Fıstık konun hayırlı uğurlu olsun
Benim boyum 164 (aslında 163.5

) kilom bu sabah tartıldım 53.5
Bir zamanlar 67 kg dum
Hemen eski alışkanlıkları değiştirmek zor..
Ama şimdiki bakış açımdan bir kaç bir şey yazayım dedim müsadenle
Ben ekmek şeker pakete girmiş gıda asla tüketmiyorum
Ekmek tahıllısı bile hayatta en gerekmez şey.. Mislinleştirip şişmanlatmaktan başka bir işe yaramıyor
Meyveyi bile çok gönüllü yiyorum
Tabi bahçede yetişmiş ufak oluyor o meyveler zaten kurtlu onlardan olsa bak yiyebilirim sabah bir porsiyon
Kuruyemiş doğal (!) protein deniz somonu gibi gdo lu mısırla beslenmiş çiftlik somonu değil mesela ve yağ ve sebze etrafında dönüyor beslenmem..
Sana şunu söyleyebilirim akşam yemek yemek çok akıllıca bir hareket değil bir bayan için
Misli misli hesaplıyor vücüt o saatte
21'de yemek nedir Allah aşkına
Asıl kilo verme o akşam yemeği ve sabah kahvaltı arasındaki açlık süresinde oluyor
Bunun için ve sağlık için (büyüme hormonun salgılatmayan miğde rahatlığı için) 17'den sonra yemek yenmemeli
17'den sabah 8'e kadar yansın yağlar...
Bir de ne kadar az öğün o kadar çok yeme hakkı oluyor insanın bence günde 2 max 3 öğün yenmeli yemekler arasında 5 saat olmalı ki leptin salgılansın
Akıl almaz ama sabah avuç avuç badem fıstık beyaz peynir iki parça kuzu pirzola yiyip (evet herkes sabah bunu yiyemez benim miğdem kaldırır

) akşam bir domates çorbası bir bamya yemeği yiyip zara bazen 34 kesinlikle 36/S beden o daracık pantolonlara girmek mümkün

Diyetisyene söyle 17den sonra yemek yazması o haklarını 17'den önceki yemeklerine eklesin ...
Sevgiler