Yatak odamda misafirin yatması

Evet birde öyle bir sıkıntımız var. Balayindan döndük kayinvalidem geldi kaldı üç gün o gitti küçük yeğeni geldi kaldı iki gun daha ikinci ayimiz halası geldi falan. Benim ailemde hiç görmedim duymadım böyle ailemde sasiriyor garipsiyoruz bu durumu eşim de gelmeyin diyemiyor idare neyse ki çalışıyorum zaten akşamdan akşama görüyorum çok rahatsızlık vermiyor
Ayıptır biz de de Yen'i evlilere yatılı gitmek.Allah kolaylık versin bacım, umarım herşeyi istediğin gibi okur

Evet birde öyle bir sıkıntımız var. Balayindan döndük kayinvalidem geldi kaldı üç gün o gitti küçük yeğeni geldi kaldı iki gun daha ikinci ayimiz halası geldi falan. Benim ailemde hiç görmedim duymadım böyle ailemde sasiriyor garipsiyoruz bu durumu eşim de gelmeyin diyemiyor idare neyse ki çalışıyorum zaten akşamdan akşama görüyorum çok rahatsızlık vermiyor

Eşinizin evlenmesini bekliyorlardı sanki evli değil de ev arkadasiymissiniz gibi abartmislar :/

Siz evden esinizden sogumaya bahane ariyorsunuuz gibi geldi bana.yada halaya giciksiniz
Yok yok. İlk defa karşılaştığım bir durum olayın sıcağında biraz da uzakta olmanin verdigi hassasiyetle gerçekten fazla abartmisim aradan biraz zaman geçtikçe özüme döndüm anladım :)

Eşinizin evlenmesini bekliyorlardı sanki evli değil de ev arkadasiymissiniz gibi abartmislar :/
Eşim de bizi merak ediyorlar duzenimizi oturttuğumuzu iyi olduğumuzu anladikca keserler gelip gitmeyi merak etme diyor. Başımın üstünde yerleri var gelsinler tabi ama zaten sabah 6 da kalkıp işe gidiyorum akşam 9 da bazen 9 bucukta evde oluyorum eşimle baş başa geçirecek zaman kalmıyor hiç :(

Eşim de bizi merak ediyorlar duzenimizi oturttuğumuzu iyi olduğumuzu anladikca keserler gelip gitmeyi merak etme diyor. Başımın üstünde yerleri var gelsinler tabi ama zaten sabah 6 da kalkıp işe gidiyorum akşam 9 da bazen 9 bucukta evde oluyorum eşimle baş başa geçirecek zaman kalmıyor hiç :KK43:

Enteresan sülale. Hadi inşallah biraz sizi baş başa bırakırlar umarım hem de çalışan ciftsiniz :/ Insan evine gelince dinlenmek istiyor doğal olarak ama inşallah geçici süreçtir bu misafirlikler.

Bu kadar yeni evlenmisken eve uzun süreli yatılı gelmelerine sabretmenizi tebrik ediyorum, ben sabredemezdim sanirim. Yatak teklif edilir de misafir yeni evlinin yatağını niye kabul eder yani. Siz dönünce acaba yataginizi vermeyi teklif edecek mi merak ettim.
Kafaniza takmayin. Kullandigi nevresimi yastığı falan (sizinkileri kullandiysa yani, misafir odasindakileri getirdiyse zaten sorun yok) yikayip misafire ayirirsiniz. Bir daha siz kullanmazsiniz. Bence yatagin döşeği önemli değil, nevresim, pike, yastik gibi direk temas eden şeyler yikaninca temiz olsa bile herkesin kendine özel olmali.

Canım evine gidince hemen odana yerleş. Yatak çarşaflarını alezini vs
Yıka. Halayı da misafir odasına al. Sen nerde istersen orda yatacak tabi o misafir.

Bize sadece kv ve kp gelir yatılı. Halanın yatılı hemde uzun süre gelmesi ilginç geldi. Şimdi herkes çalışıyor. Böyle 2. Derece akrabaların yatılı gelmesine ne gerek var.

Siz vajinusmus olmayasınız sa kim olsun.. bu kadar misafir gider mi yeni evliye??

esinin sebepleri bence aciklayici olmus
en fazla nevresimi degisirsiniz oldu bitti
misafir odasina da bi vantilator falan ayarlasaniz da "hala odana vantilator koydum rahat edersin diye" deyip gecin kendi odaniza

Benim düğünüm olacağım zaman eşimin ailesi ve yakın akrabaları benim ailemin olduğu şehire kınaya geldiler. 2 gece kalınacaktı, evimizi de bu şehire kurmuştuk.

Daha benim kalmadığım evde eşim zaten 1 aydır kalıyordu. Ama yatağımızda yatmıyordu.

Bu misafirler hep benim evimde kaldılar. Kayınpedere kendi yatağımızı teklif ettim. Çok da samimiydim. Çok severim kendisini çünkü, düğünümüzü eşyaları hep o yaptı, oğluna 1 lira bile düğünden sonra borç ödemek durumunda bırakmadı sağolsun.

Neyse kayınpeder yatakta yatmamış, yatak odasına yer yatağı yapmışlar orda yatmış,

Velhasıl gelen kişiye göre değişir yatağımı verip vermeyeceğim

Bizim yatakta esimin yakin arkadasi cocugu ve karisi yatti, hiiic sogumasim yatagimdan.
Kayinvalidem 1 hafta yatti mesela.
Nevresimi degistir bitti gitti.
O zaman otellere hic gitmeyelim.
Simdi de bnm sipalar yatagimi isgal etti.
Napalim alti ustu yatak.
Valla hatta gun icinde yatagi oyun parkina cevirdikleri oluyor, delirsen ne fayda, mahrem filan hic takilmiyorum.
Degistiriyorum nevresimi bu kadar.
Zaten mahrem sadece yatakta mi olurmus, o zaman evin hic biryerine kimseyi oturtmayalim :olamaz:

Hala hastaysa klimasiz yerde yatamiyosa misafircilik oynamasjn o zaman. Ha o sehre hastaneye gitmek icin vs geldiyse sozumu geri alirim. Ama eglencesine geziyosa yeni evli ciftlerin yataginda ... cok abes.
Go home hala.
Gerçekten çok ilginç insanlar var. Kardeşinin düğünü için babamın eşinin(annemiz değil) akrabası(daha önce görmemiştik) bir kadın geldi. Akşam yatılacak düğün evi kalabalık, hanımefendi oda da biriyle yatamazmış, tek başına kalacağı oda istedi. Sinir olmuştuk, ay hatırladıkça hala sinir olurum. Kıyamam kardeşim(bir sonraki gün düğünü olacak kızın) sıkış tıkış arkadaşları ile yattı kadın oda da tek yatsın diye. Ben ise komşuya gönderildim bir çocuk bir 3 aylık bebek ile.

Kamu spotu olarak şurda dursun, rahatınıza çok düşkünseniz bir zahmet evden çıkmayın da insanları deli etmeyin.

O da dememiş mi yok oğlum neden yatayim yatak odanızda diye.. ben kivrili şuraya yatarim falan. Ayrıca yeni evlilikte 1 haftalik yatili misafir nedir ya
Ben sevmedim valla :oha:

Back
X