Yaslari yakın iki cocuk

Zaten tek teselli büyüyünce çok rahat edecekseniz. Bizde eşimle bu şekilde avunuyoruz

İmamın dediğini yap yaptığını yapma demişler :)) 5 aylık bebeğin gece 11 saat deliksiz uyumasını beklemiyorsundur umarım

Tatlım çocuklar ağladığında kadına diyeceksin iki dakika işi bırak yanıma gel şu büyük ile ilgilen ben de küçüğü emziriyorum vs.

Bakici sadece bebek bakımı ile ilgileniyorsa ve o da çok yoruluyorsa bence o da pek tecrübeli değil.

Esin akşamları evde gel beraber oturalım diyemez. O da akşam eve gelince çocuklar ile vakit geçirmeli. Çocukları bakıcıya bırakıp siz birlikte vakit gecirmemelisiniz zaten. Özellikle 2 yaşındaki ile babasının daha çok vakit geçirmeye başlaması gerekiyor.

Baba büyüğe çok düşkün bakıyor zaten.birlikte oynuyorlar ama benimle de baş başa bir kahve içmek istiyor.ben programsizim bu belli oldu.herkes eleştirdiğine göre...

işte kadın çok becerikli değilmiş anlaşılan bu.
hiç oturmayıp ta elinden bir iş gelmemesi düşündürücü.
yani yapıyormuş ama yavaş olması büyük sorun.
ev süpürme hergün yapılsa bile en fazla yrm saat sürmeli.
günlük temizlenen evin idaresi kolay olur.
yemekleri kim yapıyor?

Sen diyorsan ki bakıcıya memnunum o zaman eve temizlikçi alman lazım. Haftada 2 gün kadın gelsin. ütüleri yapar evi siler süpürür düzenler vs.

Bence senin yemek yapman çok yanlış. Ben şimdi yemeğe başlayacağım nereden baksan 2 saatim gidecek. Ve yemek bittiğinde yorgun ve aç olacağım. Hadi yemek yiyeceğiz sonra yemeğin getirdiği rehavet olacak vs. Evde yardımcı olsa yemeği ben yapmam.

Yemek yapmayı bilmiyor ki.benim.gercekten bir plana ihtiyacım var

Zaten tek teselli büyüyünce çok rahat edecekseniz. Bizde eşimle bu şekilde avunuyoruz

canımcım sende birde koca varmış bende o da yok.. yine bi duşa gireceğin zaman,yemek yiyeceğin zaman en azından eşin ilgilenebilir.. annem bütün gün baktığı için çocuk görmek istemiyor.. biri bişey izlemek ister öteki başka birşeyi...

biri etkinlik yapmak ister küçük gelir bozar... cıyak cıyak mahalle dinliyor sesimizi ama uyuyunca izliyorum onları gerçekten BENİM Mİ BU MELEKLER? DİYORUM.. ŞÜKREDİYORUM.. ALLAHIM CÜMLESİNİN EVLADINA HAYIRLI ÖMÜRLER VERSİN.. GEÇECEK CANIM 3 VE 5 YAŞ DA DAHA RAHAT ETTİĞİMİN FARKINA VARDIM..

HAA BİRDE ARABAMDA YOK.. GEZMEYE GİDERKEN OTOBÜS DOLMUŞ YAPIYORUZ SIRTIMDA BİR SIRT ÇANTASI YEDEK KIYAFETLER... DOLMUŞLAR BEBEK ARABASINI ALMAZDI YOLLARDA AZ MI KALDIM..

ŞİMDİ ALLAHTAN BÜYÜDÜLERDE BİRAZ ELLERİNDEN TUTUP YÜRÜYEBİLİYORUZ..

ALIŞVERİŞE ÇIKIYORUZ MESELA BİR SOYUNMA KABİNİNE 2 ÇOCUKLA GİRİYORUM .. EVE DÖNDÜĞÜMDE SAVAŞTAN ÇIKMIŞ GİBİ OLSAMDA ONLAR MUTLUYSA YORGUNLUĞUMA DEĞİYOR..

HAAA PARKI UNUTTUM.. PARKA GİDİNCE BİRİ SALINCAĞA BİRİ KAYDIRAĞA KOŞUYOR PARK BÜYÜK.. KORKUYORUM BİŞEY OLCAK DİYE.. Bİ OTARAFA KOŞUYORUM Bİ BUTARAFA..

HAAA MARKETTE BİLE KAVGA ÇIKIYOR MARKET ARABASINA SEN OTURCAN BEN OTURCAM DİYE MALESEGF TEKİM VE İKİ ARABAYI AYNI ANDA SÜREMİYORUM.. MARKETTEKİLERDE DİNLİYORLAR BİZİ SAĞOLSUNLAR .. YANIMDAN GEÇEN TEYZELER DUA EDİYORLAR :)))

YARDIMCIN VARMIŞ KARDEŞŞŞ SENDE YORULUYORSAN BEN NE EDEYİM :)))

GECE Bİ BÜYÜK KALKIYOR SU İÇMEYE BİR KÜÇÜK KALKIYOR.. ARADAN 1 SAAT GEÇİYOR Bİ BÜYÜK ÇİŞE KALKIYOR BİR KÜÇÜK.... SABAHA KADAR BU DÖNGÜ BÖYLE GİDİYOR VE BEN İŞE GİDİYORUM..

BİRİ MASAL İSTİYOR BİRİ SAÇLARINI OKŞAMAMI... MAKİNE GİBİ AĞZIM MASAL ANLATIYOR ELLERİM BİRİNİN SAÇINI BİRİNİN BACAĞINI OKŞUYOR..

5 YIL ÇEKTİM ÇOCUK HASRETİ HASTANE KAPILARINDA ÇOK AĞLAMIŞLIĞIM VARDIR.. MUCİZEYLE GELDİ ONLAR BANA.. ÇOK ŞÜKÜR BİN ŞÜKÜR DİYORUM..

HAA EVİN TEMİZLİĞİNİ ÜTÜSÜNÜ YEMEĞİNİ ALIŞVERİŞİNİ TEK BAŞIMA YAPIYORUM DOĞDUKLARINDAN BERİ.. Bİ YARDIM EDEYİM DİYEN OLMADI.. ARADA BİR YARDIMCI ABLA ALIYORUM O DA ANNEMİN GÖNLÜ OLSUN DİYE BAYRAMLARDA...

ALLAH YARDIMCIN OLSUN AMA SENİNKİ DEVEDE KULAK KARDEŞİM :)))

O zaman küçük bebeğiniz için aşama aşama sizden bağımsız olmayı öğretin, bunun için araştırma yapabilirsiniz.

Benimkilerinin ikisinin arası 10 aylık. Küçük erken doğdu ve engelli. Bırak yardımcıyı 1 tane akrabam bile yok yarım saat yardım edecek. Büyük 8 küçük 7 yaşında şimdi... Kolaylaştı herşey dedik 3. Yu yaptık. Geçiyor herşey bi şekilde... Zor oluyor ama değiyor onlara.. Seninkiler en azından 4-5, ay sonra bi oyun kurarlar beraber oynaya oynaya büyürler. Bizim öyle bir şansımız da olmadı hiç.

Ne bekliyodunuz yatıp uyumayı mı bir tane bakıcı varmış zaten. Doğurduysanız büyütmekle yükümlüsünüz

İkisinin arası 20 ay. Bakıcı imkanımız yok. İki haftada bir temizlik için yardımcı geliyor. yemek konusunda bazen kv yardımı dokunuyor.her türlü ihtiyacımı 3 senedir internetten alıyorum. duşta harcadığım süre ortalama 7 dakikadır, gece toplasan 2 saat ancak uyuyorum.evimin çok dağınık olduğu zamanlar oluyor,ama toplarım elimden geldiğince. tuvalete gidemediğim günler oldu,kızımı emzirirken oğlumu ayağımda salladıgım günler oldu, sinirden saçlarımı yolduğum günler oldu.kocamı çok özlüyorum. onunla eskisi gibi olabilecek miyiz hiç bilmiyorum. Söylenecek daha neler çıkar düşünsem. biz anneyiz gücümüzün son damlasına kadar harcarız, yetiştiremezsek canımız sağolsun. Yeter ki bücürler iyi olsun.

Bir de sürekli yorgun uykusuz hissediyorsanız kan değerlerinize baktırın. Ben de öyleydim kızım hiç uyumazdı tabii onun da etkisi vardı ama d vitamini ve b12 vitamini kullandım can geldi resmen. Şimdi hala uyumaz kızım 7,yaşında ama günde 1-2 saat uyusam bile çok ölü gibi hissetmiyorum.

ev muhakkak ne yaparsanız yapın savaş alanına dönecektir bence.tek sorununuz buysa kendinizi üzmenize gerek yok. Ben normalde de çok derli toplu bir insan değildim zaten bebekler olunca iş iyice çığrından çıktı.birçok şeyim yetişmiyor ve tam değil, anlattığınıza göre çokta aksamıyor işler, boşverin madem dağınık dursun.tam olarak şikayetçi olduğunuz ev dağınıklığı mı?_

Aynen bazen oyuncakların üzerinden atlaya atlaya gidiyoruz spor oluyor
Odanın bir ucundan diğerine ulaşmak için baya eynerji harcıyoruz..

aynı durumdayım bebeği emzirirken diğerini de ayağımda sallıyorum, ikisinin istekleri de farklı oluyor, yemeğe oturuyoruz ikisine aynı anda yemek yedirmeye çalışıyorum, büyüğün tuvaleti geliyor koşuyoruz kucağımda bebek tuvalete oturup yemek bile yiyemiyorum.yarım saat tutacak bir kişi dahi olmadı hiç.ama dediğiniz gibi ikisinin yüzüne bakınca her şeye değiyor.

Aynen bazen oyuncakların üzerinden atlaya atlaya gidiyoruz spor oluyor
Odanın bir ucundan diğerine ulaşmak için baya eynerji harcıyoruz..
bence de :) hayır toplasam bile en fazla on dak toplu duruyor zaten.çocuklara oyuncaklarla oynamayın demekte pek akıl karı gelmediğinden saldım iyice olayı.onlar uyuyana kadar dağınık oluyor uyduklarında topluyorum sabah uyanır uyanmaz gene aynı cümbüş

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…