- 24 Aralık 2017
- 5.560
- 4.517
- 173
- Konu Sahibi Love_your_life
Sürekli aklıma takılıyor ya utanıyorum resmenBazı dedeler yırtık olur boyle kaynana kilikli
Belki koca karı bilgisini paylasmaktı sadece amacı ...sıkma canını o kadar :)

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Sürekli aklıma takılıyor ya utanıyorum resmenBazı dedeler yırtık olur boyle kaynana kilikli
Belki koca karı bilgisini paylasmaktı sadece amacı ...sıkma canını o kadar :)
Kesinlikle ne ara geldi aklına yolda kalabalıkta acaba yani katıksız sapıkSapik
Yaslilardan da cok sapiklar cikiyor dikkat
Yazdıklarınıza katılıyorum kesinlikle hatta közümü gördüğünde maşallah ne güzel bakıyor vs dedi bende baktım dedeye akça pakça bir şey ama şok etti beni şok ne kadar güzel söylemişsin kızına katılıyorum yabancı her ne durumda olursa olsun yabancı olduğunu ve kesinlikle kendisi bu duruma karşı korumasını öğretmeliyiz ortalık kötü hemde çok kötüHer yaşlının melek ruhlu, tonton ihtiyarlar olduğunu sanıyor insan. Sanki çok yaşayıp, gördükleri için artık o yaşlarda ermeye doğru yanaşmışlar gibi, sanki zaten bir ayakları çukurda olunca, içlerindeki kötülüğü geride bırakıp, maneviyatlarını iyilikle doldurmuşlar gibi. Düşüncede öyle, tozpembe bir ihtiyarla alemi var, bir kötülük gelmez diye düşünüyor insan. Gerçek dünyada öz torununa, gelinine tecavüz eden şerefsizler var. O yüzden yaşa başa, tontonluğa hiç bakmayacaksın. İnsan mı, evet, insansa şüpheyle yaklaşacaksın. Sizin dede de sapıkmış muhtemelen, sana ne elalemin ne zaman sevişeceğinden, ne haddine?
Az önce 2,5 yaşındaki kızımla yolda yürürken, kaldırıma oturmuş 70 yaşlarında bir dede, "fıstık nereye gidiyorsun" dedi kızıma. Kızım suratını çevirdi, yoluna devam etti, biraz ilerleyince "anne, bana fıstık" dedi diye şikayet ediyor. Şimdi ne diyim, dede sevmiş seni de ondan demiş mi diyeyim. İçimden geçen oydu aslında. Ama niye çocuğum hiç tanımadığı bir insandan böyle bir şey duymayı normal sansın? Evet, yanlış bir şey söyledi, tanımadığımız insanların böyle şeyler söylemesi güzel değil, dedim. Evet anne, dedi, yürüdük geldik eve.
Öyle yapmalıyım kesinlikle eşime hak vermeye başladım okudukça yorumları boşuna kızmamış banaülkede dedene nineye de güven kalmadı ne dedelerden ne sapıklar çıkıyor.. bir daha öyle dede konuşmaya çalışırsa sanane deyip geçip gidin. kimin ne olacağı belli değil.
Biliyorsun yaşlıların cok azı düşunceli şekilde kendini ifade edebilir...genelikle dan dun girerler olayaSürekli aklıma takılıyor ya utanıyorum resmenbilgi çok net ama tecrübeyle sabit gibi
Dedelerden korkulur valla ay geçen bi video denk gelmişti bana dedeler gay di inşaatta yakalanmışlardıKızlar dün pazara çıktım bebişimle işimi hallettim dönerken bir dede 80 yaşlarında baya dede yanı neyse bana bebek kız mı yavrum dedi bende evet amca dedim . O sonra oğlun var mı dedi bende hayır dedim. Sonra bana döndü tabi ilerliyorum ben o geliyor arkadan bana seni kızım bildim yanlış anlama eğer her ayın 28. Gecesi kocanla olursan erkek çocuğun olur dedi. Ben şok oldum ama şok bana nasıl böyle bir şey der çok ayıp geldi eve geldim eşime anlattım ve çok kızdı şimdiki dedeler senin bildiğin dedelerden değil dedi bana bir daha dikkat et her şey gelebilirmiş başımıza bu iyi niyetimle rica ediyorum kendin gibi bilme herkesi dedi ama ben sadece ayıp oldu gibi düşündüm eşim farklı ne çıkardı açıklamadı ama hoş bulmadı. Bu sizce neydi ya dünden beri aklımı kurcalıyor
Eş demese anlamayacakmıydınız bir gariplik olduğunuÖyle yapmalıyım kesinlikle eşime hak vermeye başladım okudukça yorumları boşuna kızmamış bana
Teneşir paklar kenafir moruguKızlar dün pazara çıktım bebişimle işimi hallettim dönerken bir dede 80 yaşlarında baya dede yanı neyse bana bebek kız mı yavrum dedi bende evet amca dedim . O sonra oğlun var mı dedi bende hayır dedim. Sonra bana döndü tabi ilerliyorum ben o geliyor arkadan bana seni kızım bildim yanlış anlama eğer her ayın 28. Gecesi kocanla olursan erkek çocuğun olur dedi. Ben şok oldum ama şok bana nasıl böyle bir şey der çok ayıp geldi eve geldim eşime anlattım ve çok kızdı şimdiki dedeler senin bildiğin dedelerden değil dedi bana bir daha dikkat et her şey gelebilirmiş başımıza bu iyi niyetimle rica ediyorum kendin gibi bilme herkesi dedi ama ben sadece ayıp oldu gibi düşündüm eşim farklı ne çıkardı açıklamadı ama hoş bulmadı. Bu sizce neydi ya dünden beri aklımı kurcalıyor