Yasminyaso'nun Diyet Günlüğü

icten tebrik ederim seniii, darısı basımıza insallah. bende 74, 60 a düşmek istiyorum ama en azından ramazana kadar 65e düşsem kafii cünkü ramazanda pek yiyemediğim icin 4 kilo vermiştim gecen sene bu senede 4 kilo giderse ramazandan sonra bana pekte bir şey kalmayacak görünüyoor :)) peki sormam gereken , sabah kahvaltısını saat kac gibi yapıyorsunuz? bir de yürüyüş ve ip atlamaya baslamayı düsünüyorum vücudum diyete alıstıktan sonra mı baslamalıyım spora yoksa diyete basladıgım gün sporaada baslasam olur mu, yanıtlarsanız büyük sevap işlersiniz simdiden teşekkürler :)))

Herkese iyi akşamlar ben 7 şubattan beri diyetteyim.82,40 ile başladım şu an 72 kiloyum.1 aydır aynı kilodayım yalnız sanırım duraklama dönemindeyim,bende sizinle diyet arkadaşı olarak burada devam etmek istiyorum:)

Uzun zamandır giremedim sayfama şehir dışında olduğum için. İnsan yer değiştirince öğünlerinide ayarlayamıyormuş. 90 kiloya gerilemiştim (hiç yaramadı dışarda olmam sanırım su tuttum seyahat etmekten )ama bu sabah 88.3 ü gördüm yeniden . Bu haftabaşı spora başladım, insanın yaptıkça yapası geliyormuş. Bu hafta sebze üzerine diyetim, en çok sevdiğim şey sebzeler :))) ömrümün sonuna kadar et yemeden yaşarım yani

sabah: 1 simit, 1 küçük krem peynir ve şekersiz çay
arada: 1 koca fincan mate çayı
öğlen: 1 kase domates çorbası+1 tabak semizotu yemeği+1 kase yoğurt+ 1 minik dilim tam buğday ekmeği
ara: sütle tatlandırılmış şekersiz kahve+3 badem+ 2 kuru erik+ 2 kayısı

gerisini yarın yazarım, akşamki menüm değişkenlik gösterebilir çünkü

Hoşgeldin canım :) Bazen su tutma yada duraklama dönemi olabiliyor. Kafana takma bunu, diyetine aynen devam et

Ramazana kadar 14 kiloyu çok sıkı sporla verebilirsin

sabah kalvaltımı en geç 9 da tamamlamış oluyorum. Genelde 7.30-8 gibi yapıyorum kahvaltımı. İp atlamayı yürüyüşe vücudun biraz alıştıktan sonra yapmalısın bence. Uzmanlar diyorki :))) (benim doktorum) vücudu ilk önce yeni yeme düzenine alıştırmalısın, sonrasında spor. Çünkü ikisine birden adapte olacam derken ya diyeti ya da sporu bırakıyormuşsun.

İşlerim çok yoğun olduğu için spora başlayamamıştım(tombul kızların (benim) hep bir bahanesi olur ya :))) ). Şehir dışı seyahatleri yapında sabah erken çık 2-3 gün dışarda kal geceyarıları eve dön, çok yorucu bir süreçti şükür bitirdim.

Evet benim doktorumda önce diyete alıştırdı beni hatta hep kızar diyet deme şuna diye, sen hiçbişeyin diyetini vermiyorsun, sağlıklı beslenmeyi öğreniyorsun der Vücutta yağ oranı fazlayken ki ben ilk gittiğimde BMI 35-36 lardaydı, ağır spor yaptığında vücut yağ yakmayı değilde kasları yakmayı tercih edebiliyormuş(benim gibi obezlerde:) ). Bu nedenle hep BMI yi 30 indirdikten sonra spora başlayabilirsin dedi.

60 kiloyu en son 2009 yılının başlarında görmüştüm. Bu kiloma geri dönmeyi çok ama çok istiyorum.

Verebilir miyim gerçekten ? Her aksam 1 saat dısarıda yürüyüş yapıyorum, onun dısında yediklerimi yarıya kestim ama cok dikkat etmediğimi düsünüyorum yani ne biliyim diyettekiler kızartmayı hic yemez ama ben 5-6 tane yiyorum yinede ama yinede onceki yediğimin yarısını yiyorum, bide beyaz ekmeği kestim 3 lt iciyorum bu düzenle gider mi cok merak ediyorum acaba biraz daha mı kısmalıyım yemeklerden

Bir diyetisyenden yardım almalısın bence:) Çünkü kendimiz yarıyarıya kestim azalttım dediğimiz şeyleri aslında normal bir yeme düzenine göre hala fazla tüketebiliyor olabiliriz. 1-2 defa doktora gitsen onun rutinine aışırsın zaten

Merhaba canım Tebrik ederim seni İnş. kalan kilolarınıda verirsin
Teşekkür ederim canım:) Bu hafta anladım ki benim kilo almama sebep olan faktör stres ve üzüntü. Pasaport ve işler yüzünden mahvolum bu hafta sonuç, 1 gr kıpırdama yok aynı kilodayım. 7 li rakamları görmek istiyorum artık

Sorma canım bende öyleyim streslenip üzülünce salıyorum kendimi hiçbir şeye dikkat edemiyorum ne diyetime nede sporuma. Sonrada yemek yiyorum üstüne

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…