- Konu Sahibi yokusasurduk
-
Nerdeyse aynıyız :)
Ben diyete Ocak 20'de başladım 101,3 kilo ile.
Bugün itibariyle 85,6 kg çıktım tartıda. Haziran sonunda düğünüm var en azından 44 bedene düşmeliyim. Şu anda 44 biraz oturuyor üzerime, Belki biraz daha rahatlaşır.
Ama benim hedefim 29 Hazirana kadar 78'e düşmek, mümkün olur mu bilmiyorum. Allah yardımcımız olsun
oncelıkle senı tebrık edıyorum canım bende cok kıloluydum ve 85 86 arasındaydım ve ben her seyı yedığim halde ve cokta dıyet falan olmayan bır sekılde b fıtın sayesın de verdım 15 kılo uc ayda falan cok kendını kasmadan verırsın canım sen bence kesın basla acayıp ıse yarıyo cunku
tebrikler yasmin.spora karar vererek doğru yoldasın bence de.ben 70 kiloydum 14 şubatta.sadece spor salonuna başladım.ilk ay haftada 5 gün sonra zaman sorunundan dolayı haftada 3 gün biraz yavaş oldu ama bugün 63.9 kilodan çok sıkılaştığımı söylüyor spor hocası.hadi bakalım darısı başına.benim açtığım konuda yazmış oldukların çok iyi.yine bakarmısın bugün yine tepem attı.ama gidip saçını yolmaya terbiyem müsade etmiyor.
Artık hergün buraya yazacağım neler yedim. Sanırım günlük tutmak hedefime ulaşmamda daha faydalı olacak.
Sabah: 3 tane wasa (yeni ekmeğim görünümü sunta gibi ama tadı öyle değil :) ) + Çeçil peyniri + 6 tane yeşil zeytin ve bol şekersiz çayy
ara: yarım çay bardağı sütle yapılmış hazır kahve (sabah ile öğle arasında bugün 3 saat vardı)
öğlen: 1 kase sebze çorbası+ 1 tabak zeytinyağlı taze fasulye + 1 kase yoğurt
ara: 2-3 kuru kayısı 3-4 badem, azcık sütle yapılmış nescafem :))
zencefilli limonlu çayım + tarçınlı yeşil çay
Akşam: yarın sabah güncelleyeceğim bu kısmı :))
Artık hergün buraya yazacağım neler yedim. Sanırım günlük tutmak hedefime ulaşmamda daha faydalı olacak.
Sabah: 3 tane wasa (yeni ekmeğim görünümü sunta gibi ama tadı öyle değil :) ) + Çeçil peyniri + 6 tane yeşil zeytin ve bol şekersiz çayy
ara: yarım çay bardağı sütle yapılmış hazır kahve (sabah ile öğle arasında bugün 3 saat vardı)
öğlen: 1 kase sebze çorbası+ 1 tabak zeytinyağlı taze fasulye + 1 kase yoğurt
ara: 2-3 kuru kayısı 3-4 badem, azcık sütle yapılmış nescafem :))
zencefilli limonlu çayım + tarçınlı yeşil çay
Akşam: yarın sabah güncelleyeceğim bu kısmı :))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?