Bana çok düşkün. Kıyamam. Zaten babası da izin vermez.Büyüğü kreşe versen canım böylelikle biraz daha küçüğe bakabilme şansın olur ve biraz dinlenirsin hemde büyük için iyi olur sosyalleşir
Buradaki anne deneyimlerini okuyunca acaba ben gerçekten beceriksizmiyim diye düşünmeye başladım. Bazen eşimde şaşırıyor. Galiba hizlanmaliyimBenimki de istiyor ama her defasında anlatıyorum onlar kendi kendine yiyemiyolar o yüzden ben yediriyorum diyorum önüne yapması için yapboz lego gibi oyuncaklar koyuyorum zaten alt değiştirme hariç aynı odadayız zor olmuyor.insan mecbur kalınca herşeyi yapar bi kaç gün kimseyi almazsanız yanınıza eminim herşeyin üstesinden gelirsin.sonrasi yardımcınız yine gelsin tabi.
Ben meselâ aynadaki görüntümü unuttum insan illa kendine vakit istiyor.
Bide büyük oğlumu kreşe vermek istiyorum ama yinede kıyamıyorum benden iyi kimse bakamaz diye.bende fazla hassasım kendi anneme bile bırakamoyorum
Eşim akşamları büyük oğlan ile ilgileniyor.cocuklarin banyoları kişisel bakımları ona ait zaten.market ve pazar alışverişi de... anlayışlı da biridir niye yemek yok demez.ya kendi yapar ya da sipariş eder.Ama asla ütü yapmaz.bizim millette hic kiskanc degil caniiiim.
ben burada su konuya takildim.bakicida sizde pek hamarat degilsiniz ,anladik.esiniz sizin zorlandiginizi goruyor;utuyu haftasonuna birakin ,yapsin adam.bir ise yarar belki!
Sabrınız yoksa hiç düşünmeyin zaten çok zor...Sirf bakamam diye ikinciyi dusunmuyorum sabrimda yok enerjimde valla...anca kizimi buyutebilirim...ama cok çocuklu aileleri uzaktan imrenip takdir ediyorum..sadece uzaktan))
Evde o kadar gurultuye sese gelemem yasla mi alakali bilmiyorum yasim 36 yaslandim sanirim...
Nesi saçma acaba? Siz kaç çocuk bakıyorsunuz mesela?Ne
kadar rahatsısn bence sen tembelsin bakıcı var hem yatılı gene de olmuyor ne saçma iş git Allah aşkına
Büyük oğlum bir tek benimle oynuyor. Ütü ye vakit kalmıyor. Temizlik desen zaten çok yavaş. Ama bu yabancılar hep yavaş. Arkadaşlarım ile konuşuyorum onlarda hep aynı şeyi soyluyorCok abarti bir temizlik plani gunluk icin.
Hergun yapilmaz bu kadar.
Acikcasi abartiyor kadin.
Niye uyarmiyorsun??
Hergun dip kose supurulmez ki.
Tabi bir ise yetisemez bir duzeniniz olmaz sizin.
Arada kucuk supurge ile ortaligi alin yeter.
Onceligi wv supurmeye vermissiniz cocuklara bakmak yerine.
Birak biraz daginik biraz pis kalsin.
Isleri onem sirasina gore siralayip yapin.
Oncelik cocuklarin yemeginin hazirlanmasi olmali sabah.sonrasinda ise ortaligi toplarsiniz nutfaktan baslayip.
Bazi gunler sadece kucuk supurge ile supurur gecerim.aksine yetisemem.
Utu haftalik yapilsa yeter.
Herseyi de utulemeyin yahu.
hergun ev supurecegine buyuk oglani avutmaya alistsaydin ya kadini.
doksunler oyuncaklari oynastsin.
sanki kadin cocuklardan kacmak icin supurgeye vurmus kendini:))
Benimki işte kardeşi ile ilgilendiğimde yerlere atıyor kendini. Bir telefon ile bile konusturtmaz benimle ilgilen diyeBenimki de istiyor ama her defasında anlatıyorum onlar kendi kendine yiyemiyolar o yüzden ben yediriyorum diyorum önüne yapması için yapboz lego gibi oyuncaklar koyuyorum zaten alt değiştirme hariç aynı odadayız zor olmuyor.insan mecbur kalınca herşeyi yapar bi kaç gün kimseyi almazsanız yanınıza eminim herşeyin üstesinden gelirsin.sonrasi yardımcınız yine gelsin tabi.
Ben meselâ aynadaki görüntümü unuttum insan illa kendine vakit istiyor.
Bide büyük oğlumu kreşe vermek istiyorum ama yinede kıyamıyorum benden iyi kimse bakamaz diye.bende fazla hassasım kendi anneme bile bırakamoyorum
küçüğün de size ihtiyacı var ama... bence büyüğün kardeşini kabullenmesi için çabalamalısınız. bu durumu yok sayamazsınız.Benimki işte kardeşi ile ilgilendiğimde yerlere atıyor kendini. Bir telefon ile bile konusturtmaz benimle ilgilen diye
Anlamadım?Öfff sen fazlasin o eve
Çok haklısınız. Kafamda hep büyük ikinci plana atılmasın. Küçük yaşta olgunluk beklememek vardı ama sanırım yavaş yavaş kabullenme dönemine geçmeliyiz. Benim birlikte oyalama yollarını bulmam lazimküçüğün de size ihtiyacı var ama... bence büyüğün kardeşini kabullenmesi için çabalamalısınız. bu durumu yok sayamazsınız.
Aynı anda 2 saat uymaları harikaBenım çocuklarımın arasında tam iki yas var kucugu8 aylık cooooooook zor bakması ama ustesınden geliyorum ıkısınınde öğlen 2ser saat uykuları var aynı anda uyutuyorum. O saatte yemegı yapıyorum onlar uyanıkkende yanımda oynarlarken evı topluyorum. Utu falan. Olursa da aksam esım geldıgınde o bakıyor dıger ışlerımı halledıyorum böyle geçiyor. Iste gunlerın nasıl geçtiğini. Anlamıyorum bıle
ütüyü günlük yapmak zorunda değilsiniz.Büyük oğlum bir tek benimle oynuyor. Ütü ye vakit kalmıyor. Temizlik desen zaten çok yavaş. Ama bu yabancılar hep yavaş. Arkadaşlarım ile konuşuyorum onlarda hep aynı şeyi soyluyor
Küçük olan uyurken yapıyorum büyük olan bi süre kendi oyalanıyor oyuncaklarla .Ah büyük dursa bende evin işine yardım ederim ama büyük iş yaptırmıyor. Siz öğlene kadar evin işlerini bitirirken çocuklar ne yapıyor? Nasıl oyaliyoreubuz?
Biri ana kucağında yatarken öbürü ya oyun oynuyor ya da çizgi film izliyor,bu şekilde az çok oyalayabiliyorum. Yardımcı olduğu halde yetiştiremiyorsanız bence yardımcınızı iyice bir gözlemleyin.Büyük çocuk varken benim ütü yapmam temizlik yapmam imkansız. Siz ikiside uyanıkken nasıl. Bu işleri yapıyorsunuz? Üstüne bir de yemek
2 çocuk için bakıcı var, babaanne var, çalışmıyorsunuz ve bence çok fazla şikayetçisiniz.
Tek başına 2 çocuğa bakıp aynı zamanda çalışan var.
Size tek tavsiyemiz 1 bakıcı daha almanız olabilir sanıyorum.
Konu sahibi bana ya çok rahat ya da dikkat çekmeye çalışan biri gibi geldi. Bakın bakıcı var ama yetmiyor, bir tane daha alabilirim gibisinden...tek başına 3,4 çocuk büyüten hatta çalışan hatta her şeye tek başına yetmeye çabalayan kadınlar ölsün o zaman
aynen size katılıyorum konu için tek öneri bir bakıcı daha almak olur.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?