Yaslari yakın iki cocuk

Mesela annem dw tek bakarkwn cildirir.okuldan gelirim jan ter icinde annem.nefes nefese ne oldu derim.ne oldusu mu var der baslar anlatmaya.kizin sunu yapti oglun bunu yapti.peslerinden kosup duruyorum der.e niye kosuyonki yapsinlar ne olcak yani derim.kizim ben senin gibi gamsiz olamam der.ya biraz relax.ben bakarken de annemin dediklerini yaparlar hatta daha fazlasini ama ben hic yorulmam sizlanmam eglenirim onlarla.niye bozayimki sinirlerimi

Buyukle beraber ulgilenin kucukle.neseyle ay annecim bak kardesin cis yapmis hadi kuzum benim ona bez getir.kucuk agladiginda annecim bu ne kadar yaramaz boyle ya agliyor benim kuzum oyle mihic afferin sana de.ben oyle yapiyorum.biri simarip agladiginda oburunw sanki sikayet edermis gibi of annem ya gene agliyor x.yaramaza bak.halbuki benim kuzum oyle mi falan diyorum sirnasiyor bu sefer aglayan

Ziplayip hoplama isini de bizim hergun yarim saat yatajta ziplamamiz vardir mesela.3umuz cikariz yataga ziplaruz beraber.en son onlar bijar ziplamaktan inerler yataktan

Bu çok mantıklı. Ben bu dediğinizi bu güne kadar oyuncaklar için yaptım.kirilmis oynamayan her şeyi atıyorum. Ama aslında mutfak ve benim odamda da atılacak çok şey var.Ne kadar eşya o kadar dert

Sizin çocuğunuz var mı?
karşı atak saldırısına benziyor ama tutmaz
yaş araları değil 18 ay ikiz bebekleri olanlar var tek başına bakıp büyütenler var
sizde anne, bakıcı, babaanne iki çocuğa herkes seferber olmuş ama yetişemiyorum diyorsunuz
bence biraz hatayı kendinizde arayın
ya da olabilir hani insanlık hali hep uyku halindeyim demişsiniz depresyon falan da geçiriyor olabilirsiniz , enerjiniz düşük galiba kanınıza falan baktırabilirsiniz , ama normal değilsiniz

Birinin yediğini biri yemiyor evde.bakici hep et yiyor.oglum için ayrı sebze yapıyorum. Eşim zaten bir gün yediğini bir gün yemiyor.haftalik yemek programı yapmayı düşünüyorum artık. Bugün ne yapsam diye düşünmek yarım saatimi aliyor

Depresyonda değilim. Öyle keyifsiz biri de değilim. Sadece hiçbir şeye neden yetemedigimi merak ettiğim için konu açtım
Ama şu da var gerçekten plansizmisim.Bu kadar insan aynı yorumu yaptığına göre vardır bir bildiklero

Evde kurutma makinası koyacak yer yok.o kadar çok çamaşır yıkıyoruz ki...aşacak yer yok.bence de bundan sonra anında birinden biri uyuduğunda hemen ortalığı toplayacagim

yanlış anlamayın ben kötü niyetle demedim
hani her insan bir olmaz öle becerikli olmayabilirsiniz ben de değilimdir
ama daha planlı hareket edersenız toparlarsınız

Evde kurutma makinası koyacak yer yok.o kadar çok çamaşır yıkıyoruz ki...aşacak yer yok.bence de bundan sonra anında birinden biri uyuduğunda hemen ortalığı toplayacagim

Makinanın üstüne koy

Ya da küçük tuvaleti kapat oraya koy

İki şekilde de kullandım kurutma makinasız nasıl yaşamışız dedim eşine geçen müthiş kolaylık

Bir de çarşaf nevresim vs çok mu sık yıkıyorsunuz

bence etliye sütlüye dokunamayan bi tipsiniz veee annelık gorevı sıze oldukca agır gelmıs olmalı zıra bakıcı var ustelık yatılı ama hiç bişeye yetısemıyosunuz oyle mı?
hayır ıkız olsa anlarım(ikiz anasıyım...1 sene tek basıma yalnız baktım tecrube aktarıyorum ondan bu giderli halim ) hazır corbalarla yaşadım taaaaaaam 1 sene.böyle bakıcı olup da yetişemeyen görunce bi hasssetlik bı kıskanclık sarıyor benı kii yazmıyım şimdi...
ama sizinki biraz keyfınıze duskunlugunuzden mı yada eliniz ağır mı ondan mı zamanı yettıremıyorsunuz...bence ıkısı? eşiniz bu duruma ne dıyor..?sizin zamanı yönetememe durumunuz var.uykuyu herkes sever.ama anne olunca uyku rafa kalkar..ben de severdım..ama uyuyamadıgım için vertıgoya yakaladım... kan degerlerınız de bı problem olabilir demır eksıklıgı falan.o da uykulu hal yapar ınsanda mesela... benım aklıma gelenler bunlar

Evet cok
Evet çok sık yıkıyoruz.kurutma makinanizin markası nedir? Marka paylaşabiliyor muyuz?

Canim yemek konusunda 26 aydir tek birgun bile dert etmedim valla kendime o sunu yemiyor bu bunu yemiyor ne yapsamki diye.yemiyorsa yemiyordur bitti nettir bende bu konu.hadi yemeyen gule gule derim.ne esim icin ne cocuklar icin ayri ayri i sunu seviyor bu bunu seviyor diye bisey yapman.o gunku yemek bellidir.yiyen yer yemeyen yemez.yzpcak birsey yok.zaten yemedikletinde bir sure sonra geliyirlar yanima aciktim diye.gel yedireyim diyorum.bazen yiyorlar.yemiyorlarsa yine yapcak bisey yok ekmwk alir eline yer.ay hele esime hic yapamam ayri yemek falan.koca adam bi de onu mu dusuncem.1 haftalik yemek listesi yapar asarim buzdolabina listeyi.herjes bilir zaten o hafta hangi gun neler pisecegini.utu konusunu da abartmissin bence.ben cocuklarin kiyafetlerini sadece dogumdan ince yikadim utuledim.sonra 1 yil sadece agiz bezlerini utulefim.simdi utulemem hic.ne hasta oldular ne mikrop kaptilar bunun icin.sadece onkarin kiyafet lerini bizimkinden ayri yikiyorum i kadar.senin sorunun bence plansizlik.tek utu bile adami yer biririr.her seyi utulwmene ne gerek var?bir tek utu isini biraksan bile acayip rahat edersin.

Ben zaten bu kadar kişi aynı şeyi yazınca kendimde bir hata arıyorum. Eşim bir şey demiyor.Evin düzenine pek karışmaz. Soylenmezde...kahvaltısını dışarıda yapıyor zaten.aksam yediği bir yemek.bir de ütüleri var.utu zaten kesinlikle yapmaz.ben bundan sonra daha hızlı olmaya çalışacağım. Bende miskinim sanırım. Yemek işini artık akşamları yapmaya karar verdim.bu çok daha kolay olacak gibi

Ütü işini bırakıyorum artık. Yemekleri de akşamdan yapacağım. Şu haftalık yemek listenizi de paylaşsanız çok şey mi istemiş olurum

yanlış anlamayın ben kötü niyetle demedim
hani her insan bir olmaz öle becerikli olmayabilirsiniz ben de değilimdir
ama daha planlı hareket edersenız toparlarsınız
Öncelikle bir haftalik yemek listesi hazırlayacağım. Akşamdan yemekleri yapacağım. Büyüğe kocam bakar küçüğe bakıcı bakar o sırada. Öğlene kadar bakiciyi da uyanacağım süpürge sil süpür bitmiş olacak.ogleden sonraları da sadece çocuklarla oyun ve arkalarını toplama.

Evet cok

Evet çok sık yıkıyoruz.kurutma makinanizin markası nedir? Marka paylaşabiliyor muyuz?

Arçelik vardı o bozuldu 5 yıl sonunda şimdi Bosch var

En pahalısı 3000 tl ve en basiti bile hayatınızı çok kolaylaştırır

Çamaşır makinası üstüne monte için aynı grubun olması gerekiyormuş ama

Arçelik makina üstü Beko kurutma oluyor ama Bosch olmuyor mesela

Bizimki Arcelik o zamab beb Arcelik marka araştırayım bir.bosch un iyi olduğunu duymuştum ama gerçekten koyacak yer yok

Ütü işini bırakıyorum artık. Yemekleri de akşamdan yapacağım. Şu haftalık yemek listenizi de paylaşsanız çok şey mi istemiş olurum
yemeği akşamdan yapmana gerek yok ki.
aa ama kadın bilmiyor demi yemek yapmayı.
basit şeyleri de yapamıyormu yahu.
ne bileyim köfte makarna tarhana.düdüklü yemekleri,tavuk sote filan.
ya bu kadını neden tutuyorsun bir anlasam:))
bakıcı deneyimin olmadığı için ilk bulduğun kadından vazmı geçemiyosun nedir:))
günlük listeden ütüyü dip köşe temizliği çıkar.
yemeği her sabah yapın.
bakıcıyı çıkarmıyorsan da eğit:))

Bakici makarna yapmayı bile bilmiyor.zaten yapmasın çok yavaş. Çıkaramıyorum daha iyisini bulamam diye.cunku yatılı istiyoruz. Akşam bazen işimiz oluyor çocukları uyutup çıkıyoruz.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…