• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Yatak odamda misafirin yatması

cokblmz

Kullanıcı üyeliğini pasifleştirmiştir.
Üyelik İptali
Kayıtlı Üye
9 Ağustos 2015
88
92
88
İyi aksamlar arkadaslar. Yeni evliyim eşimin halası memleketten 1 haftalığına yatılı misafirlege geldi. Bende babamın ani rahatsızlığından dolayı ailemin yanına geldim bir süreliğine eşim ben gidince halasına bizim yatağımızı vermiş kendisi salonda yatiyormus. Benim telefonda goruntulu konusurken tesadufen haberim oldu çok rahatsız oldum zaten küçük bir misafir odamız var istemeden sinirlenip fazla tepki gösterdim sanirim. Esimde sinirlendi hasta kadın bizim odamızda klima var sıcakta uyuyamıyor diye yaptım diyor ama yine de kendimi çok kötü hissediyorum. Hijyen takintilarim yok ama psikolojik olarak birlikte olduğumuz yatakta halasının yatiyor olması içimi sogutuyor eve dönmek bile istemiyorum. Tabi ki bu kisiden kişiye hassaslik gösteren bir durum ama bunu yapmadan önce bana sormuş olsaydı öğrenmiş olurdu bundan rahatsız olacagimi. Şimdi uzakta bile olsam yatak odamdan yatagimdan tiksiniyorum bir daha eskisi gibi olmayacak gibi evime dönmek gelmiyor icimden birde şimdi ben döndüğümde halasına ne diyecegiz hadi sen eski odaya git artık ben geldim mi ? Biraz da anlayissiz bir insan. Esimle de ister istemez aramız soğuk fazla mı abartıyorum elimde değil ki :(

Eve geldigimde hala orda yatıyor olursa diye kuruntu yapiyorum sanırım. Esimin de ilk defa açıkladığım halde beni anlamiyor saçma buluyor olması geriyor.

Fazla takma bence eşinde iyi niyetinden öyle yapmış zaten sen olsan öyle olmazdı ama eşin tek olduğu için rahat etsin diye vermiş yatağı bu kadar büyütme bence ama tabi senin tercihin çok detaya girme boşver

İyi aksamlar arkadaslar. Yeni evliyim eşimin halası memleketten 1 haftalığına yatılı misafirlege geldi. Bende babamın ani rahatsızlığından dolayı ailemin yanına geldim bir süreliğine eşim ben gidince halasına bizim yatağımızı vermiş kendisi salonda yatiyormus. Benim telefonda goruntulu konusurken tesadufen haberim oldu çok rahatsız oldum zaten küçük bir misafir odamız var istemeden sinirlenip fazla tepki gösterdim sanirim. Esimde sinirlendi hasta kadın bizim odamızda klima var sıcakta uyuyamıyor diye yaptım diyor ama yine de kendimi çok kötü hissediyorum. Hijyen takintilarim yok ama psikolojik olarak birlikte olduğumuz yatakta halasının yatiyor olması içimi sogutuyor eve dönmek bile istemiyorum. Tabi ki bu kisiden kişiye hassaslik gösteren bir durum ama bunu yapmadan önce bana sormuş olsaydı öğrenmiş olurdu bundan rahatsız olacagimi. Şimdi uzakta bile olsam yatak odamdan yatagimdan tiksiniyorum bir daha eskisi gibi olmayacak gibi evime dönmek gelmiyor icimden birde şimdi ben döndüğümde halasına ne diyecegiz hadi sen eski odaya git artık ben geldim mi ? Biraz da anlayissiz bir insan. Esimle de ister istemez aramız soğuk fazla mı abartıyorum elimde değil ki :KK43:
Bende olsam hic hoslanmazdim bu durumdan abartmiyosun sanirim eve donunce yatagina gec
Bende misafirlikte iken esimle bana yatak odasi verildi o kadar rahatsiz oldumki belirttim ev sahibine soyledim ama o oyle ayarladi yataklari istemeyerekde olsa mecbur kaldik
Ben yapmam yapilmasinida istemem ozel alanlar eve dondugundede gecersiniz yataginiza

2 aylik evliyiz severek evlendim ama zaten birliktelik kurmakta zorlaniyorum bu daha da kötü yapacak sanki aramızda ki iliskiyi.

Bu konu hiç aranızda açılmadımı haberi yoksa bilmeyerek vermesi bence normal ama kesin dille konuşup tekrarlanmamasını sağlayabilirsiniz. Eve gidince bir temizlik işi çözer. Ben İlk evlendiğimde annemin evimle ilgili tek nasihatıdır ne olursa olsun yatağınızı kimseye verme o sizin özel alanızdır diye ve annemde 32 yıllık evli yatak odasını kimseye vermedi vermez. Yazlıkta bile herkesin yatak odası ayrıdır misafir salona açılır. Bende evlendim eşime evimizle ilgili tek kuralımın bu olduğunu kesin bir dille söyledim hatta bazen ben işteyken biri geldimi hemen odanın kapısını kapatır hassas olduğumu biliyor.

Bu konu hiç aranızda açılmadımı haberi yoksa bilmeyerek vermesi bence normal ama kesin dille konuşup tekrarlanmamasını sağlayabilirsiniz. Eve gidince bir temizlik işi çözer. Ben İlk evlendiğimde annemin evimle ilgili tek nasihatıdır ne olursa olsun yatağınızı kimseye verme o sizin özel alanızdır diye ve annemde 32 yıllık evli yatak odasını kimseye vermedi vermez. Yazlıkta bile herkesin yatak odası ayrıdır misafir salona açılır. Bende evlendim eşime evimizle ilgili tek kuralımın bu olduğunu kesin bir dille söyledim hatta bazen ben işteyken biri geldim hemen odanın kapısını kapatır hassas olduğumu biliyor.

Söylemedim hiç bahsi geçmedi aramızda hatta doğrusu rahatsız olacagimi ben bile yeni fark ettim ama keşke sormus olsaydı sonuçta ortak kullandığımız bir alan.

?? Yatağınızla neden bu kadar duygusal bağ kurdunuz?
Bilemiyorum. Birde sicagi sicagina yazıyorum o yüzden sanırım bu kadar abartıyor olmam. Birde dedigim gibi iki aylik evliyiz ilk yatağımız ilk defa birşeyler yaşadığım bir yatak akşam akşam sacmaliyorum sanırım kusura bakmayın

Söylemedim hiç bahsi geçmedi aramızda hatta doğrusu rahatsız olacagimi ben bile yeni fark ettim ama keşke sormus olsaydı sonuçta ortak kullandığımız bir alan.

Genelde erkekler için hiçbir anlamı olmuyor böyle önemli detayların hatta kendisi şuan misafiri rahat ettirdiği için memnundur. Önemli olan misafirin bu teklifi kabul etmemeliydi. Olmaz sağol deyip geçmeli ama herkes düşünceli değil. O yüzden hiç canınızı sıkmayın kesin bir dille rahatsızlığınızı belirtip tekrarlanmamasını sağlayabilirsiniz.

Genelde erkekler için hiçbir anlamı olmuyor böyle önemli detayların hatta kendisi şuan misafiri rahat ettirdiği için memnundur. Önemli olan misafirin bu teklifi kabul etmemeliydi. Olmaz sağol deyip geçmeli ama herkes düşünceli değil. O yüzden hiç canınızı sıkmayın kesin bir dille rahatsızlığınızı belirtip tekrarlanmamasını sağlayabilirsiniz.
Teşekkür ederim öyle yapacagım. Halamiz 69 yaşında tonton bir kadın ama biraz anlayissiz ve çoğu zaman aksi :/ zaten bu kadar erken misafirlige gelmesi de sasirtti bizi

Back
X