Yaslari yakın iki cocuk

Buradaki anne deneyimlerini okuyunca acaba ben gerçekten beceriksizmiyim diye düşünmeye başladım. Bazen eşimde şaşırıyor. Galiba hizlanmaliyim

bizim millette hic kiskanc degil caniiiim.
ben burada su konuya takildim.bakicida sizde pek hamarat degilsiniz ,anladik.esiniz sizin zorlandiginizi goruyor;utuyu haftasonuna birakin ,yapsin adam.bir ise yarar belki!
Eşim akşamları büyük oğlan ile ilgileniyor.cocuklarin banyoları kişisel bakımları ona ait zaten.market ve pazar alışverişi de... anlayışlı da biridir niye yemek yok demez.ya kendi yapar ya da sipariş eder.Ama asla ütü yapmaz.

Sabrınız yoksa hiç düşünmeyin zaten çok zor...

Büyük oğlum bir tek benimle oynuyor. Ütü ye vakit kalmıyor. Temizlik desen zaten çok yavaş. Ama bu yabancılar hep yavaş. Arkadaşlarım ile konuşuyorum onlarda hep aynı şeyi soyluyor

Benimki işte kardeşi ile ilgilendiğimde yerlere atıyor kendini. Bir telefon ile bile konusturtmaz benimle ilgilen diye

Benım çocuklarımın arasında tam iki yas var kucugu8 aylık cooooooook zor bakması ama ustesınden geliyorum ıkısınınde öğlen 2ser saat uykuları var aynı anda uyutuyorum. O saatte yemegı yapıyorum onlar uyanıkkende yanımda oynarlarken evı topluyorum. Utu falan. Olursa da aksam esım geldıgınde o bakıyor dıger ışlerımı halledıyorum böyle geçiyor. Iste gunlerın nasıl geçtiğini. Anlamıyorum bıle

Benimki işte kardeşi ile ilgilendiğimde yerlere atıyor kendini. Bir telefon ile bile konusturtmaz benimle ilgilen diye
küçüğün de size ihtiyacı var ama... bence büyüğün kardeşini kabullenmesi için çabalamalısınız. bu durumu yok sayamazsınız.

küçüğün de size ihtiyacı var ama... bence büyüğün kardeşini kabullenmesi için çabalamalısınız. bu durumu yok sayamazsınız.
Çok haklısınız. Kafamda hep büyük ikinci plana atılmasın. Küçük yaşta olgunluk beklememek vardı ama sanırım yavaş yavaş kabullenme dönemine geçmeliyiz. Benim birlikte oyalama yollarını bulmam lazim

Aynı anda 2 saat uymaları harika

Büyük oğlum bir tek benimle oynuyor. Ütü ye vakit kalmıyor. Temizlik desen zaten çok yavaş. Ama bu yabancılar hep yavaş. Arkadaşlarım ile konuşuyorum onlarda hep aynı şeyi soyluyor
ütüyü günlük yapmak zorunda değilsiniz.
bilemiyorum temizlik planınızda bir abartı var.
zaten yavaş olması ve yemek yapamaması en büyük handikap.
bir düşün bence bakıcını değiştirmeyi.
ben beğenmedim pek:))

Büyük çocuk varken benim ütü yapmam temizlik yapmam imkansız. Siz ikiside uyanıkken nasıl. Bu işleri yapıyorsunuz? Üstüne bir de yemek
Biri ana kucağında yatarken öbürü ya oyun oynuyor ya da çizgi film izliyor,bu şekilde az çok oyalayabiliyorum. Yardımcı olduğu halde yetiştiremiyorsanız bence yardımcınızı iyice bir gözlemleyin.

tek başına 3,4 çocuk büyüten hatta çalışan hatta her şeye tek başına yetmeye çabalayan kadınlar ölsün o zaman

aynen size katılıyorum konu için tek öneri bir bakıcı daha almak olur.

Bence çocuklarınızlà siz ilgilenin. Ev işleri için yardimci alın bebekler annesine ihtiyaç duyar. Bazı ev islerini yapmayın örneğin çocukların kiyafetlerini ütüleme yın utusuz giysinler evde temiz olduktan sonra sorun olmaz ki.

tek başına 3,4 çocuk büyüten hatta çalışan hatta her şeye tek başına yetmeye çabalayan kadınlar ölsün o zaman

aynen size katılıyorum konu için tek öneri bir bakıcı daha almak olur.
Konu sahibi bana ya çok rahat ya da dikkat çekmeye çalışan biri gibi geldi. Bakın bakıcı var ama yetmiyor, bir tane daha alabilirim gibisinden...
Önceki konularından birinde de 4,5 aylık bebeğin gece neden ağladığını sormuş. Sanki biz bebekken akşam 9'da yatıp sabah 9'da uyanıyorduk.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…