• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Yaşlı bastonlu dede

Bizim burda Hamile kalmak ısteyenlerın topikleri var . Hatta erkek bebeğe hamıle kalamaya çalışıyorlardı.
Bi denesınler bakalım dedenin dediğini . Olur mu olur :D :D
Benım annemle babam hiç 28. gecesı yapmamış görüyon nu :/

Şimdiki dedeler senin bildiğin dedeler gibi değil mi dedi :KK53:
Doğru demiş,ama eksik,eskiden de varmış,bir kadın,mahallesinin yaşlısının öldüğünü duyunca, çocukken annesi un almaya gönderince adamın"dedesi dedesi"diyerek çocukları ve onu sıkıştırıp sevip öpmeden bırakmadığını anlatmıştı:(

Sapığın yaşlısı daha iğrenç gelmiştir hep.Yaşlı diye ermiş değil hiç kimse.O dedeler gençken ne haltlar yemiştir kim bilir.Pislikler ya.

Dedeye sahip çıkalım :D

Orada bana dicek bunu dede demem bağırırım karakola götürtürüm onu kalp krizinden gider zaten.. Bananeeeeee !

Kızlar dün pazara çıktım bebişimle işimi hallettim dönerken bir dede 80 yaşlarında baya dede yanı neyse bana bebek kız mı yavrum dedi bende evet amca dedim . O sonra oğlun var mı dedi bende hayır dedim. Sonra bana döndü tabi ilerliyorum ben o geliyor arkadan bana seni kızım bildim yanlış anlama eğer her ayın 28. Gecesi kocanla olursan erkek çocuğun olur dedi. Ben şok oldum ama şok bana nasıl böyle bir şey der çok ayıp geldi eve geldim eşime anlattım ve çok kızdı şimdiki dedeler senin bildiğin dedelerden değil dedi bana bir daha dikkat et her şey gelebilirmiş başımıza bu iyi niyetimle rica ediyorum kendin gibi bilme herkesi dedi ama ben sadece ayıp oldu gibi düşündüm eşim farklı ne çıkardı açıklamadı ama hoş bulmadı. Bu sizce neydi ya dünden beri aklımı kurcalıyor
Sapık dede diline vurmuş

Kızlar dün pazara çıktım bebişimle işimi hallettim dönerken bir dede 80 yaşlarında baya dede yanı neyse bana bebek kız mı yavrum dedi bende evet amca dedim . O sonra oğlun var mı dedi bende hayır dedim. Sonra bana döndü tabi ilerliyorum ben o geliyor arkadan bana seni kızım bildim yanlış anlama eğer her ayın 28. Gecesi kocanla olursan erkek çocuğun olur dedi. Ben şok oldum ama şok bana nasıl böyle bir şey der çok ayıp geldi eve geldim eşime anlattım ve çok kızdı şimdiki dedeler senin bildiğin dedelerden değil dedi bana bir daha dikkat et her şey gelebilirmiş başımıza bu iyi niyetimle rica ediyorum kendin gibi bilme herkesi dedi ama ben sadece ayıp oldu gibi düşündüm eşim farklı ne çıkardı açıklamadı ama hoş bulmadı. Bu sizce neydi ya dünden beri aklımı kurcalıyor

konuşurken bastonu dikeliyor muydu sen onu söyle dik miydi baston? :-) :-) baston yere basıyosa sorun yok, piyade dededir, sorun olmaz. eğer konuşurken baston havaya dikeliyorsa, o dede bordo bereli dededir. o zaten seni bulur :-) :-) :-)

ahahah şaka yapıyorum kızma lütfen, maksat geyik. dedelere bile güven yok bu devirde yahu... ufak çocuğu sevme özgürlüğümüzü de, tontiş dedeleri sevme özgürlüğümüzü de elimizden aldı şerefsizler!

Ben kocama sorardım valla, hani ne düşündü, ya da dede ne ima etti? Fakat dede bizim bildiğimiz normal dedelerden değil, orası kesin.

Back
X