Yaslari yakın iki cocuk

Benimki işte kardeşi ile ilgilendiğimde yerlere atıyor kendini. Bir telefon ile bile konusturtmaz benimle ilgilen diye
Aynısı:) hatta ağlasın anne bırak en iyisi sen bunları geri götür diyo:)) ama her dediğini yapmıyorum artık ben bazen istediğin kadar ağlayabilirsin ama bunun böyle olması gerekiyor diye anlatıyorum oda anlıyor.ama telefonla konuşmayı henüz bence beceremiyorum

Sana 4 malzemeli tam olculu 5dk da hazirlanan ve cok cabuk pisen bir kurabiye.tahinli kurabiye malzemeler 1 su bardagi tahin 1 shu bardagi siviyag 1 su bardagi pudra sekeri aldigi kadar un(unu azar azar koy hamur ele yapismadiginda tamamdir)hepsini kaba koy yogur sekil ver yagli kagit serili tepsiye diz firina ver.piserken takip et uzerleri catladinda 2_3 dk daha tut tamamdir.cok pisirme cabuk pisiyor zaten.firin derecesi de 180

Kızım 2 yaşındayken ikinci kızım doğdu ,sezeryan ile,15 gün annem kaldı sonra hep tektim.Büyük kızım sabahlara kadar ağlardı çok huysuz ve ilgiye alışıktı,sabah ondan önce kalkıp kardeşiyle ilgilenirdim ki uyanınca kıskanmasın,
sabah 6 da kalkardı kahvaltısı hazır.İkisini de hiç ihmal etmedim,yanı yaş aralığı az olunca çocuklar ihmal edilir diye bir şey yok,planlı olunca zorlanmazsınız

Benim büyükte ilgiye çok alışık. O yüzden kardeşini istemiyor.saatlerce parkta oynamak istiyor.o yüzden evde birinin durup bebeğe bakması gerekiyor

Yalnız sabah altıda kalkmasına şaşırdım. Çok erken.simdilik benimkiler en erken dokuzda kalkıyor. Yemek ve temizlik düzeniniz nasıl oluyordu?

Benim büyükte ilgiye çok alışık. O yüzden kardeşini istemiyor.saatlerce parkta oynamak istiyor.o yüzden evde birinin durup bebeğe bakması gerekiyor
Ama anne olarak sizin bunu kabullenmeyip birlikte yaşamı ikisine öğretmeniz gerekiyor

Kış zaten yarım saat park yeter pazarlık yapıp ikisi ile gidip gelinecek en fazla ağlar iki kere üçüncü de alışır

Sen onları hep ayrı tutarsan o da bunun olağan olduğunu düşünür

Haklısınız. Kendi başına oyalamanmayi öğrensin diye o kadar oyuncak aldım ki hiç ise yaramadı. Evimiz küçük bir oyuncakci dükkanı oldu sadece.

Aslında çok iyi olur:) şu an yemek tariflerini de çok ihtiyacım olduğunu anladim:)
Canim ben de tariflerimi nefis yemek tarifleti sitesinden aliyorum oradaki tarifler bizzat denenmis ve tam olculu oluyor.altindada yorumlar oluyor guzel oldu olmadi olculer tuttu tutmadi gibi.aklima yatanlari hemen not ediyorum.bir suru tarif defterim var tarifleri karisik tek deftere not etmem.ornegin sutlu tatlilar serbetlu tatlilar kirmizi et yemekleri kofteler tavuk yemekleti vs... Hepsinin ayri defteri var.boylece daha rahat buluyorim aradigimi ve daha duzenli oluyor.bir de once denerim tarifu eger olculer tutarsa ve tadi guzel olusa defterime not ederim

Haklısınız. Kendi başına oyalamanmayi öğrensin diye o kadar oyuncak aldım ki hiç ise yaramadı. Evimiz küçük bir oyuncakci dükkanı oldu sadece.

Bakın ilgili birisiniz biraz montesorri araştırın

Yani oyuncak değil yaşam deneyimi

Siz yemek yapacaksınız o kap kaçak oynayacak mesela ilk gün siz oynarsınız birlikte ikinci gün dur sana meyve soyayım dur sana şu yemeği yapayım sen oyna dersiniz vs vs

Ayrıca da o yardımcınız da herşeyi öğrenir, öğretin hiçbirimiz anamızın karnında öğrenmedik

Tarifi deneyip sana yazacağı.Harikasin:) çok tesekkurler
Tesekkur ederim sen de oylesin.sonucu bekliyorum.yalniz yaparsan 1 su bsrdagi cekirdek ici fazla geliyor.ben yarim su bardagi anca kullandim yetti de artti bile.sadece ustlerine serpistircez zaten

Ben de zaten bunu çok merak ediyorum. Hepsine birden nasıl yetiyorlar
Yetmiyorlar canım. Herkes herseye yetebilse toplum sağlıklı bireylerden oluşurdu. Ama toplum sapık sadist dolandırıcı çocuk tecavüzcusu kendi evladını satan pazarlayan veya zorla çalıştıranlarla kaynıyor. O yüzden seni yetersiz hissettiren hiçbir yorumu önemseme suçlamak en kolayı. Ayrıca 2. Çocuk asla uyumaz 1.si izin vermez bu gayet normal. 1. Çocuğunun da ilgiye çok ihtiyacı var sakin empati yapmasını seni anlamasini bekleme bu 1.ye haksızlık olur. Bence yarım gün krese verebilirsin kresten alabilirsin. Ev tabiki de heeeppp dağınık olur ayrıca ütü de bitmez. Seni çocuklarını iyi yetiştirme çaban nedeniyle de tebrik ediyorum.
Bu arada annen veya kV arada 1 veya 1.5 ayligina sana yatılı gelseler olmaz mı? Dönüşümlü gelip gitmeleri uygun olur.

Çok mantıklı. Defter işini deneyeceğim. Senden öğrenecek çok şey varmış ya.iyi ki bu konuyu acmisim:)hakkını yemeyeyim diğer arkadaşlarda çok ilgilendi sagolsunlar

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…