- Konu Sahibi sheldoncooper
-
sabahtı geldi dedi kızım su saatini okurmusun dedi.bende okudum sonra kızı arayacaktı o arayana kadar gel evde bekle dedi.girdim su ısıt çay yap kendine falan dedi ben yok istemem falan dedim üsteledi iiçi iç falan diye neyse kızı aradı numaraları verdim.buraya kadar normal yaşlı dede.sonra telefon kapanınca çayını bitir de git falan dedi sonra başladı bunlar.
canım onunda ankarada yaşadıgını gördüm ondan öyle birşey dedim.
müdahale etsin demek istemedim hani polisler tanışmasalarda arkadaştırlarya ondan daha iyi bir yardım olur diye düşündüm ama şimdi düşünüyorumki anlamsız bir yardım etmek gibi durdu
Konu bana da inandırıcı gelemedi ama diyelim ki doğru.O adamın söylediği herşeyi geçtim;canım sen nasıl gittin tanımadığın adamın evine.Haberlerde öyle şeyler duyuyoruz ki,canına bile kast edebilirdi.Kaldı ki asosyalım demişsin o adamın çay davetini hemen kabul etmişsin.Sen sen ol bir daha tanımadığın kimsenin evine gitme.
Konu bana da inandırıcı gelemedi ama diyelim ki doğru.O adamın söylediği herşeyi geçtim;canım sen nasıl gittin tanımadığın adamın evine.Haberlerde öyle şeyler duyuyoruz ki,canına bile kast edebilirdi.Kaldı ki asosyalım demişsin o adamın çay davetini hemen kabul etmişsin.Sen sen ol bir daha tanımadığın kimsenin evine gitme.
bana da sen inandırıcı gelmiyorsun boncuklugamze, şaka gibisinbanada inandırcı gelmiyor üniversite okuyor sonuçta nasıl bir zihniyettesinde adamın evine giriyorsun
Durumu hiç vakit kaybetmeden annene babana anlat. Sakın gizleme. En kısa zamanda da oradan taşın bence. Bu arada çok geçmiş olsun .[/QUOTpesss
arkadaşlar ben çay davetini falan kabul etmedimya ..yardım isteyen birine yardım etmeye çalıştım.sonucu hiç beklemedğim bişey oldu
arkadaşlar merhaba bugün başıma gelen olayı anlatıcam..
ben bu apartmana yeni taşındım.2 hafta oldu.giriş katında oturan bi amca var hep gidip gelirken görürüm kendisini merhaba merhaba o kadar.neyse bugün kapıya geldi su sayacını okumamı istedi.telefonda kızına sayacı okudum sonra gel bi çay iç dedi bende tamam dedim evine girdim işte..
sabahtı geldi dedi kızım su saatini okurmusun dedi.bende okudum sonra kızı arayacaktı o arayana kadar gel evde bekle dedi.girdim su ısıt çay yap kendine falan dedi ben yok istemem falan dedim üsteledi iiçi iç falan diye neyse kızı aradı numaraları verdim.buraya kadar normal yaşlı dede.sonra telefon kapanınca çayını bitir de git falan dedi sonra başladı bunlar.
İyide önce yardım istemiş sonrada çaya davet etmiş ben yanlış mı okudum.Yardım etmene lafım yok zaten.
bana da sen inandırıcı gelmiyorsun boncuklugamze, şaka gibisin
iki dakikada fikir değiştiriyorsun felan, fake olan sen olmayasın?
çaya davet değilde kızının aramasını bekliyodum ben kendini girdi evine sayaçlar zaten kapının orda bana da orda bekleme kızım gel dedi sonra çay koy kendine dedi bende çay kattım..ama çaya takılmayın arkadaşlar ya
İki yazında, farklı anlatmışsın eve girişini.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?