Yasmin ve İsteksizlik

naz_evren

Guru
Kayıtlı Üye
4 Temmuz 2011
294
91
298
Bursa
Merhaba hanımlar,

Evliliğimin ilk ayındayım ve düğünden 1 ay kadar önce yasmin kullanmaya başladım. Şu an 2. Kutumdayım. Benim sorunum şununla ilgili;

Evlenmeden önce yaşadığımız yüzeysel şeylerde bile hiç böyle bir sorunumuz yoktu ama şu an kuruluk ve isteksizlik yaşıyorum.

Yasmin buna sebep oluyor olabilir mi? Kullanmaya devam edersem sonrasında yoluna girecek midir? Bırakmalı mıyım? Çok kararsızım yoksa daha çok yeni olduğumuz için psikolojik olarak mı böyle oluyor?

Yorumlarınızı beklerim teşekkür ediyorum şimdiden.

Evet neden olabiliyor. Bende toparlansa da hala eskiye nazaran daha az istek var, ilaçtan diye düşünüyorum. Maalesef hapların yan etkisi

Evet neden olabiliyor. Bende toparlansa da hala eskiye nazaran daha az istek var, ilaçtan diye düşünüyorum. Maalesef hapların yan etkisi
Birkaç ay sonra biraz daha düzeleceğini bilsem devam edeceğim kesin ama o da belli değil. Çok az kaldı bırakmama ama çok güvenilir bi yöntem gibi geldiğinden bırakmak da hiç istemiyorum

Birkaç ay sonra biraz daha düzeleceğini bilsem devam edeceğim kesin ama o da belli değil. Çok az kaldı bırakmama ama çok güvenilir bi yöntem gibi geldiğinden bırakmak da hiç istemiyorum
Ek yöntemlerle ilerleyebilirsiniz. incir çekirdeği yağı mı neydi o tarz şeyler afrodizyak etkisine sahip olduğu için destek olur

Merhaba ben de evlenmeden 1 ay önce basladım şu an 3. kutumdayım ama kullanmaya başladığımdan beri bende de kuruluk ve isteksizlik oluyor. Evlenmeden önce de cinsel iliskilerimiz oluyordu ama bir kez bile kuruluk problemi yaşamamıştım. Haptan dolayı oluyor ama mecburen kullanmaya devam ediyorum bir çözüm bulursanız beni de aydınlatın :)

Merhaba ben de evlenmeden 1 ay önce basladım şu an 3. kutumdayım ama kullanmaya başladığımdan beri bende de kuruluk ve isteksizlik oluyor. Evlenmeden önce de cinsel iliskilerimiz oluyordu ama bir kez bile kuruluk problemi yaşamamıştım. Haptan dolayı oluyor ama mecburen kullanmaya devam ediyorum bir çözüm bulursanız beni de aydınlatın :)
Aslında biz çift taraflı korunuyoruz eşimde korunuyor ama yine de güvenemediğim için bırakamıyorum. Bu yan etkiler ciddi bir sorun gibi geliyor bana düşün düşün bir çare bulamadım siz bulursanız sizde söyleyin lütfen :)

Merhaba hanımlar,

Evliliğimin ilk ayındayım ve düğünden 1 ay kadar önce yasmin kullanmaya başladım. Şu an 2. Kutumdayım. Benim sorunum şununla ilgili;

Evlenmeden önce yaşadığımız yüzeysel şeylerde bile hiç böyle bir sorunumuz yoktu ama şu an kuruluk ve isteksizlik yaşıyorum.

Yasmin buna sebep oluyor olabilir mi? Kullanmaya devam edersem sonrasında yoluna girecek midir? Bırakmalı mıyım? Çok kararsızım yoksa daha çok yeni olduğumuz için psikolojik olarak mı böyle oluyor?

Evet evlenince bende aynı şeyden şikayetçi oldum bıraktım

Yasmin marka kullanmıyorum ayrıca başka marka kullanıyorum. Çok nadir kendi markamı bulamazsam yasmin alıyorum onu kullandığım zaman bende kuruluk oluyor. Çok fazla olmasa da oluyor

Merhaba hanımlar,

İlk zamanlar oluyor ama vücut ek hormona alıştıkça azalıyor bu yan etkiler.
Bir 5-6 ay kadar devam edin derim, düzelmezse farklı marka kullanmak için doktorunuza danışabilirsiniz bence.

Yasmin pişmanlıktır. En azından bana gore...
Uzun sure kullandım. Geçer alisinca sandim ama gecmiyor. Asla islanmiyordum. İstek zaten o kadar dusmustu ki cinsiyetimi unuttum. Gercekten %100 korunma sekli.

Back
X