- Konu Sahibi yokusasurduk
-
Nasıl gidiyor yasminyaso?
Ben bugün itibarıyla 84,2 oldum
inşallah hedeflediğin kiloya ulaşırsın...
Herkese iyi akşamlar ben 7 şubattan beri diyetteyim.82,40 ile başladım şu an 72 kiloyum.1 aydır aynı kilodayım yalnız sanırım duraklama dönemindeyim,bende sizinle diyet arkadaşı olarak burada devam etmek istiyorum:)
icten tebrik ederim seniii, darısı basımıza insallah. bende 74, 60 a düşmek istiyorum ama en azından ramazana kadar 65e düşsem kafii cünkü ramazanda pek yiyemediğim icin 4 kilo vermiştim gecen sene bu senede 4 kilo giderse ramazandan sonra bana pekte bir şey kalmayacak görünüyoor :)) peki sormam gereken , sabah kahvaltısını saat kac gibi yapıyorsunuz? bir de yürüyüş ve ip atlamaya baslamayı düsünüyorum vücudum diyete alıstıktan sonra mı baslamalıyım spora yoksa diyete basladıgım gün sporaada baslasam olur mu, yanıtlarsanız büyük sevap işlersiniz simdiden teşekkürler :)))
Teşekkür ederim canımyasmin seni tüm kalbimle kutlarım.zayıflamaya karar vermek bile çok önemli bir adım bence
merhabalr öncelikle seni tebrik ediyorum hakikaten çok güzel kilo vermişsin ve bu gidişle 60 kiloyu da görürsün.
Seni bi daha tebrik ediyorum önce diyet ardından spora başladığın için çünkü uzmanlar da hep onu öneriyor: boğazımızı tutmadan zayıflanmaaaaaz, ve sen görüyorum ki bunu yapmışsın. vücut diyete alıştıktan sonra spora başlamak en iyisi bence de.
spora başlayamadığını yazmışsın acaba salona gideceğin için mi erteliyorsun, ne bileyim şu güzel havalarda beni de kapalı ortamlar hiç çekmiyor, acaba dışarı çıkıp yürümek seni daha çok mu motive eder?
Ramazana kadar 14 kiloyu çok sıkı sporla verebilirsin
sabah kalvaltımı en geç 9 da tamamlamış oluyorum. Genelde 7.30-8 gibi yapıyorum kahvaltımı. İp atlamayı yürüyüşe vücudun biraz alıştıktan sonra yapmalısın bence. Uzmanlar diyorki :))) (benim doktorum) vücudu ilk önce yeni yeme düzenine alıştırmalısın, sonrasında spor. Çünkü ikisine birden adapte olacam derken ya diyeti ya da sporu bırakıyormuşsun.
Teşekkür ederim canım:) Bu hafta anladım ki benim kilo almama sebep olan faktör stres ve üzüntü. Pasaport ve işler yüzünden mahvolum bu hafta sonuç, 1 gr kıpırdama yok aynı kilodayım. 7 li rakamları görmek istiyorum artıkMerhaba canımTebrik ederim seni İnş. kalan kilolarınıda verirsin
Teşekkür ederim canım:) Bu hafta anladım ki benim kilo almama sebep olan faktör stres ve üzüntü. Pasaport ve işler yüzünden mahvolum bu hafta sonuç, 1 gr kıpırdama yok aynı kilodayım. 7 li rakamları görmek istiyorum artık
Duygulara insan hakim olamıyo ama boğazımıza hakim olmamız lazım, ömrüm boyunca tombiş kalmak istemiyorum :18:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?