YATAK ODASI

Ya insanlık hali yatak dağınık olur kiyafetler ortada olur aslnda mecbur kalmadikca girilmemesi lazım. Hele kayinpederin girmesi hepten tuhaf geldi:) biz benim babamlarda kaliyorken Odamıza bir kere uyku sersemligiyle babam girmisti:)sonrasında o da biz de çok utandik:)

Kayinvalidem 2 kez yatak odama girmek zorunda kaldı:) 1. Mobilyayı gösterirken 2 de özellikle ona orada olan birseye göstermek istedim ki müsait mi diye sordu kendisi ben çağırdığım halde

Kilitleyin hiç taviz vermeyin

Evet ya düşünsene ne korkunç valla bende istemem zaten insanin başına ne gelirse meraktan gelirmişya

kayınvalidem girmez ama girsede anormal karşılamam evet özel bölge ama ortada iç çamaşırı bırakmıyorum sonuçta.
En fazla yatak dağınık olur oda işe gidiyorum bende eşimde akşam geliyoruz gayet normal yani.
Ama dediğiniz gibi sürekli aynı şey yapılsa bir süre sonra göze batar.
Kayınpederim(babam) öyle birşey yapmaz eşim çağırsada girmez heralde

Bak ben oraya ne yazmışım insanlık hali tut ki kaldı yazmışım öyle birşey oldu yazmamısım ne olursa olsun haber vermeden girilmesi yanlis bir uc örnek verdik ya herkes yürüyor buradan
Kp mecbur değilse yatakodasinda ne işi var ya siz oglunuzu öyle mi yetistiriyorsunuz milletin evinde kafasına göre takılıyor mu ?

Bnmkide yapardi kapisini kapatsamda bisekilde icere girerdi bigun mantosunu yatakodasina koymus cantasini salona bi girsim yatakodasina bisi koymak icin manto yatakodasinda kapaisida kapali ne ara girdi bilmem. Bnde aldim dis kapinin yanina koydim mantosunu. Giderke gordu orda dahada grmedi iceri. Ama bisi bahane olsa muhakkak gorer ve inceler eminim

Anne müsait olamayabilirdim iccamasirmi görmeni istemem bir anlık dalgınlıkla ortada bırakmış olabilirim diyebilirsiniz hele ki kp

Tuttu ortalikda seksi bir şey var ne kdr doğru ?

Valla benimki bize gelince çamaşırlarımı yıkar. Rahatsız olursanız ortalıkta bırakmayın ya da görürse siz çekinmeyin gören cekinsin

Evet yatak odasına girilmez de içinde çift varken girilmez. Yoksa içinde gardolap yatak şifonyer filan olan sıradan bir oda. Bir de kalabalık misafir olduğu zaman kapısı çekilir giren olmasın diye çünkü genelde takılar o odada durur. Bu yani olay yoksa herhangi bir kutsallığı olduğundan değil. Elbette eşinizin anne babası avizeye bakmak için gelebilir, siz orada birşeyler yaparken muhabbet etmeye gelebilir anormal değil bu.

Ben misafirim gelince odam topludur çoğunlukla ama hep kapıyı kapalı tutarım kesinlikle özel alandır

Benim cocugum yok. Kimsenin yatak odasina girmedim. Ancak cok buyutulecek birsey degil. Sagi solu cekmeceleri, acip karistiriyorsa ona bende dur derim ama iceri bakiyorsa bu kadar sorun etmem yatak odamin kapisi aciktir genelde gelenler görüyor zaten iceriyi. Ayrica konu sahibinin kocasi kp i sokmus yatak odasina. Adam kendi girmemis.

Ben yatak odasının kapısono kapatırdım kv neden kapalı diye merak eder girerdi
Tam öğretmiştim ona girmemeyi bebek oldu
Bir sey demiyorum artık
Ama girilmesi dogru degil

Ben de girilmesinin doğru olmadığını düşünüyorum. Ne amaçla girilir odaya onu da anlamam. Adı üstünde yatak odası.

Benim kv de ne zaman gelse oturuyoruz salonda mesela. Bu kalkar ben wcye falan gitti sanarım. Gecikince aha gene geziyor deyip uyanırım bakarım ki yatak odasına ve hemen yanındaki çamaşır kuruttuğum ütü yaptığım içinde her zaman çamaşırın olduğu dağınık bir odam var oralara girip çıkıyor. Her gördüğümde de hayırdır dağınıklığımı mı merak ediyorsun derdim gülerek. Hiiiç öyle geziyorum der. Sanki bahçede ağaçlar arasında geziyor.
Bir kaç kez o geldiğinde yatak odası ve o odanın kapısını kitleyip anahtarları kaldırdım ve anladı. Artık yapmıyor. Tavsiye ederim :)

Benim de görümcem giriyor kıyafet değiştirmek için odam her zaman düzenlidir açıkta birşey bırakmam. Sağı solu karıştırmadıkça sorun etmem.

girip karistirmiyolarsa laf sokmuyolarsa sorun yok bence.... benim kayinvalidem de kayinpederimde dikkatlidir bu konuda.. namaz kilmak icin salonda kilalim derler ben yatakodasinda kildiririm namazlarini.. serin oluyor cunku rahat etsinler diye... evet cok fena kayjnvalideler var ama. bazi gelinlerde cok on yargili.. sakin olun bosverin bunun icin 3 gunluk dunyada esinizle kotu olmaya degermi... hayat kisa mutlu olun mutlu edin.. hayirli aksamlar

Benimkide kendi odasini hep kapali tutar benim oda mi da merak eder.allah tan her zaman derli toplu.bazende diyorum ki dağınık birak fantazi ne varsa dok ortaliga utansin

Girmez hatta kayinpederim bir kere peteği tutturucakti bana 3 kere üst üste sordu müsait mi diye öyle girdi.

Ben başk bir ülkede mi yaşıyorum acaba ya? Bize çocukluktan beri çok ayıp olarak öğretildi yatak odasına girmek. Misafir gelince hep kapı kapatılır misafire ayıp olmasın diye falan. Ev görmeye gittiğimde bile sıra yatakodasına gelince içeri girmeden kapıdan şöyle bir bakar geçerim. Niye bilmiyorum. Misafirin yatılan odaya görmesine de gerek yok bence. Ortak kullanılan bir sürü alan varken o da eksik kalıversin.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…