Yemin ederim gururuma çok dokundu.. Arkadaşının nişanlısını korudu beni koruyacağına o arkadaşıda nişanlısının arkasında haksız da olsa haklıda olsa hiç ezdirmez.. Şimdi yanına gidersem acaba haklılığına onay verdim diye gururlanır ego tatmin olurmuSeviyorsunuz ,ikinizde de suç var değmez bence bu gururlara onu sahip olduğunuz için oda size sahip olduğu için şanslınız ve hala nefes alıyorken pişman olası şeyler yapmayın gidin kocaman sarılın özür dilemek kötü bir şey değil siz onu alttan aldıkca oda sizi alacak
Sen haksızsan sen çagır
Canım önce bi sakinleş ve istersen bu gece kendinize müsade verin ve sakin kafayla yarın alttan alarak güzelce konuş ego tatmini olacağını düşünmüyorum kendi ve onun haksızlıklarını söylersenYemin ederim gururuma çok dokundu.. Arkadaşının nişanlısını korudu beni koruyacağına o arkadaşıda nişanlısının arkasında haksız da olsa haklıda olsa hiç ezdirmez.. Şimdi yanına gidersem acaba haklılığına onay verdim diye gururlanır ego tatmin olurmu
Yuh babana söylediği şeye bak
Çocuk mu bu öğretmene söyler gibi baba evine götürmüş orda laf saymış size
Kesinlikle çağırma yatağına
Yani anlamıyorum ki bu soruyu kendi içinde Nasıl sorabiliyorsun
Seni ailenin karşısında rencide ediyor
Babana ailene saygısızlık ediyor sende acaba yatağa çağırmalımıyım diyorsun
Böyle yaparsan ne senin saygın kalır nede ailenin ..
Canım önce bi sakinleş ve istersen bu gece kendinize müsade verin ve sakin kafayla yarın alttan alarak güzelce konuş ego tatmini olacağını düşünmüyorum kendi ve onun haksızlıklarını söylersen
Güzel gözlerine yazık değil miAynen öylesi en mantıklısı galiba canım, çok kötüyüm kaç saattir sğlıyorum
Haksızım kabul ediyorum ama babamgile gidilmesi bana çok koydu. Şimdi çağrırsam acaba tekrar aynı kavgada aile büyüklerime gidilirmi? Başardım geldi yanıma fln diye tatmin olurmu
E şimdi ben adamda hata bulmam kiAynen babam çok üzüldü.. Çok büyük saygısızlık yaptı. Bundan sonra nasıl yaparım sevgime lanet olsun. ! Gururum hiçe sayıldı ezildim resmen görmeliydin ailem onu korudu kolladı çok severler eşimi.. Haksızlığımı biliyorum ama ailelere kadar taşınılması.. Bana bide diyorki babandan onayı aldım bana hakaret ettiğinde ağzını burnunu dağtırım senin terbiyeni ben vericem bundan sonra diyor. Babama gidip dedim babamda herkes kendi terbiyesine takınsın yok öyle birşey dedi..
Güzel gözlerine yazık değil miyarın olsun ben düzelteceğinize inanıyorum.
Yemin ederim gururuma çok dokundu.. Arkadaşının nişanlısını korudu beni koruyacağına o arkadaşıda nişanlısının arkasında haksız da olsa haklıda olsa hiç ezdirmez.. Şimdi yanına gidersem acaba haklılığına onay verdim diye gururlanır ego tatmin olurmu
Ağlamak acizlik değildir sende aciz değilsin canım sizin sorununuz iletişm problemi ikinizde alltan almıyorsunuz bence bu iletişminiz düzelirse mis gibi olacaksınız duymamış olayım acizlik lafını -.-Ne kadar eziyim dimi? Acizim. Anca ağlamasını biliyorum.. Bi sus karşındaki eşin nasıl herşeyi aklında tutuyor sinsi sinsi en hassas yerinden vuruyor çatır çatır hatalarını ailene karşı sayıyor bi sus ezikmisin sen? Ne ağlıyorsun kalk kendini sende savun. Yok ağlıyorum anca ağlarım.
Böylede demeyin yaNe kadar eziyim dimi? Acizim. Anca ağlamasını biliyorum.. Bi sus karşındaki eşin nasıl herşeyi aklında tutuyor sinsi sinsi en hassas yerinden vuruyor çatır çatır hatalarını ailene karşı sayıyor bi sus ezikmisin sen? Ne ağlıyorsun kalk kendini sende savun. Yok ağlıyorum anca ağlarım.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?