- 16 Eylül 2017
- 305
- 222
- 18
- 31
Evet ya düşünsene ne korkunç valla bende istememhahahha öyle bişey desem abovvv der düşer bayılır muhtemelen
hafla merak zihne zarar ama işte algılayamıyor.
ben annemin bile çekmecesni dolabını açmam, görmek istemediğim şeylerle karşılaşmak istemem
kayınvalidem girmez ama girsede anormal karşılamam evet özel bölge ama ortada iç çamaşırı bırakmıyorum sonuçta.selam kızlar,
bir konuda düşüncelerinizi öğrenmek istiyorum.
kayınvalidenizin yatak odanıza rahatça sormadan etmeden girmesi normal mi ?
kv sürekli bunu yapıyor çok sinirlerim bozuluyor. hatta geçenlerde acil durum oldu ev dağınıktı yatakta dağınıktı eşime odaya kimse girmesin dememe rağmen avizeyle ilgili bir şeyi göstermek için yatak odasına çağırdı kayınpederimi oda hiç müsait mi vs demeden daldı odaya .
kv zaten her geldiğinde tüm odaları gezer bakar
artık iyice gözüme batmaya başladı bu durum yatak odası özel bir alan değil midir bu rahatlık normal mi ? nasıl tepki vermeliyim ne desem ?
Ortalikta seksi birseyin ne işi var? Ben daginik bir insan sayilirim, oyle asiri titizde degilim ama cikarttigim donu ortada birakacak veya kullandigim seksi seyi cikarip ortada birakcak kadar pis degilim. Odaya biri girmese bile bu kadar pasakli olmamak lazim.
Ayrica kv kp sehir disindan geliyorlarmis yan evden cikip gelmiyorlar insan iki toplar.
Benim yatak odamin kapisi acik durur genelde. Cekmece, dolap karistirmadigi surece kimse sıkıntı etmem. Yatak odasida normal bir oda neticede.
Ya insanlık hali yatak dağınık olur kiyafetler ortada olur aslnda mecbur kalmadikca girilmemesi lazım. Hele kayinpederin girmesi hepten tuhaf geldi:) biz benim babamlarda kaliyorken Odamıza bir kere uyku sersemligiyle babam girmisti:)sonrasında o da biz de çok utandik:)
Anne müsait olamayabilirdim iccamasirmi görmeni istemem bir anlık dalgınlıkla ortada bırakmış olabilirim diyebilirsiniz hele ki kp
Tuttu ortalikda seksi bir şey var ne kdr doğru ?
Bak ben oraya ne yazmışım insanlık hali tut ki kaldı yazmışım öyle birşey oldu yazmamısım ne olursa olsun haber vermeden girilmesi yanlis bir uc örnek verdik ya herkes yürüyor buradan
Kp mecbur değilse yatakodasinda ne işi var ya siz oglunuzu öyle mi yetistiriyorsunuz milletin evinde kafasına göre takılıyor mu ?
Benim kv de ne zaman gelse oturuyoruz salonda mesela. Bu kalkar ben wcye falan gitti sanarım. Gecikince aha gene geziyor deyip uyanırım bakarım ki yatak odasına ve hemen yanındaki çamaşır kuruttuğum ütü yaptığım içinde her zaman çamaşırın olduğu dağınık bir odam var oralara girip çıkıyor. Her gördüğümde de hayırdır dağınıklığımı mı merak ediyorsun derdim gülerek. Hiiiç öyle geziyorum der. Sanki bahçede ağaçlar arasında geziyor.selam kızlar,
kv sürekli bunu yapıyor çok sinirlerim bozuluyor. hatta geçenlerde acil durum oldu ev dağınıktı yatakta dağınıktı eşime odaya kimse girmesin dememe rağmen avizeyle ilgili bir şeyi göstermek için yatak odasına çağırdı kayınpederimi oda hiç müsait mi vs demeden daldı odaya .
artık iyice gözüme batmaya başladı bu durum yatak odası özel bir alan değil midir bu rahatlık normal mi ? nasıl tepki vermeliyim ne desem ?
selam kızlar,
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?