- 1 Temmuz 2012
- 1.394
- 2.093
- 333
Buyukle beraber ulgilenin kucukle.neseyle ay annecim bak kardesin cis yapmis hadi kuzum benim ona bez getir.kucuk agladiginda annecim bu ne kadar yaramaz boyle ya agliyor benim kuzum oyle mihic afferin sana de.ben oyle yapiyorum.biri simarip agladiginda oburunw sanki sikayet edermis gibi of annem ya gene agliyor x.yaramaza bak.halbuki benim kuzum oyle mi falan diyorum sirnasiyor bu sefer aglayanAslında bende rahatım. Benim çocukta kendi yer.cokra pisleterek yer.evi de çok dağıtır. Bazen hevesle aldığım oyuncaklari amacına göre oynamayıp kırdığı için sinirleniyorum ama tabi ona pek yansıtmıyorum.benim küçük ile ilgilenmemi istemiyor.cunku genelde oynadığı oyunlar zıplamali hoplamali.bakici desen ince temizliğe taktiği için ev geç temizleniyor. Ben iki çocuğa aynı anda bakamıyorum. Buradan anladığım büyüğü küçüğe alıştırmam gerektiği. Yoksa biz hiç bakicisiz yasayamayacagiz
Bu çok mantıklı. Ben bu dediğinizi bu güne kadar oyuncaklar için yaptım.kirilmis oynamayan her şeyi atıyorum. Ama aslında mutfak ve benim odamda da atılacak çok şey var.Ne kadar eşya o kadar dertEvet fazlaliklari atmak cik onemli.benim de evimde gereksiz kullanmadigim bir cop dahi yoktur.cocuklar dogdugunda bir gunumu sirf bu ise ayirmistim ve cekmece dolap yatak alti aklinuza neresi gelirse tek tek destim butun kullanmadigim ne varsa ta attim ya da birilerinw verdim.ppswt poset gerwksiz esya cukti.kiyafet ayakjabi kagit kavanoz tencwre tava akliniza ne gelirse.ohhh. mis.ne butuk rahatlikmis megwr.simdi herseyin bir yeri var ve hicbiri gereksiz degil
karşı atak saldırısına benziyor ama tutmazSizin çocuğunuz var mı?
Birinin yediğini biri yemiyor evde.bakici hep et yiyor.oglum için ayrı sebze yapıyorum. Eşim zaten bir gün yediğini bir gün yemiyor.haftalik yemek programı yapmayı düşünüyorum artık. Bugün ne yapsam diye düşünmek yarım saatimi aliyorBakın benim de 2 çocuğum var, hafta da 1 kadın geliyor.
O gelmeden her şeyi yıkıyorum
Onu oyalamasın diye çocukların herşeyimi ben ütülüyorum.
Kurutma mak var sana da tavsiye ederim!!!
Katlanacakları katlıyorum ( ev kıyafeti, çorap)
Ütüleneceklerdi ayırıyorum ( eşimin ve benim iş kıyafetlerimiz nevresim)
Temizlik günü Sabah her zamankinden erken uyanıyorum o gelmeden nevresimleri mak atıyorum, temizleri ayarlıyorum . Kadın gelip dip köşe siliyor, ütü varsa yapıyor. Nevresimleri değişiyor.
Siz de yanlış giden birşeyler var. Yemekten anlayan, temizlik yapan bi kadın bulun.
Bebek uyuduğunda köfte patates, fırın tavuk, menemen , pilav makarna, çorba yaparsınız diye düşünüyorum...
Evim 200 metre kare hep düzenlidir.. Her oyuncağı önlerine dökmem, oynadıkça kaldırırım. Arada saklarım Yen'i alınmış heyecanı yaşıyorlar ilk anda.
Onlar uyuduğunda atılacak fazlalık ne varsa atar dolap çekmece düzenlerim her seferin de ortaya dökülmesinden iyidir. Yemek yerken dökmüş saçmış kızmam yemekten sonra açarım süpürge .
Şusn mutfak tezgahım ve bul mak dolu hepsi yerleşmeyi bekliyor. Makina da yer kalmadığı için elinde yıkadım çoğunı
Depresyonda değilim. Öyle keyifsiz biri de değilim. Sadece hiçbir şeye neden yetemedigimi merak ettiğim için konu açtımkarşı atak saldırısına benziyor ama tutmaz
yaş araları değil 18 ay ikiz bebekleri olanlar var tek başına bakıp büyütenler var
sizde anne, bakıcı, babaanne iki çocuğa herkes seferber olmuş ama yetişemiyorum diyorsunuz
bence biraz hatayı kendinizde arayın
ya da olabilir hani insanlık hali hep uyku halindeyim demişsiniz depresyon falan da geçiriyor olabilirsiniz , enerjiniz düşük galiba kanınıza falan baktırabilirsiniz , ama normal değilsiniz
Evde kurutma makinası koyacak yer yok.o kadar çok çamaşır yıkıyoruz ki...aşacak yer yok.bence de bundan sonra anında birinden biri uyuduğunda hemen ortalığı toplayacagimBakın benim de 2 çocuğum var, hafta da 1 kadın geliyor.
O gelmeden her şeyi yıkıyorum
Onu oyalamasın diye çocukların herşeyimi ben ütülüyorum.
Kurutma mak var sana da tavsiye ederim!!!
Katlanacakları katlıyorum ( ev kıyafeti, çorap)
Ütüleneceklerdi ayırıyorum ( eşimin ve benim iş kıyafetlerimiz nevresim)
Temizlik günü Sabah her zamankinden erken uyanıyorum o gelmeden nevresimleri mak atıyorum, temizleri ayarlıyorum . Kadın gelip dip köşe siliyor, ütü varsa yapıyor. Nevresimleri değişiyor.
Siz de yanlış giden birşeyler var. Yemekten anlayan, temizlik yapan bi kadın bulun.
Bebek uyuduğunda köfte patates, fırın tavuk, menemen , pilav makarna, çorba yaparsınız diye düşünüyorum...
Evim 200 metre kare hep düzenlidir.. Her oyuncağı önlerine dökmem, oynadıkça kaldırırım. Arada saklarım Yen'i alınmış heyecanı yaşıyorlar ilk anda.
Onlar uyuduğunda atılacak fazlalık ne varsa atar dolap çekmece düzenlerim her seferin de ortaya dökülmesinden iyidir. Yemek yerken dökmüş saçmış kızmam yemekten sonra açarım süpürge .
Şusn mutfak tezgahım ve bul mak dolu hepsi yerleşmeyi bekliyor. Makina da yer kalmadığı için elinde yıkadım çoğunı
yanlış anlamayın ben kötü niyetle demedimDepresyonda değilim. Öyle keyifsiz biri de değilim. Sadece hiçbir şeye neden yetemedigimi merak ettiğim için konu açtım
Ama şu da var gerçekten plansizmisim.Bu kadar insan aynı yorumu yaptığına göre vardır bir bildiklero
Evde kurutma makinası koyacak yer yok.o kadar çok çamaşır yıkıyoruz ki...aşacak yer yok.bence de bundan sonra anında birinden biri uyuduğunda hemen ortalığı toplayacagim
Evet çok sık yıkıyoruz.kurutma makinanizin markası nedir? Marka paylaşabiliyor muyuz?Makinanın üstüne koy
Ya da küçük tuvaleti kapat oraya koy
İki şekilde de kullandım kurutma makinasız nasıl yaşamışız dedim eşine geçen müthiş kolaylık
Bir de çarşaf nevresim vs çok mu sık yıkıyorsunuz
Canim yemek konusunda 26 aydir tek birgun bile dert etmedim valla kendime o sunu yemiyor bu bunu yemiyor ne yapsamki diye.yemiyorsa yemiyordur bitti nettir bende bu konu.hadi yemeyen gule gule derim.ne esim icin ne cocuklar icin ayri ayri i sunu seviyor bu bunu seviyor diye bisey yapman.o gunku yemek bellidir.yiyen yer yemeyen yemez.yzpcak birsey yok.zaten yemedikletinde bir sure sonra geliyirlar yanima aciktim diye.gel yedireyim diyorum.bazen yiyorlar.yemiyorlarsa yine yapcak bisey yok ekmwk alir eline yer.ay hele esime hic yapamam ayri yemek falan.koca adam bi de onu mu dusuncem.1 haftalik yemek listesi yapar asarim buzdolabina listeyi.herjes bilir zaten o hafta hangi gun neler pisecegini.utu konusunu da abartmissin bence.ben cocuklarin kiyafetlerini sadece dogumdan ince yikadim utuledim.sonra 1 yil sadece agiz bezlerini utulefim.simdi utulemem hic.ne hasta oldular ne mikrop kaptilar bunun icin.sadece onkarin kiyafet lerini bizimkinden ayri yikiyorum i kadar.senin sorunun bence plansizlik.tek utu bile adami yer biririr.her seyi utulwmene ne gerek var?bir tek utu isini biraksan bile acayip rahat edersin.Birinin yediğini biri yemiyor evde.bakici hep et yiyor.oglum için ayrı sebze yapıyorum. Eşim zaten bir gün yediğini bir gün yemiyor.haftalik yemek programı yapmayı düşünüyorum artık. Bugün ne yapsam diye düşünmek yarım saatimi aliyor
Ben zaten bu kadar kişi aynı şeyi yazınca kendimde bir hata arıyorum. Eşim bir şey demiyor.Evin düzenine pek karışmaz. Soylenmezde...kahvaltısını dışarıda yapıyor zaten.aksam yediği bir yemek.bir de ütüleri var.utu zaten kesinlikle yapmaz.ben bundan sonra daha hızlı olmaya çalışacağım. Bende miskinim sanırım. Yemek işini artık akşamları yapmaya karar verdim.bu çok daha kolay olacak gibibence etliye sütlüye dokunamayan bi tipsiniz veee annelık gorevı sıze oldukca agır gelmıs olmalı zıra bakıcı var ustelık yatılı ama hiç bişeye yetısemıyosunuz oyle mı?
hayır ıkız olsa anlarım(ikiz anasıyım...1 sene tek basıma yalnız baktım tecrube aktarıyorum ondan bu giderli halim ) hazır corbalarla yaşadım taaaaaaam 1 sene.böyle bakıcı olup da yetişemeyen görunce bi hasssetlik bı kıskanclık sarıyor benı kii yazmıyım şimdi...
ama sizinki biraz keyfınıze duskunlugunuzden mı yada eliniz ağır mı ondan mı zamanı yettıremıyorsunuz...bence ıkısı? eşiniz bu duruma ne dıyor..?sizin zamanı yönetememe durumunuz var.uykuyu herkes sever.ama anne olunca uyku rafa kalkar..ben de severdım..ama uyuyamadıgım için vertıgoya yakaladım... kan degerlerınız de bı problem olabilir demır eksıklıgı falan.o da uykulu hal yapar ınsanda mesela... benım aklıma gelenler bunlar
Ütü işini bırakıyorum artık. Yemekleri de akşamdan yapacağım. Şu haftalık yemek listenizi de paylaşsanız çok şey mi istemiş olurumCanim yemek konusunda 26 aydir tek birgun bile dert etmedim valla kendime o sunu yemiyor bu bunu yemiyor ne yapsamki diye.yemiyorsa yemiyordur bitti nettir bende bu konu.hadi yemeyen gule gule derim.ne esim icin ne cocuklar icin ayri ayri i sunu seviyor bu bunu seviyor diye bisey yapman.o gunku yemek bellidir.yiyen yer yemeyen yemez.yzpcak birsey yok.zaten yemedikletinde bir sure sonra geliyirlar yanima aciktim diye.gel yedireyim diyorum.bazen yiyorlar.yemiyorlarsa yine yapcak bisey yok ekmwk alir eline yer.ay hele esime hic yapamam ayri yemek falan.koca adam bi de onu mu dusuncem.1 haftalik yemek listesi yapar asarim buzdolabina listeyi.herjes bilir zaten o hafta hangi gun neler pisecegini.utu konusunu da abartmissin bence.ben cocuklarin kiyafetlerini sadece dogumdan ince yikadim utuledim.sonra 1 yil sadece agiz bezlerini utulefim.simdi utulemem hic.ne hasta oldular ne mikrop kaptilar bunun icin.sadece onkarin kiyafet lerini bizimkinden ayri yikiyorum i kadar.senin sorunun bence plansizlik.tek utu bile adami yer biririr.her seyi utulwmene ne gerek var?bir tek utu isini biraksan bile acayip rahat edersin.
Öncelikle bir haftalik yemek listesi hazırlayacağım. Akşamdan yemekleri yapacağım. Büyüğe kocam bakar küçüğe bakıcı bakar o sırada. Öğlene kadar bakiciyi da uyanacağım süpürge sil süpür bitmiş olacak.ogleden sonraları da sadece çocuklarla oyun ve arkalarını toplama.yanlış anlamayın ben kötü niyetle demedim
hani her insan bir olmaz öle becerikli olmayabilirsiniz ben de değilimdir
ama daha planlı hareket edersenız toparlarsınız
Evet cok
Evet çok sık yıkıyoruz.kurutma makinanizin markası nedir? Marka paylaşabiliyor muyuz?
Bizimki Arcelik o zamab beb Arcelik marka araştırayım bir.bosch un iyi olduğunu duymuştum ama gerçekten koyacak yer yokArçelik vardı o bozuldu 5 yıl sonunda şimdi Bosch var
En pahalısı 3000 tl ve en basiti bile hayatınızı çok kolaylaştırır
Çamaşır makinası üstüne monte için aynı grubun olması gerekiyormuş ama
Arçelik makina üstü Beko kurutma oluyor ama Bosch olmuyor mesela
yemeği akşamdan yapmana gerek yok ki.Ütü işini bırakıyorum artık. Yemekleri de akşamdan yapacağım. Şu haftalık yemek listenizi de paylaşsanız çok şey mi istemiş olurum
Bakici makarna yapmayı bile bilmiyor.zaten yapmasın çok yavaş. Çıkaramıyorum daha iyisini bulamam diye.cunku yatılı istiyoruz. Akşam bazen işimiz oluyor çocukları uyutup çıkıyoruz.yemeği akşamdan yapmana gerek yok ki.
aa ama kadın bilmiyor demi yemek yapmayı.
basit şeyleri de yapamıyormu yahu.
ne bileyim köfte makarna tarhana.düdüklü yemekleri,tavuk sote filan.
ya bu kadını neden tutuyorsun bir anlasam:))
bakıcı deneyimin olmadığı için ilk bulduğun kadından vazmı geçemiyosun nedir:))
günlük listeden ütüyü dip köşe temizliği çıkar.
yemeği her sabah yapın.
bakıcıyı çıkarmıyorsan da eğit:))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?