Yaşlı bastonlu dede

Biz universite okurken arkadasimin birisi karsidan karsiya gececekken bir dede yardim istemis. Kiz da koluna girmis karsiya gecirmek icin cunku gercekten baya yasliymis ve zor yuruyormus. Sonra karsidan karsiya gecerken arkadasimin kolunu emmeye baslamis. :KK57::eek:Arkadasim tabi şok olmus korkmusta dede guluyormus kiz kolunu cektigi gibi kosmaya baslamis baya morali bozulmustu. :olamaz: Dedelerde artık sıkıntili.:KK64:

Bence dede sapik değil:) oğlunuzun olmamasını kafasına takmış,ölmeden size engin tavsiyesini sunmak istemiş:) hani boşboğaz teyzeler olurya onun erkek versiyonu bence.

Okurken ' Erkek çocuk istersen ben yardımcı olurum' diye sulanacak sandim. Iyi bari kocanı katmis:D Hey Allahim...

Sanki sen erkek cocuk istiyorum ama olmuyor demissin gibi sana lafta akil(!) Veriyor. Agzinin payini vericeksin boyle durumlarda ama bazen basiret baglanabiliyor. Esin hakli dikkatli olmalisin , bildigin sapik.
Yani ona neyse benim çocuklarımdan birde bastonla peşimden hızlı hızlı geliyor ki gör

Okuyunca aklıma geldi, bizim burda da var bi dede, her gördüğünde 4 yaşındaki oğlumu işaret edip çocuk senden düzgün yürüyor diyor :KK53: aynısını eşime de demiş :KK48: dedeler bin bir türlü valla anlam vermek zor:ıslık:

Back
X