yaşlı sapık komşu

canim lutfen bundan sonra dikkatli ol..kimseye guvenme...Allah korumus seni...ordan hemen tasin...Allah yardimcin olsun

Konu bana da inandırıcı gelmedi ama diyelim ki doğru.O adamın söylediği herşeyi geçtim;canım sen nasıl gittin tanımadığın adamın evine.Haberlerde öyle şeyler duyuyoruz ki,canına bile kast edebilirdi.Kaldı ki asosyalım demişsin o adamın çay davetini hemen kabul etmişsin.Sen sen ol bir daha tanımadığın kimsenin evine gitme.

Son düzenleme:
müdahale etsin demek istemedim hani polisler tanışmasalarda arkadaştırlarya ondan daha iyi bir yardım olur diye düşündüm ama şimdi düşünüyorumki anlamsız bir yardım etmek gibi durdu

tabi polisler bir aile birbirlerini tutarlar fakat sen adrese mudahale eder diyorsun neyse durumun imkansız olduğunu fark etmişsin

banada inandırcı gelmiyor üniversite okuyor sonuçta nasıl bir zihniyettesinde adamın evine giriyorsun

arkadaşlar ben çay davetini falan kabul etmedimya ..yardım isteyen birine yardım etmeye çalıştım.sonucu hiç beklemedğim bişey oldu

canım bence sen konunun kapanmasını iste

yaşadıkların güzel şeyler değil. zaten üzgünsün. dahada üzülmeden yorumlara kapatılmasını iste konunun. konu gerçekte olsa yalanda olsa illaki her konuda olduğu gibi senin konununda gerçek olmadığını düşünüyorlar. tabi olabilirde olmayabilirde bilemem bunu.

senin ne yapman gerektiğini herkes söyledi zaten..
ailene haber ver ve bir an önce taşın oradan başına bir iş gelmeden..

Son düzenleme:

İki yazında, farklı anlatmışsın eve girişini.

İyide önce yardım istemiş sonrada çaya davet etmiş ben yanlış mı okudum.Yardım etmene lafım yok zaten.

çaya davet değilde kızının aramasını bekliyodum ben kendini girdi evine sayaçlar zaten kapının orda bana da orda bekleme kızım gel dedi sonra çay koy kendine dedi bende çay kattım..ama çaya takılmayın arkadaşlar ya

bana da sen inandırıcı gelmiyorsun boncuklugamze, şaka gibisin
iki dakikada fikir değiştiriyorsun felan, fake olan sen olmayasın?

1- hangi konuda inandırıcı gelmiyorum pardon ?
2-boncuklu gamze değil boncukgamze
3-şaka gibi olan sensin bunları yazdıktan sonra
4-iki dakikada fikrimi değiştirmiyorum kız farklı şeyler diyor ona göre yorumlayıp gereken cevapı veriyorum.
algında problem var sanırsam bir daha oku yazılanları
5-fake değilim canım belki sensindir fake hea ?

Eger konu fake ise- bakin eger öyle ise diyorum!!!

bu fake konu acanlar var ya dua etsinler ki dert görmemisler hayatinda buralarda dalga gecip egleniyorlar...

bence sallayın gitsin fake bir anlatım işte belkide hesap bir erkeğe ait haz aldı o tabirleri yazarken buda olabilir..
değilsende karakolda orda kızım sanaldan ne yapabilirizki tam olarakda ne istiyorsun sen bir psıkolojık yardım mı eh üniversite okuyorsun nereye başvurucağını bilmem gerekir diye düşünüyorum... buda bu konuya son yorumumdur...

adamla oturup çay içerken elini tutmuş allahtan.sana birşey yapsa hiçbir allahın kulu duymazdı ve bagırsan poliste gelse birşey iddia da edemezdin.haneye tecavüz diye seni şikayet eder başına bela da olurdu...kendine sahip ol dikkat et gerekirse herkese anlatmakla tehdit et ama en iyi çözüm arkadaşlarında dedigi gibi ordan taşınman... zaten orda huzurda vermez sana kimbilir belki arkandan lafta çıkarmıştır millete. hani gün gelir sen birilerine bişey anlatırsın diye seni kötü tanıtmışta olabilir...ailen bilse ne kadar üzülür.daha kötü bişey olmadan kurtul ordan..

Bir bayanın yalnız bir erkeğin evine gitmesi zaten başlı başına yanlış. Yaşlı biri osla bile! He ama adam hastadır zor durumdadır o başka.. Unutmayın,yaşlı da olsa herkesin cinsel dürtüleri var. 2farklı cinsin olduğu yerde 3.şeytan.

Neler duyuyoruz okuyoruz. Neden risklere giriyorsunuz anlamıyorum. sonra da neden öyle neden böyle diyorsunuz..

Son düzenleme:
İki yazında, farklı anlatmışsın eve girişini.

1.sayaçları okudum.kızım kapıda bekleme falan dedi çay yap kendine falan dedi
2.eve girdim ketılda sallama çay yaptım
3.kızı aradı sayaç numaralarını okudum
4.mküpünü sordu(kızı).onu okumaya gitim
5.sonra çayını iç kızım falan dedi.
sonra bu olaylar başladı ben buraları geçtim fazla yazmamak için.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…