Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz. Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
umursama, kendi gidiyor, kendi geliyor. tam tersi yatakta verev şeklinde yat, her yeri kapla, o gün musmutlu ol, farkı anlarsa bir daha gitmez.
ne o öyle kız gibi yaa.
Günaydın bayanlar;
sevgili kocam hemen hemen her tartışmamızda yastığını alır ve gider.. 1-2 gün sonra gelir sonra git desende gitmez.ama benim çok canımı sıkıyor bu konu.ben defalarca konuştum artık konuşup o bulunmaz egosunu dahada şişirmek istemiyorum..sizce çözüm ne ?
Günaydın bayanlar;
sevgili kocam hemen hemen her tartışmamızda yastığını alır ve gider.. 1-2 gün sonra gelir sonra git desende gitmez.ama benim çok canımı sıkıyor bu konu.ben defalarca konuştum artık konuşup o bulunmaz egosunu dahada şişirmek istemiyorum..sizce çözüm ne ?
geldiği zamanlar yada gittiği zamanlar çok ta umrunda değilmiş gibi davran
mesela asla
ayrımı yatacaksın diye sorma
yade geldiği zaman
hoşgeldin filan deme
gayet normal ve sıradan bir hareketmiş
ve sden bu yüzden herhangi bir olumsuz etki de kalmıyormuş gibi sıradan davran
eşinin mizacına göre ya çözüm bu olucaktır
yada tam tersi şekilde
elini masaya vurup bu yatak birdaha ayrılırsa
birleşmiyecek şimdi ona göre git gidiyorsan diyerek
külhanbeyliği yapacaksın
YA HERRO YA MERRO
biraz büyüyecek bu erkekler
yok öyle anne değiliz naz çekmeyiz
valla ben gitmiyorum gidersemde patlatıyorum bi tane sinirimden dönüp uyuyorum sonra .. duygularımı biraz kontrol edebilsem umursamasan sıkıntı olmıcak pek ama içim dışım bir malesef..
geldiği zamanlar yada gittiği zamanlar çok ta umrunda değilmiş gibi davran
mesela asla
ayrımı yatacaksın diye sorma
yade geldiği zaman
hoşgeldin filan deme
gayet normal ve sıradan bir hareketmiş
ve sden bu yüzden herhangi bir olumsuz etki de kalmıyormuş gibi sıradan davran
eşinin mizacına göre ya çözüm bu olucaktır
yada tam tersi şekilde
elini masaya vurup bu yatak birdaha ayrılırsa
birleşmiyecek şimdi ona göre git gidiyorsan diyerek
külhanbeyliği yapacaksın
YA HERRO YA MERRO
biraz büyüyecek bu erkekler
yok öyle anne değiliz naz çekmeyiz
Sen de git baska yerde yat. Kitap oku o zaman uykun da gelir kafan da dagilir. Uyuyamiyorsan da film izle kendine bakim yap. Bir de kusken ekstra kendine bak. Bi kac gun sonra o seni cagirir yataga gel diye. Ana bjnu sadece cok kirilmissan ve sen hakliysan(ama yuzde yuz) ona ragmen yataktan gitmisse yap.
Nornal bir tartismada yanina git kay azcik ben de geldim de. Bosuna mi evlendim ben yalniz yatcaksam niye evlendim de. Onu da rahat ettirme. Kaymazsa koy kafadina yastigi ustune yat. Ben o gece sinirliligi gecirme barisma taraftariyim. Zaten sorunlar kavga edilerek cozulmuyor. Sakin olunca cozuluyor. Hakliyken bile boyle yapmak daha iyi sakinlesince konusursunuz.
Günaydın bayanlar;
sevgili kocam hemen hemen her tartışmamızda yastığını alır ve gider.. 1-2 gün sonra gelir sonra git desende gitmez.ama benim çok canımı sıkıyor .ben defalarca konuştum artık konuşup o bulunmaz egosunu dahada şişirmek istemiyorum..sizce çözüm ne ?