Yatağa çağırmalı mıyım?

OdunHatun

O bir odun'du, olsundu..
Kayıtlı Üye
4 Eylül 2014
901
447
73
Selam arkadaşlar,

Acil akıl istiyorum sizden.
Kocamla çok kötü kavga ettik konu kabul ediyorum çok saçma ve ben çok uzattım. Sinirli bir yapım olduğu için her ne kadar yanlışda olsa hakaret ediyorum üzerime gelindiğinde. Eşimde bu zaafımı bildiği için bende "sen benim arkamda durmazsın zaten arkadaşın nişanlısının arkasında durur o adam ama sen benim arkamda durmadığın için adam değilsin" dedim kabul ediyorum yanlıştı ama beni çok sinirlendirdi.. Beni ite kaka babamgile götürdü haklı haksız tartışıldı eşim haklı çıktı saçma bir konuyu uzattın OdunHatun denildi.. Bende zaten siz alkışlayın eşimi diye getirdi eşim bizi buraya dedim yoksa aramızda halledemezmiydik sizce? Babamı annemi üzdü boşuna kaç kere arabadan indim gitmicem aramızda halledilcekse edilsin dememe rağmen arabayla önümü kesti gelceksin fln dedi.. Boşanırım dememe ragmen götürdü konuşuldu fln ben biraz dik kafalılık yaptım o biraz kırıcı konuştu. Derken bu çekti gitti. Babamda bu böyle giderse ben kızımı yollamam dedi..
Gitmiceksin oturacaksın dedi. Bende bunu eşime yazdım değermiydi? Boşansalımmı! Ciddiyim fln yazdım seviyoruz ama olmuyor fln yazdm. Eşimde bende seni deli gibi seviyorum ama hatalarını görmezden gelemeiyprum artık dedi fln sonra dayanamadı eşim aldı beni biraz daha tartıştıkdan sonra..

Şimdide evdeyiz ama ayrı yataklardayız o hala ben haklıyım gururlarında.. Sizce napmalıyım? Böyle her küçük kavgada ailelere gidilmesi doğrumu?

Ben haksızım kabul ediyorum ama babamlara gitmek haksızlığın en büyüğü değilmi? Dizginleştirmeliymişim anca ailem hakkımdan gelirmiş. Sonra babama şey demesi kızına terniyesini birsahakine senmi verirsin benmi veriyim? Diye sorması? Ya bilmiyorum yemin ederim Allah korkusu olmasa ölmek istiyorum hiç bu kadar ölümü düşünmemiştim.

Seviyorsunuz ,ikinizde de suç var değmez bence bu gururlara onu sahip olduğunuz için oda size sahip olduğu için şanslınız ve hala nefes alıyorken pişman olası şeyler yapmayın gidin kocaman sarılın özür dilemek kötü bir şey değil siz onu alttan aldıkca oda sizi alacak

Yemin ederim gururuma çok dokundu.. Arkadaşının nişanlısını korudu beni koruyacağına o arkadaşıda nişanlısının arkasında haksız da olsa haklıda olsa hiç ezdirmez.. Şimdi yanına gidersem acaba haklılığına onay verdim diye gururlanır ego tatmin olurmu

Yuh babana söylediği şeye bak
Çocuk mu bu öğretmene söyler gibi baba evine götürmüş orda laf saymış size
Kesinlikle çağırma yatağına
Yani anlamıyorum ki bu soruyu kendi içinde Nasıl sorabiliyorsun
Seni ailenin karşısında rencide ediyor
Babana ailene saygısızlık ediyor sende acaba yatağa çağırmalımıyım diyorsun
Böyle yaparsan ne senin saygın kalır nede ailenin ..

Kan kusun ama ailelere mutlu gorunun gorunemezsenizde bir sure gitmeyin siz unutursunuz ama anne babalarin aklinda hep acaba kizim mutlumu sorusu kalir.
Yataga cagirmayida bilmiyorum cocukca bir konuysa cagirin.

Canım önce bi sakinleş ve istersen bu gece kendinize müsade verin ve sakin kafayla yarın alttan alarak güzelce konuş ego tatmini olacağını düşünmüyorum kendi ve onun haksızlıklarını söylersen

Aynen babam çok üzüldü.. Çok büyük saygısızlık yaptı. Bundan sonra nasıl yaparım sevgime lanet olsun. ! Gururum hiçe sayıldı ezildim resmen görmeliydin ailem onu korudu kolladı çok severler eşimi.. Haksızlığımı biliyorum ama ailelere kadar taşınılması.. Bana bide diyorki babandan onayı aldım bana hakaret ettiğinde ağzını burnunu dağtırım senin terbiyeni ben vericem bundan sonra diyor. Babama gidip dedim babamda herkes kendi terbiyesine takınsın yok öyle birşey dedi..

Canım önce bi sakinleş ve istersen bu gece kendinize müsade verin ve sakin kafayla yarın alttan alarak güzelce konuş ego tatmini olacağını düşünmüyorum kendi ve onun haksızlıklarını söylersen

Aynen öylesi en mantıklısı galiba canım, çok kötüyüm kaç saattir sğlıyorum

Haksızım kabul ediyorum ama babamgile gidilmesi bana çok koydu. Şimdi çağrırsam acaba tekrar aynı kavgada aile büyüklerime gidilirmi? Başardım geldi yanıma fln diye tatmin olurmu

Eşini senden iyi tanıyamayız canım eger çok doluysanız hiç gitme bu gecelik

Tartismanizi baba evine hemen tasimak dogru degil tabi.Kırıcı laflar söylenmiş durum daha taze.Bence,Eğer hatalıysan çağır.Uzamasin fazla.

E şimdi ben adamda hata bulmam ki
Ada'm size neler demiş siz yatağa çağırayım mı demişsiniz
İşte böyle düşündüğünüz için kendinizi saydırmadığınız için Ada'm bunları diyebiliyor size

Güzel gözlerine yazık değil mi yarın olsun ben düzelteceğinize inanıyorum.

Ne kadar eziyim dimi? Acizim. Anca ağlamasını biliyorum.. Bi sus karşındaki eşin nasıl herşeyi aklında tutuyor sinsi sinsi en hassas yerinden vuruyor çatır çatır hatalarını ailene karşı sayıyor bi sus ezikmisin sen? Ne ağlıyorsun kalk kendini sende savun. Yok ağlıyorum anca ağlarım.

Sanırım yeni evlisiniz. İlk zamanlar olur boyle şeyler. Ailelere yansıması gerçekten hoş olmamış ama esin de kendince çözüm arayışında olduğu için bunu yapmış. Adam değilsin lafı benim lugatime gore çok agir bir laftır mesela ben senin esin olsam o lafı söyledikten sonra senin yüzüne bakmazdim. O yine de seni deli gibi sevdiğini söylemiş...

Benim tartışmalarda kendime hep sorduğum bir soru vardır " ben simdi hakli mi olmak istiyorum,yoksa mutlu mu olmak istiyorum?" Hakli olma çabasıyla tartışmayı sürdürürsem kazansam bile kaybeden ben oluyorum ama mutlu olmayı tercih edersem varsın egosu tatmin olan eşim olsun ben mutlu oluyorum kazanan ben oluyorum :) size de bunu tavsiye ederim.

Hayat küs kalmak için çok kısa canım. Belki bu son gecemiz olacak kim bilir? Eşinle küs gitmeye değer mi sence?

Ağlamak acizlik değildir sende aciz değilsin canım sizin sorununuz iletişm problemi ikinizde alltan almıyorsunuz bence bu iletişminiz düzelirse mis gibi olacaksınız duymamış olayım acizlik lafını -.-

Böylede demeyin ya
Sadece iyisiniz masum sevginiz var
Eşiniz de Allah'a havale

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…