- 11 Ağustos 2016
- 1.524
- 1.501
- 133
Ben başk bir ülkede mi yaşıyorum acaba ya? Bize çocukluktan beri çok ayıp olarak öğretildi yatak odasına girmek. Misafir gelince hep kapı kapatılır misafire ayıp olmasın diye falan. Ev görmeye gittiğimde bile sıra yatakodasına gelince içeri girmeden kapıdan şöyle bir bakar geçerim. Niye bilmiyorum.Misafirin yatılan odaya görmesine de gerek yok bence. Ortak kullanılan bir sürü alan varken o da eksik kalıversin.
Bu ne demek ya ben kapatırım kim gelirse gelsin ha kendi annemler ha kvdemlerbir kere kv ler gelmeden önce kapıyı kapatacak oldum eşim yanlış anlaşılır yabancı mı onalr olur mu öyle şey dedi ama sınırı aştılar artık
Ben kv lerin bi durumu ile ilgili şunu düşünüyor hatta eminim.acaba ne var yatak odasında merak ediyorum çıkamıyor ordan kadın
Kırmızı renk gibi dikkat çekici tanga ya da dantel vb. iç çamaşırlarinizi alıp kapının üstüne, yatağın başlığına takın ve görmesini sağlayın. Eh bundan sonra da utanmayıp giriyorsa anlatın özel alanımız orası girmenizi istemiyorum diye. Bunun üstüne hala girmek için teşebbüs ederse vay halinize
Bizde de esim kapatir kapiyi bende yatak odam guzel diye hususi kapiyi acik birakirim bi bakmisim kapanmisbir kere kv ler gelmeden önce kapıyı kapatacak oldum eşim yanlış anlaşılır yabancı mı onalr olur mu öyle şey dedi ama sınırı aştılar artık
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?