Yatak odamda misafirin yatması

Halanız gitmeden dönmeyin evinize.

Dayımlarda başıma geldi bu durum.Odalarını vermişlerdi yere battaniye serip yerde uyumustum :KK70: Ben de huylanirim bu tür mahrem şeylerden rahatsızlık sebebi benim için de.

Imkaniniz varsa yatağı komple değiştirin.
Eşiniz de böylece bir daha tekrar böyle bir şey yapamaz.

Çaresi var şükür yataktan sogudunuz sadece esinizden değil .

Halanız gitmeden dönmeyin evinize.

Dayımlarda başıma geldi bu durum.Odalarını vermişlerdi yere battaniye serip yerde uyumustum :KK70: Ben de huylanirim bu tür mahrem şeylerden rahatsızlık sebebi benim için de.

Imkaniniz varsa yatağı komple değiştirin.
Eşiniz de böylece bir daha tekrar böyle bir şey yapamaz.

Çaresi var şükür yataktan sogudunuz sadece esinizden değil .
Esim beni asla anlamadigi için yatagi değiştirme fikri onu çileden cikartir iyice yine de teşekkür ediyorum yorumunuz için sağolun

Büyütülecek bir olay değil bana göre, ben varken odamı paylaşmayı doğru bulmazdım ama siz de yokmuşsunuz evde.
Fazla tepki vermişsiniz.

Esim beni asla anlamadigi için yatagi değiştirme fikri onu çileden cikartir iyice yine de teşekkür ediyorum yorumunuz için sağolun

Eşinizle sağlıklı bir iletisiminiz ve gönlünüzce mutlu olduğunuz bi yuvaniz olur inşallah. Güçlü olun kötü niyetle yapmamış.

?? Yatağınızla neden bu kadar duygusal bağ kurdunuz?
valla ben bazen kuruyorum, hele ki kışın sıcak sıcak hiç bırakasım gelmiyor. zor da olsa vedalaşıyoruz, içimiz buruk... :KK53:

size gelince konu sahibi, sanki eve dönesiniz yok halayı bahane ediyorsunuz :işsiz: burdan öyle duruyor.

Allah vere de adama yeni yatak aldırmasa :)

valla ben bazen kuruyorum, hele ki kışın sıcak sıcak hiç bırakasım gelmiyor. zor da olsa vedalaşıyoruz, içimiz buruk... :KK53:

size gelince konu sahibi, sanki eve dönesiniz yok halayı bahane ediyorsunuz :işsiz: burdan öyle duruyor.

Yeni yatak almayı düşündüm tabii ama sadece icimden :/ buraya yazmak iyi geldi herifi bunaltip soğutmadan rahatladım sagolun :)

Yeni yatak almayı düşündüm tabii ama sadece icimden :/ buraya yazmak iyi geldi herifi bunaltip soğutmadan rahatladım sagolun :)
takılma o kadar,, ben de huyluyumdur. yatağımı paylaşmayı sevmem. paylaşmadım da. ama yaşlı kadıncağız birşey olmaz, elzem durumlarda görmezden gel.

Ayyyy o bağ başkaaa :KK36: Benimki de gitme diye gözümün içine bakıyor gözümün nuru :rolleyes:

Haklısınız abartmisim azicik. Şimdi daha anlayışlı daha olgun yaklasabiliyorum konuya tekrar teşekkür ediyorum hepinize çok sagolun iyi geceler.

Rahatsız olmak neyse de 'bir daha asla eskisi gibi olmam' falan ne demek?
İnsanlar tek yatak odasında değil evin her odasında sevişebilirler. "Koltuğa da babam oturdu, bir daha asla üstünde oynaşamam" falan diyen biriyseniz işiniz zor.
Hiç takılacak birşey yok,yatak odanizi, mahrem hayatınızı bu kadar da kutsallastirmayin derim ben.
Mesele başkasının yatmasiysa balayına hatırlayın. En özel gunlerinizin geçtiği otel odasında sizden bir gün önce belki bir eskortla bı adam yatmıştı.. bu sizin guzel hatiralarinizi etkiler mi? Tabii ki hayir

BENDE Yen'i evlilere yatılı misafir gitmelerini anlamam. Bi rahat bırakın ya.
Evet birde öyle bir sıkıntımız var. Balayindan döndük kayinvalidem geldi kaldı üç gün o gitti küçük yeğeni geldi kaldı iki gun daha ikinci ayimiz halası geldi falan. Benim ailemde hiç görmedim duymadım böyle ailemde sasiriyor garipsiyoruz bu durumu eşim de gelmeyin diyemiyor idare neyse ki çalışıyorum zaten akşamdan akşama görüyorum çok rahatsızlık vermiyor

Back
X