Yasminyaso'nun Diyet Günlüğü

yokusasurduk

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
24 Ağustos 2011
2.006
1
0
Bursa
Merhaba

25 Şubat 2012, 100 kilo ile başladığım kilo verme serüvenime hala devam ediyorum. Bugün 88.6 rakamını ilk kez tartıda gördüm. Bu yaklaşık 12 kilo demek, bugünkü mutluluğum tarif edilemez. Akapunktur ve diyet ile verdim bu kiloları, hiç spor yapmadım. Spor salonu üyeliğimi dondurtmuştum. Ama önümüzdeki hafta yeniden spor salonuna başlayacağım,günde 30 dakika 6 gün planlıyorum (Bfit e gideceğim).

Diyetimde tek dikkat ettiğim nokta ekmek, bezelye, mısır, muz, pirinç, patates, şeker. Bunları hayatımdan çıkardım. Pirinç yerine bulgur tükettim. Ekmek yerine arada bir yarım simit yedim. Ara öğün yaptım badem kuru kayısı yedim. Başta saydığım yiyecekler dışında herşey yedim (kızartma dahil, bu 1 kaşık yağla yapılan makina ile yapıldı). Hiç diyet ürünleri yemedim, diyet ürünlerden uzak durdum. Öğle ve akşamları yemek haricinde mutlaka yoğurt ve salata yedim.

Hedefim ilk önce 79 a inmek (haziran ortasına kadar), sonra 65 e (ağustos sonu), son olarakta 60 kiloyu görmek istiyorum(ekim ayı). Yani daha 28 kilo vereceğim ama bugün içimdeki ilk umut ışıkları doğdu, başarabileceğime inandım. Burdaki başarı öykülerinide okuyunca kendime güven geldi. İyi ki varsınız kızlar

tebriklerrrr çok güzel senin adına çok mutlu oldum hedeflerde baya yüksekmiş inşallah aynen istediğin gibi olur bende 89 kiloyum şuanda hedefim bayramda 75 olmak sizce olur mu ya :18: çok istiyorum

Bayrama daha çoooook var, başarırsın bence Ama spor önemliymiş bunu gördüm. Eğer spora başlamazsam sarkmaya başlayacağım. Diyete başlaığımda 50 beden giyordum. Şimdi 44-46 arası gidip geliyor :))

Son düzenleme:
oncelıkle senı tebrık edıyorum canım bende cok kıloluydum ve 85 86 arasındaydım ve ben her seyı yedığim halde ve cokta dıyet falan olmayan bır sekılde b fıtın sayesın de verdım 15 kılo uc ayda falan cok kendını kasmadan verırsın canım sen bence kesın basla acayıp ıse yarıyo cunku

Nerdeyse aynıyız :)

Ben diyete Ocak 20'de başladım 101,3 kilo ile.
Bugün itibariyle 85,6 kg çıktım tartıda. Haziran sonunda düğünüm var en azından 44 bedene düşmeliyim. Şu anda 44 biraz oturuyor üzerime, Belki biraz daha rahatlaşır.
Ama benim hedefim 29 Hazirana kadar 78'e düşmek, mümkün olur mu bilmiyorum. Allah yardımcımız olsun

Çok rahat verirsin bence :) sadece sabahları 1 saat yürüyüş ekle diyet programına, vücudun tüm gün etkisini görür sabah yürüyerbilirsen. Ben tam gün işte olduğum için ancak akşamları gidebilcem spora. Ben elimden bütün gün kahveyi ve suyu düşürmüyorum, açlığımı baskılıyor. Kahve şekersiz çok az süt çok az kahve bol sulu :))

Bende şu an 44-46 beden arası giyiyorum. Üst bedenim 44 oldu, alt bedenim 44 çoğu oluyor ama biraz dar hissediyorum. Onun için 44-46 giyiyorum şimdi

Son düzenleme:

Teşekkür ederim canım.Bende bfite başlamıştım, sonra doktorum yağ oranının düşürmeden spora gitmemi yasaklamıştı. Çünkü kitle endeksim 35 in üzerindeydi. Şimdi 30 a indi yeni yeni spora izin verdi :)) Hergün yarım saat bile yardımcı olacak sanırım bfitle:)))

tebrikler yasmin.spora karar vererek doğru yoldasın bence de.ben 70 kiloydum 14 şubatta.sadece spor salonuna başladım.ilk ay haftada 5 gün sonra zaman sorunundan dolayı haftada 3 gün biraz yavaş oldu ama bugün 63.9 kilodan çok sıkılaştığımı söylüyor spor hocası.hadi bakalım darısı başına.benim açtığım konuda yazmış oldukların çok iyi.yine bakarmısın bugün yine tepem attı.ama gidip saçını yolmaya terbiyem müsade etmiyor.

Teşekkür ederim Suhayat35. Haftaya pazartesi başlıyorum spora :))) Bakıyorum yazına şimdi..

Spora hala başlayamadım, çarşamba oldu bu tembelliğimi nasıl yeneceğim, nasıl motive edeceğim kendimi spora karşı
içimden bir ses diyorki "zamanında götürdün pasta börekleri şimdide kaldıramıyon poponu değil mi:))" ahh kilolar ahh, bir kurtulayım hepinizden, kilomu korumak için ne gerekirse yapacağım

Artık hergün buraya yazacağım neler yedim. Sanırım günlük tutmak hedefime ulaşmamda daha faydalı olacak.

Sabah: 3 tane wasa (yeni ekmeğim görünümü sunta gibi ama tadı öyle değil :) ) + Çeçil peyniri + 6 tane yeşil zeytin ve bol şekersiz çayy

ara: yarım çay bardağı sütle yapılmış hazır kahve (sabah ile öğle arasında bugün 3 saat vardı)

öğlen: 1 kase sebze çorbası+ 1 tabak zeytinyağlı taze fasulye + 1 kase yoğurt

ara: 2-3 kuru kayısı 3-4 badem, azcık sütle yapılmış nescafem :))
zencefilli limonlu çayım + tarçınlı yeşil çay

Akşam: yarın sabah güncelleyeceğim bu kısmı :))

Kaçamak yapmıyorsun değil mi canım, ben kaçamak yaptığım zaman duruyor kilo vermem. Eğer normal devam ediyorsan daha sık sık ve az yemeyi dene, metabolizmanı hızlandırır.

Diğer mesajımı düzenleme paneli pasif olmuş onun için akşam yediklerime burdan devam edeyim.

Akşam: 1 kase tarhana çorbası+ 1 tabak kabak yemeği+ yarım kase yoğurt+1 dilim ekmek

ara: bir kase kiraz + şekersiz kremasız kahve

Sabah: 1 sokak simiti, küçük krem peynir, şekersiz çay

Ara yapmadım. Sabahki simitin tokluğu öğlene kadar devam etti. Az sütlü az kahveli şekersiz kahvemi içtim

Öğlen: Az çorba, zeytinyağlı tabağı küçük ( az tazefasulye, az yoğurtlu semizotu, az çoban salata, az tonbalıklı salata, hepsinden 1 yemek kaşığı), diyet kola

Ara: 3-4 kayısı, 3-4 badem, yarım bardak süt

Akşam : Akşam bir faciaydı, annem makarna yapmış dayanamadım yedim, çok pişmanım çoook. Yarım tabak türlü+1 tabak makarna+yarım kase yoğurt.

Ara: Akşamki makarnadan sonra hiçbişey yiyemedim

Bugün dün akşam yediğim makarnanın acısını çıkarmam lazım. Yoksa üstüme yapışıp kalacak

Son düzenleme:

merhabalr öncelikle seni tebrik ediyorum hakikaten çok güzel kilo vermişsin ve bu gidişle 60 kiloyu da görürsün.
Seni bi daha tebrik ediyorum önce diyet ardından spora başladığın için çünkü uzmanlar da hep onu öneriyor: boğazımızı tutmadan zayıflanmaaaaaz, ve sen görüyorum ki bunu yapmışsın. vücut diyete alıştıktan sonra spora başlamak en iyisi bence de.

spora başlayamadığını yazmışsın acaba salona gideceğin için mi erteliyorsun, ne bileyim şu güzel havalarda beni de kapalı ortamlar hiç çekmiyor, acaba dışarı çıkıp yürümek seni daha çok mu motive eder?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…