- 20 Kasım 2015
- 8.535
- 36.366
- 478
- 37
Aynısı:) hatta ağlasın anne bırak en iyisi sen bunları geri götür diyo:)) ama her dediğini yapmıyorum artık ben bazen istediğin kadar ağlayabilirsin ama bunun böyle olması gerekiyor diye anlatıyorum oda anlıyor.ama telefonla konuşmayı henüz bence beceremiyorumBenimki işte kardeşi ile ilgilendiğimde yerlere atıyor kendini. Bir telefon ile bile konusturtmaz benimle ilgilen diye
Tamam canım.cok teşekkürlerFirsat buldukca yazarim
Benim büyükte ilgiye çok alışık. O yüzden kardeşini istemiyor.saatlerce parkta oynamak istiyor.o yüzden evde birinin durup bebeğe bakması gerekiyorKızım 2 yaşındayken ikinci kızım doğdu ,sezeryan ile,15 gün annem kaldı sonra hep tektim.Büyük kızım sabahlara kadar ağlardı çok huysuz ve ilgiye alışıktı,sabah ondan önce kalkıp kardeşiyle ilgilenirdim ki uyanınca kıskanmasın,
sabah 6 da kalkardı kahvaltısı hazır.İkisini de hiç ihmal etmedim,yanı yaş aralığı az olunca çocuklar ihmal edilir diye bir şey yok,planlı olunca zorlanmazsınız
Aslında çok iyi olur:) şu an yemek tariflerini de çok ihtiyacım olduğunu anladim:)Eki Görüntüle 1923044 canim yalniz senin konuyu yemek tarifleri bolumune tasimasinlar:))
Tarifi deneyip sana yazacağı.Harikasin:) çok tesekkurlerAy cekirdegi ici bimde satiliyor canim citlemeye gerek yok:))
Yalnız sabah altıda kalkmasına şaşırdım. Çok erken.simdilik benimkiler en erken dokuzda kalkıyor. Yemek ve temizlik düzeniniz nasıl oluyordu?Kızım 2 yaşındayken ikinci kızım doğdu ,sezeryan ile,15 gün annem kaldı sonra hep tektim.Büyük kızım sabahlara kadar ağlardı çok huysuz ve ilgiye alışıktı,sabah ondan önce kalkıp kardeşiyle ilgilenirdim ki uyanınca kıskanmasın,
sabah 6 da kalkardı kahvaltısı hazır.İkisini de hiç ihmal etmedim,yanı yaş aralığı az olunca çocuklar ihmal edilir diye bir şey yok,planlı olunca zorlanmazsınız
Ama anne olarak sizin bunu kabullenmeyip birlikte yaşamı ikisine öğretmeniz gerekiyorBenim büyükte ilgiye çok alışık. O yüzden kardeşini istemiyor.saatlerce parkta oynamak istiyor.o yüzden evde birinin durup bebeğe bakması gerekiyor
Haklısınız. Kendi başına oyalamanmayi öğrensin diye o kadar oyuncak aldım ki hiç ise yaramadı. Evimiz küçük bir oyuncakci dükkanı oldu sadece.Ama anne olarak sizin bunu kabullenmeyip birlikte yaşamı ikisine öğretmeniz gerekiyor
Kış zaten yarım saat park yeter pazarlık yapıp ikisi ile gidip gelinecek en fazla ağlar iki kere üçüncü de alışır
Sen onları hep ayrı tutarsan o da bunun olağan olduğunu düşünür
Canim ben de tariflerimi nefis yemek tarifleti sitesinden aliyorum oradaki tarifler bizzat denenmis ve tam olculu oluyor.altindada yorumlar oluyor guzel oldu olmadi olculer tuttu tutmadi gibi.aklima yatanlari hemen not ediyorum.bir suru tarif defterim var tarifleri karisik tek deftere not etmem.ornegin sutlu tatlilar serbetlu tatlilar kirmizi et yemekleri kofteler tavuk yemekleti vs... Hepsinin ayri defteri var.boylece daha rahat buluyorim aradigimi ve daha duzenli oluyor.bir de once denerim tarifu eger olculer tutarsa ve tadi guzel olusa defterime not ederimAslında çok iyi olur:) şu an yemek tariflerini de çok ihtiyacım olduğunu anladim:)
Haklısınız. Kendi başına oyalamanmayi öğrensin diye o kadar oyuncak aldım ki hiç ise yaramadı. Evimiz küçük bir oyuncakci dükkanı oldu sadece.
Benim büyükte ilgiye çok alışık. O yüzden kardeşini istemiyor.saatlerce parkta oynamak istiyor.o yüzden evde birinin durup bebeğe bakması gerekiyor
Tesekkur ederim sen de oylesin.sonucu bekliyorum.yalniz yaparsan 1 su bsrdagi cekirdek ici fazla geliyor.ben yarim su bardagi anca kullandim yetti de artti bile.sadece ustlerine serpistircez zatenTarifi deneyip sana yazacağı.Harikasin:) çok tesekkurler
Yetmiyorlar canım. Herkes herseye yetebilse toplum sağlıklı bireylerden oluşurdu. Ama toplum sapık sadist dolandırıcı çocuk tecavüzcusu kendi evladını satan pazarlayan veya zorla çalıştıranlarla kaynıyor. O yüzden seni yetersiz hissettiren hiçbir yorumu önemseme suçlamak en kolayı. Ayrıca 2. Çocuk asla uyumaz 1.si izin vermez bu gayet normal. 1. Çocuğunun da ilgiye çok ihtiyacı var sakin empati yapmasını seni anlamasini bekleme bu 1.ye haksızlık olur. Bence yarım gün krese verebilirsin kresten alabilirsin. Ev tabiki de heeeppp dağınık olur ayrıca ütü de bitmez. Seni çocuklarını iyi yetiştirme çaban nedeniyle de tebrik ediyorum.Ben de zaten bunu çok merak ediyorum. Hepsine birden nasıl yetiyorlar
Çok mantıklı. Defter işini deneyeceğim. Senden öğrenecek çok şey varmış ya.iyi ki bu konuyu acmisim:)hakkını yemeyeyim diğer arkadaşlarda çok ilgilendi sagolsunlarCanim ben de tariflerimi nefis yemek tarifleti sitesinden aliyorum oradaki tarifler bizzat denenmis ve tam olculu oluyor.altindada yorumlar oluyor guzel oldu olmadi olculer tuttu tutmadi gibi.aklima yatanlari hemen not ediyorum.bir suru tarif defterim var tarifleri karisik tek deftere not etmem.ornegin sutlu tatlilar serbetlu tatlilar kirmizi et yemekleri kofteler tavuk yemekleti vs... Hepsinin ayri defteri var.boylece daha rahat buluyorim aradigimi ve daha duzenli oluyor.bir de once denerim tarifu eger olculer tutarsa ve tadi guzel olusa defterime not ederim
Bence de:)Sanirim sen bu gidisle bakicinin isini baya rahatlatacaksin:))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?