- 6 Haziran 2017
- 941
- 1.791
- 113
- 46
Biz duşa girdik diye; bana o işi mi yaptınız diyen, bizim yatak odamızda eli böğründe bekleyip siz yatın ben ışığı kapatıp kapıyı kapatırım diyen, gece saten gecelik giyiyor musun diye soran, eşim anne sen manyak mısın çıksana odadan dediğinde gülen bir kv var bende. :)
Görümceminde kalır yanı yok.
Biz bunlara kısaca görgüsüz, bilgisiz, rahat tipler diyoruz canım.
Bunlar laftan anlamaz.
Sen en iyisi odanın kapısını kilitle..
Tövbe tövbe. Bu nedir ya?
"Bir dahakine videoya alalım istersen bol bol izler feyz alırsın" demek lazımmış.
Ay ben yeni doğum yaptığımda eşimle ikimiz odada ilgileniyorduk bebek niye ağlıyor diye kapıya bile gelmediler.
Görgü ne zor bulunan bir şeymiş. Buradaki konulardan daha net anlıyorum..
İyilikten maraz doğar işte sanane kalsın evinde alıştırırsan sonra senin başın çok ağrır boşver ne yapan yapsın koca kadın yalnız kalamayacak mı evinde boşverrrGünaydın hanımlar,
Başlıkta bahsettiğim gibi oldu ve neye uğradığımı şaşırdım.
6 Aylık evliyim ve şuan 4 aylık hamileyim. Geçtiğimiz aylarda sabah erkenden ormana gideceğiz diye KV' de de kaldık. Sabah bizi uyandırmak için yattığımız odaya girmişti ama geceden hastaydım da zaten çok kafama takmamıştım.
Bu hafta sonu bize kalmaya geldi. Kp nöbetçi olduğu için evde tek kalmasını ben istemedim ve davet ettim eşimde gitti aldı. Ki her yerde söylerim çok severim kendisini değer veririm. Kaynana gibi hiç görmedim de aslında.
Sabah 9 gibi uyandık ve eşimle muhabbet ediyorduk. Kalkacaktım da zaten. Bir de kış geldi diye yorganı çıkardık ve gece sıcak olduğu için geceliğimi çıkarmışım yere atmışım zıbınla uyuyordum. Sabah pat diye kapı açıldı yok artık dedim neye uğradığımı şaşırdım. Eşimde dan diye niye giriyorsun anne dedi. Noldu dedi kv. Belki işimiz var dedi eşimde. Sabah sabah iş mi oluyor kalkın dedi. Yatağımın yanına kadar geldi. Camın önüne geçti dışarıyı seyretti. Ben öylece kalakaldım. Yorganın altından çıkamadım da yerde geceliğimi gördü birde.
Dün den beri hala etkisinden çıkamıyorum. Evet bir şey yapmıyorduk ki bu çok doğal. Eşime de gün içinde etkisinden çıkamadığımı bir daha gelirse kapıyı kitleyeceğimi söyledim. Kötü niyetle yapmadığını düşünüyorum ama ne olursa olsun patavatsızlıktır bu ve buz gibi soğudum şuan.
Daha önce de bahsetmiştim zaten, görümcem de eve geldiğinde dolaplarımı kurcalardı.
Bir kaç ay sonra doğum yapacağım ve eminim bizde kalacak kv. Belki görümcem de gelecek. O zaman ne yapacağımı bilmiyorum. Zaten üzerimde doğum yapmamın vermiş olduğu stres olacak birde çocuk ağladı bahanesiyle gece gündüz odama girerse ne yapacağımı inananın bilmiyorum.
Aynen öyle, şükret valla. Ne kadar saygılılarmış bak. Beni sinir hastası yaptılar.Tövbe tövbe. Bu nedir ya?
"Bir dahakine videoya alalım istersen bol bol izler feyz alırsın" demek lazımmış.
Ay ben yeni doğum yaptığımda eşimle ikimiz odada ilgileniyorduk bebek niye ağlıyor diye kapıya bile gelmediler.
Görgü ne zor bulunan bir şeymiş. Buradaki konulardan daha net anlıyorum..
Utanması olsa o hareketleri yapmaz zaten. Allah sabır versin sana da, Doğumdan önce tedbirini al valla iyice delirtirler lohusalıkta.Aynen öyle, şükret valla. Ne kadar saygılılarmış bak. Beni sinir hastası yaptılar.
İşin en kötü tarafı; laftan, tavırdan anlamıyorlar, utanma gibi bir durumları da yok.
Bebek olunca ne olacak kestiremiyorum. Eşime şimdiden diyorum, annengil kalmasın diye.
sizin mesafe koyup koymamanizla ilgili degil o kisinin kendi terboyesizligii bnimde kaynanam oyle malesefAraba ile yarım saat mesafemiz var aslında. İlk evlendiğimizde de sürekli görüşmek isterlerdi ve artık eşime isyan etmiştim. Ama dediğim gibi hiç kv gibi görmedim kendisini. Bir laf var kayana pamuk ipliği olsa raftan düşse gelinin başı yarılır diye. Gerçekten öyle sanırım.
Biz annemle babamın odasına asla girmezdik sabahları. Kapıya vururduk anne kahvaltı hazır gelin diye.Kendi annemse evlendiğimden beri inanın sadece çeyiz serilirken yatak odama girmiştir.
Sanırım mesafeyi koyamamışım.
Eş de hatalı da,ben sizin kadar ince anlatmaya gerek görmezdim sanırım"burası yatakodası farkındamısın acaba anne,yatakodası!"derdim,nerede büyümüş,hiç mi adap erkan öğrenmemiş acaba...Kayınvaldenin girmesi hoş değilde eşininde ne giriyorsun dan diye belki iş yapıyoruz demesi de hiç hoş değil böylemi konuşulur ayıp denen birşey var annecim biz karı kocayız bir dahaki sefere kapıyı çalarsan iyi olur deseymiş daha şık olurmuş neyse olan olmuş şimdi siz söylersiniz artık kapıyı çalarsan anne iyi olur sende bizde mahçup olacağımız manzarayla karşılaşmayalım de olsun bitsin
Kapınu kilitli tutacaksın neden diye sorarsa nefret ederım yatak odamın karıştırılmasından son çare bunu buldum sonunda dşye söyleyin meraklılaraCanım sen istediğin mesafeyi koy o mesafesiz olduktan sonra baş edemezsin
Ben ise gittiğimde görümcem evi mi karıştırmış eve geldiğimde seninde hiç kırmızı geceliğin yok dedi
Şok olmuştum gerçekten yoktu çünkü
kayınvalidemde aynı
Eşim bir taraftan ben bir taraftan uyardık söyledik ama yok
Eşim ne kavgalar etti yine aynı
Yani insanda görgü olacak malesef oyoksa hiç birşey anlatamazsin
Bide ilk doğum yaptığında yardım eden birisine ihtiyaç çok duyuyorsun şimdiden kayınvalidene karşı doldurma kendini
İlk zamanlar zaten annene ve kayınvalidene ihtiyacın olacak oda maksimum on gün sonrasında gider
Biz duşa girdik diye; bana o işi mi yaptınız diyen, bizim yatak odamızda eli böğründe bekleyip siz yatın ben ışığı kapatıp kapıyı kapatırım diyen, gece saten gecelik giyiyor musun diye soran, eşim anne sen manyak mısın çıksana odadan dediğinde gülen bir kv var bende. :)
Görümceminde kalır yanı yok.
Biz bunlara kısaca görgüsüz, bilgisiz, rahat tipler diyoruz canım.
Bunlar laftan anlamaz.
Sen en iyisi odanın kapısını kilitle..
Durumum içler acısı, biliyorum. :)
Işığı ve kapıyı kapatınca,dışarı çıktığına emin olun bariDurumum içler acısı, biliyorum. :)
Ben asıl doğum yaptığımda ne olacak, onu merak ediyorum. :) :)
Niye,o yapmalıydı asıl bunuBence de :)
Gerçi damat bey bana küstü.
Ben de ona küstüm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?