A ben bunu görmeden yorum yapmıştım, değiştiriyorum yorumumu tamamen.Aynen babam çok üzüldü.. Çok büyük saygısızlık yaptı. Bundan sonra nasıl yaparım sevgime lanet olsun. ! Gururum hiçe sayıldı ezildim resmen görmeliydin ailem onu korudu kolladı çok severler eşimi.. Haksızlığımı biliyorum ama ailelere kadar taşınılması.. Bana bide diyorki babandan onayı aldım bana hakaret ettiğinde ağzını burnunu dağtırım senin terbiyeni ben vericem bundan sonra diyor. Babama gidip dedim babamda herkes kendi terbiyesine takınsın yok öyle birşey dedi..
Bunu herkesin icinde mi yapti yani bir ortamdaydinizve esin seni degil arkadasinin nisanlisina mi haklisin dedi.Yemin ederim gururuma çok dokundu.. Arkadaşının nişanlısını korudu beni koruyacağına o arkadaşıda nişanlısının arkasında haksız da olsa haklıda olsa hiç ezdirmez.. Şimdi yanına gidersem acaba haklılığına onay verdim diye gururlanır ego tatmin olurmu
Selam arkadaşlar,
Acil akıl istiyorum sizden.
Kocamla çok kötü kavga ettik konu kabul ediyorum çok saçma ve ben çok uzattım. Sinirli bir yapım olduğu için her ne kadar yanlışda olsa hakaret ediyorum üzerime gelindiğinde. Eşimde bu zaafımı bildiği için bende "sen benim arkamda durmazsın zaten arkadaşın nişanlısının arkasında durur o adam ama sen benim arkamda durmadığın için adam değilsin" dedim kabul ediyorum yanlıştı ama beni çok sinirlendirdi.. Beni ite kaka babamgile götürdü haklı haksız tartışıldı eşim haklı çıktı saçma bir konuyu uzattın OdunHatun denildi.. Bende zaten siz alkışlayın eşimi diye getirdi eşim bizi buraya dedim yoksa aramızda halledemezmiydik sizce? Babamı annemi üzdü boşuna kaç kere arabadan indim gitmicem aramızda halledilcekse edilsin dememe rağmen arabayla önümü kesti gelceksin fln dedi.. Boşanırım dememe ragmen götürdü konuşuldu fln ben biraz dik kafalılık yaptım o biraz kırıcı konuştu. Derken bu çekti gitti. Babamda bu böyle giderse ben kızımı yollamam dedi..
Gitmiceksin oturacaksın dedi. Bende bunu eşime yazdım değermiydi? Boşansalımmı! Ciddiyim fln yazdım seviyoruz ama olmuyor fln yazdm. Eşimde bende seni deli gibi seviyorum ama hatalarını görmezden gelemeiyprum artık dedi fln sonra dayanamadı eşim aldı beni biraz daha tartıştıkdan sonra..
Şimdide evdeyiz ama ayrı yataklardayız o hala ben haklıyım gururlarında.. Sizce napmalıyım? Böyle her küçük kavgada ailelere gidilmesi doğrumu?
Ben haksızım kabul ediyorum ama babamlara gitmek haksızlığın en büyüğü değilmi? Dizginleştirmeliymişim anca ailem hakkımdan gelirmiş. Sonra babama şey demesi kızına terniyesini birsahakine senmi verirsin benmi veriyim? Diye sorması? Ya bilmiyorum yemin ederim Allah korkusu olmasa ölmek istiyorum hiç bu kadar ölümü düşünmemiştim.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?