Yatağa çağırmalı mıyım?

terbiyesini sen mi veririsin ben mi vereyim diyenin ağzına ıslak odunla vururum ben
sen çıldırıyo olabilirsin, ağır konuşuyo olabilrsin ama kocan da az değil
hayvan mı terbiye ediyo ?

Babam'a bunu söyledim kabul etmişsin terbiyemi o vercekmiş bundan sonra dedim yok öyle birşey herkes kendi terbiyesine takınsın dedi yüzüne karşı. Ama bu kafadaki insanla ben nasıl yaparım yaşadığım travmalar yrtmiyormuş gibi ailem bu sefer hiç arkamda değildi daha beter ailemi ğzerime yürüttü ya

Canım bugün varya dünyam başıma yıkıldı sözünü en dibine kadar yaşıyorum. Beni aileme götüren eşim ailemi arkasına aldı önünde babam üzerime yürüdü.. Yani ben kendimi savunmak istedikce babam bana bağırdı annem bana laf söyledi hemde karşısında onuda pohpohladılar. Ben sence Barışmasaydım ailem benim başımın etini yemezmiydi? Yerdi. Gül gibi oğlandıdan başla kendi düşen ağlamaza kadar. Eşim saygılıdır fln ama siz bide bizi başbaşayken görün. Hiç kimse aynı evde yaşamadıkca kimseyi bilemez. Ama bugün ben bunu anladım konu HAKLI BEN de olsam arkamda durulmicak. Ya ben hiç şanslı değilim... Hemde hiç. Ben hep kendimi savunmak zorundayım. Karşımdakileri görüyorum birlik olabilmişler nişanlısıyla nasıl laf söyleymiyorlar birbirlerine. Eşime bakıyorum? Ya cidden hiç korumamış beni.. Hatta daha kavgalarda haklı çıkma çabalarına girip onu bunu dahil etmek ister

Babana onlardan yüz almak için gitmiş resmen.
Aslında böylesini kovmalı, koca kazıklar sorunlarınızı baş başa çözecek olgunlukta değilseniz
ne diye evlendiniz diye çok pis bozmalı.

Beyfendi kp i hanımefendi kv yi bulan damatlar böyle arsızlaşıyor işte.

Ne çağıracaksın yatağa yahu?

Bırak kendi kedi gibi gelir.

Ağzını burnunu dağıtırmış, pek de meraklı çıkmış bir çakacaksın ağzının ortasına görecek dağıtmayı!

Ailende özür dilesin birbirinizi sevdigini söylesin.Siz barışırsınız.
Ama onlara yazik Anne ,Baba yureği sızlar mutlu mu degil mi diye.

Hey allahım şu hamile Halim'le gece gece Can'ım sıkıldı
Sen güçlü dur o Zaman Can'ım ailen de böyleyse sen dik dur destek bekleme
Onlarda pişman olmuşlardır damatlarına destek verdikleri için
Yarında anneni ara söyle siz böyle yaparsanız bu Ada'mın dayağınıda yerim sokağa da atar beni
Bunlara razıysanız destek verin ona derim

Hele bir durun yaf ağlamayın haftasonunuza yazık. Yayın uyuyun şimdi boşverim herifi de çağırmayıverin. Yarın düşünürsünüz mesele neyse.

Esin seni babanın evine götürerek çok büyük bir yanlış yapmış. Sende hakaret ettiğin için yanlışsın. Babanda ben karışamam kendi aranızda halledin demediği için. .
Yaşlarının kaç sizin?o eşinin ettiği laf ne kadar ayıp. Terbiyeyi sizmi verirsiniz nedir ya..birde döverim filan demiş.
Hepinizde de hata var..

Seni üzmek istemezdim, inşÂllah sağlıkla kucağına alırsın bebeğini canım benim çok sağol desteğin için..

Şuan göz yaşlarımı tutamıyorum hala düşün nasıl bir haldeyim.
Bence hiç pişman değiller, aramamayı düşünüyorum ailemi bir süre. Bir süre herkesten herşeyden uzak durmak istiyorum. Depresyondayım sanırım kimseleri görmek istemiyorum aynaya bakasım yok. Kaçıncı kavgamız, ama işte sevgime aşkıma hep yenik düşüyorum. Onsuz cidden 10 dk duramıyorum. İyi huylarlna kapılıp kötüleri görmezden geliyorum. Aileme gelince onlara daha o sırada dedim yapmayın diye annem kendinden örnekler vererek baban beni yaşatmazdı öldürürdü gebertirdi bir hazır pizza aldım diye yumsuk yeidğim günler oldu diyerek daha çok eşimi haklısın daha beterini yapmadığjna şükretsin kızım der gibi konuştu.

Haklı haksız önemli değil biraz ayrı yatın ama, kızına sen mi terbiye verirsin ben mi demek çok ayıp olmuş çüşş yani

Ya olayı bu raddeye getirme, yada bu raddeye geldiyse çagırma. Bu ne ya çocuk oyuncagimi ailen karışacak kadar didikle adamı sonra yataga çagirsammi de. Yatağa çağırma meselesi degilki olay bence aranızdaki anlaşmazlikları düzeltin. Yatak işi kendinden olur zaten.

Yeni evliyseniz daha ilk tartisma olmaz emin ol , ben o kadar kavgalar ederdim agzima geleni soylerdim ama ne gelirse,eşim hep alttan alırdı en sonunda bazı zamanlar onu da çileden çıkardıgım olurdu , ikimizin ailesinin de dahil oldugu zamanlar oldu.Eşimin al git kızını dedigi de oldu babama
Kendi kendini doldurma , çok sinirleniyorsan surekli oluyorsa hormonsal bir sıkıntı olabilir
Ağlarsan daha iyi , herseyi dişari akıtirsin
Erkekler bizim gibi degilller,kavga anında söyleyecegimiz bazı şeyler bize agır gelmese de onlara agir gelir.
Baskasiyla kiyaslayıp adam degilsin vs.demek gibi ..Kesinlikle mayınlı alan..Hem gurur, onur kırıcı,hem de incitici , üzücü.
O senin sevdigin hayat arkadasın.Neden başkalarının ilişkisine , iletisimine ozenip hayat arkadaşinı kırıyorsun yok yere?Hic deger mi?
Ailen senin mutlu oldugunj gorurse unutur bunları merak etme.Eften püften seyleri uzatmaya gerek yok.Sinir harbinde soylenen şeylerin de üstünde durmaya lüzum yok.
Kavganin kazanani olmaz.Git eşinden özur dile,yatagina gelmesini iste.Sakinlesince neler hissettigini konusmaya çalısırsin.Kendini guzelce ifade edersin.
Ayrıca nışanlı bir çiftle kendini kıyaslaman da çok gereksin,sen evli bir bayansın , onlar daha tanısıyorlar
Onlarin biribirini yemeyeceginin garantisi yok
Her iliskinin aurası var,bu boyle yasanır diye bir kural yok bence..

Ah OdunHatun , kocanız bu meselelerde sabıkalı değil mi? Size daha önce de vurmadı mı zaten? Burada bu şekilde yazıldığı zaman kızmıştınız bize ama bakın; o zaman konu görümcenizdi, şimdiyse arkadaşının nişanlısı.

Evet siz haksızsınız ama bu demek değil ki disiplin cezası verilir gibi hareket edilecek, dayak bir tehdit unsuru olarak kullanılacak. Bu kadar ağlıyorsunuz, çünkü siz de eşinizin karakterinin bu olduğunu, bir daha artık ne sebep bulursa onun için "ağzınızı yüzünüzü dağıtmaya" kalkabileceğini biliyorsunuz.

Keşke hayatınızın kontrolünü elinize alıp bu adama tekmeyi vurabilseniz.

Yatak ayırmak da ne?her kavgada yatak mı ayırıyorsunuz? Bu alışkanlığınızı bırakın bence.tartışma,kavga olur her evlilikte.aynı yatağa girip yatarsınız ki küslük uzun sürmesin.

Ne olursa olsun asla yatak ayırmayın. Biz eşimle hiç küs uyumazdik ama hepte öyle olmuyor hiç değilse yatağı ayırmayın. Bi kere olursa devamı gelir. O yüzden ne kadar kizsakta yan yana yatıyoruz

bana babandan onay aldım ağzını burnunu dağıtırım diyen adamı önce babama dövdürtür sonra ben döverim en sonda boşardım. değerinizin farkına varın. kim ki o sizinle böyle konuşacak?

Evlenmekle çok büyük hata yapmışsınız tek diyeceğim şey bu.
Evlilik çocuk oyuncağı dimi her kavga da baba evine göndermek , ağır sözler söylemek, yatak ayırmak. Ayrı yatmanız en hayırlısı bu durumda

Nasıl yani? Bu ne ara denmiş?
İlk birkaç sayfayı okudum, orada bir yerde yazmış konu sahibi.
kaldı ki konu sahibi, yukarıda burcutk dediğine göre de daha önce görümcesi yüzünden şiddet görmüş. Şiddet tehditi ve şiddet varken evliliği devam ettirmesi anlamsız ama insanoğlu çekeceği kaderinin peşinden gidermiş.

Cok fevri davraniyorsun OdunHatun , kavga aninda sakinligini koruman gerekiyor, dilini isir kanat gerekirse ama kotu soz soyleme o senin esin.

Esine gelecek olursak, gercekten terbiyesiz bir adam! Kac yasina gelmis insanlarsiniz yaramazlik yapan cocugu kulagindan tutmus annesine goturuyor sanki, oturup guzelce halledilemez miydi. Hele artik babandan izin aldim agzini burnunu kirarim demesi... Allah islah etsin

Ailenin de ese hak verir gibi konusmasi iyi olmamis tabi ama onlar senin ailen, esinden daha cok iyiligini isterler kirginligini dile getir ama kusme onlara.

Bu olayi da atlatirsaniz sen lutfen sozlerine hakim ol, dilin kemigi ykk ama sozler de insanin canini cok acitiyor. Esimi cok seviyorum mutsuz da olsam devam etmek zorundayim diye de dusunme birbirinize iyi gelmiyorsaniz ayrilmak da bir secenektir.

Yataga cagirayim mi sorusuna hic gerek ykk birak nerde istiyorsa orada yatsin, uzerine dusersen hepten hakliyim yaptigim her sey dogru havalarina girer.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…