- 27 Nisan 2015
- 405
- 149
- 53
- Konu Sahibi dertlerderyabensandal
kızlar bu sefer yıllardır çözemediğim bir dert için buradayım. ben yaşlı ninem ile oturuyorum ev onun kendisi 80 küsür yaşlarında. artık ona tahamülümün kalmadığını hissediyorum. ne yapsam burnunu sokuyor yemek yapmak için hazırlık yapsam malzemeleri karıştırır kendi kafasına göre düzenleme yapar, odamdaki eşyalarımı ben evde yokken kurcalar yeri değişir kaybolur öyle fark ederim. kendime besin takviyesi alsam onları mıncıklar evde olmayacak işler yapar yerleri siler ıslak bırakır kurur bir şey olmaz der. yanlış anlaşılma olmasın ondan iş bekleyen yok her işi zaten yapıyoruz temizlik çamaşır vs sadece canı gündüz bir şey çekerse onu yapar yer ortalığı da kirletir onu temizleriz yani kendi kendine iş çıkarıyor.
yemek yapıp dolaba koysam ağzına sürdüğü kaşığı tencereye daldırır vs vs. ben artık çok doldum çok tiksiniyorum ne dediysem başa çıkamadım ve kendisi çok yalancı yaptığı şeyi gözümle görsem söylediğini kulağımla duysam inkar eder. hayır ben yapmadım der allah kuran ezan üzerine yemin eder. yaşlı diyip geçemiyorum bazı şeyleri
ben artık dayanamıyorum bana biraz akıl verin sizler nasıl baş ediyorsunuz. burada eminim ki yaşlılarla yaşayan bir sürü üye vardır. artık sinirlerim kaldırmıyor en ufak şeyde ağlar oldum.
yemek yapıp dolaba koysam ağzına sürdüğü kaşığı tencereye daldırır vs vs. ben artık çok doldum çok tiksiniyorum ne dediysem başa çıkamadım ve kendisi çok yalancı yaptığı şeyi gözümle görsem söylediğini kulağımla duysam inkar eder. hayır ben yapmadım der allah kuran ezan üzerine yemin eder. yaşlı diyip geçemiyorum bazı şeyleri
ben artık dayanamıyorum bana biraz akıl verin sizler nasıl baş ediyorsunuz. burada eminim ki yaşlılarla yaşayan bir sürü üye vardır. artık sinirlerim kaldırmıyor en ufak şeyde ağlar oldum.