saat süpürge sürüyor. Sırf çocuk odasının tozu yarım saat.ah beş dk olsa ne isterim baska
Benimki de istiyor ama her defasında anlatıyorum onlar kendi kendine yiyemiyolar o yüzden ben yediriyorum diyorum önüne yapması için yapboz lego gibi oyuncaklar koyuyorum zaten alt değiştirme hariç aynı odadayız zor olmuyor.insan mecbur kalınca herşeyi yapar bi kaç gün kimseyi almazsanız yanınıza eminim herşeyin üstesinden gelirsin.sonrasi yardımcınız yine gelsin tabi.Sizin 3 saatlik kızların beslenmesini temizliğini yaparken iki buçuk yaşındaki oğlunuz ne yapıyor? Benimki onunla ilgilenmemi istiyor mesela.
Aa niye banlandin sen?Yemekleri ben yapıyorum. Yemek yapmayı bilmiyor.oyle bir mutfak temizliyor ki bitmiyor.ince ince... her seferinde abartma diyorum. Yavaş bir kız evet ama gönderemem çevremdeki arkadaşlarımın bakıcilar neredeyse ayda bir bırakıp gidiyor zora gelemiyorlar
Bilmiyorum yazan oldu mu ben de 2 yaşında kızıma uyku eğitimi verdim. Akşam 9 sabah 8 uyuyor. 1 yaşında verdim uyku eğitimini. kendi yatağında tutunup kalktığı için yatak odasında eğitim verdim. ilk gece 45 dakika ağladı.kızdı..en son yatakta bana çemkirirken uyudu
Benimde 2 yaşında oğlum çok uyanıyor geceleri nasıl başardın 11 saat uyutmayı lütfen yardım !!(yeni emmeyi bıraktı süt içiyor geceleri)
Cok abarti bir temizlik plani gunluk icin.5 dk evi supurmek 30 dk silmek mi? En az bir saat süpürge sürüyor. Sırf çocuk odasının tozu yarım saat.ah beş dk olsa ne isterim baska
kadar rahatsısn bence sen tembelsin bakıcı var hem yatılı gene de olmuyor ne saçma iş git Allah aşkınaTebrik ederim sizi Ben ikisi ile aynı anda evde durduğumuz hayal bile edemiyorum. Büyük çok mutsuz olur
Ayyy masallah takdir ediyorum valla..ben bir tanesine bakarken pertim cikiyor nasil sabriniz var maddi olarakta zorlar.. biz simdiden kizimin isteklerine yetiseniyiruz bi oyuncak istiyor en az 150 tl herseyi markali istiyor...sizler nasil yetisiyorsunuz...Bugun 5.cocuguma hamile oldugumu ogrendimve sizin yerinizde olmayi cok isterdim...9,7,5 yaslarinda ve 6 aylik kizlarim var ve ben yine hamileyim!yanlis anlamayin cocuklarimi cok seviyorum ve hepsini isteyerek yaptim ama bu sonuncusunun şok etkisini hala yasiyorum...rabbim nasip etmis diyecek bisey yok...sadece sunu dusunuyorum:anneme nasil soylicem
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?