Yatak Odasına Dan Diye Dalan Kaynana

Ayyy sapıklık resmen bunlar ya. Don gömlek görünce rahatlayacaklar herhalde. Tövbe tövbe. Kov odadan , hatta evden gitsin, hiç böyle terbiyesizlik görmedim.

Tövbe tövbe. Bu nedir ya?
"Bir dahakine videoya alalım istersen bol bol izler feyz alırsın" demek lazımmış.

Ay ben yeni doğum yaptığımda eşimle ikimiz odada ilgileniyorduk bebek niye ağlıyor diye kapıya bile gelmediler.
Görgü ne zor bulunan bir şeymiş. Buradaki konulardan daha net anlıyorum..

ya kesinlikle,
dublekste oturuyordum o donem, kayinvalidem seslenmeden ve bizim cevabimizi duymadan ust kata bile cikmazdi, degil odaya dalmak...
o yuzden sok oluyorum ben de okudukca.

İyilikten maraz doğar işte sanane kalsın evinde alıştırırsan sonra senin başın çok ağrır boşver ne yapan yapsın koca kadın yalnız kalamayacak mı evinde boşverrr

Aynen öyle, şükret valla. Ne kadar saygılılarmış bak. Beni sinir hastası yaptılar.
İşin en kötü tarafı; laftan, tavırdan anlamıyorlar, utanma gibi bir durumları da yok.
Bebek olunca ne olacak kestiremiyorum. Eşime şimdiden diyorum, annengil kalmasın diye.

Utanması olsa o hareketleri yapmaz zaten. Allah sabır versin sana da, Doğumdan önce tedbirini al valla iyice delirtirler lohusalıkta.

4 yaşındaki çocuklarım odama kapı çalmadan girmiyor.kapalı olan her kapıyı çalıyorlar 'girebilirsin' demeden de girmiyorlar hatta.

Bu kadın cahil olduğundan mı giriyor?
Hayır.
Öyle olsa utanırdı.
Ama lafa lafla karşılık vermiş,camdan filan bakmış saçma sapan haller.
Sert bir tepkiyi hak etmiş.
Bundan sonra kilitleyin.
Bir kez daha yeltenirse siz de sert çıkın.
Terbiyesizlik bu.
Ayıp,günah,mahrem orası,çok edepsizce bir hareket bu.

sizin mesafe koyup koymamanizla ilgili degil o kisinin kendi terboyesizligii bnimde kaynanam oyle malesef

Canım sen istediğin mesafeyi koy o mesafesiz olduktan sonra baş edemezsin
Ben ise gittiğimde görümcem evi mi karıştırmış eve geldiğimde seninde hiç kırmızı geceliğin yok dedi
Şok olmuştum gerçekten yoktu çünkü
kayınvalidemde aynı
Eşim bir taraftan ben bir taraftan uyardık söyledik ama yok
Eşim ne kavgalar etti yine aynı
Yani insanda görgü olacak malesef oyoksa hiç birşey anlatamazsin
Bide ilk doğum yaptığında yardım eden birisine ihtiyaç çok duyuyorsun şimdiden kayınvalidene karşı doldurma kendini
İlk zamanlar zaten annene ve kayınvalidene ihtiyacın olacak oda maksimum on gün sonrasında gider

Eş de hatalı da,ben sizin kadar ince anlatmaya gerek görmezdim sanırım"burası yatakodası farkındamısın acaba anne,yatakodası!"derdim,nerede büyümüş,hiç mi adap erkan öğrenmemiş acaba...

İyide Kp ilk defmı gece nöbeti tutuyormuş kv evinde şimdiye kadar nasıl durduysa şimdiden sonradan da durur çok muhabbet tez ayrılık getirir derler onun için mesafe daima iyidir görümcen ve kv gelmesine gerek yok mademki annesin sen doğurduğun gibi bakacaksın bak ben gurbetde tek başına eşim daima gece nöbetinde çalıştı ven ben çocuklarımı tek basıma doğurdum da büyütünce hiçte zor olmuyor niye zor olsun hem çocuklarıma da baktım edinmede alışverişlerde eğer istemiyorsam karışmalarını sağolun ben kendim çocuğumun ihtiyaçlarını gıdermek stıyorum eğer ihtiyacım olacak olursa size haber ederim de onlar anlar zaten hem ne zorluğu olacak el kadar bebek işte emzir altını al uyur zaten şimdiki kv fırsat vermıyorkı agız tafıyla gelınleri cocuk büyütsün sonrada alışıyorlar gelinler zor geliyo çocuk bakımı vs

Aynı sorunu kaç defa yaşadım ve söyledigim halde halen devam eder benimki. Nerde olursak olalım pat diye girer uyandırır bizi. Diger odalarda kızı oglu yatar bekar onlara gitmez bize gelir fesatlıktır bu. 2 şeyden nefret ederim yatak odam ve banyoma girilmesidir Allahtan evim ayrı ve mesafe var yoksa çekilmez cidden

bence hiçbirşey deme çocuk olacak ve çocuk senin odanda kalacak sonuçta kapıyı kitle ve yat. onlar geldiğinde kapıyı kitli görünce zaten alacaklar cevabı.

Kapınu kilitli tutacaksın neden diye sorarsa nefret ederım yatak odamın karıştırılmasından son çare bunu buldum sonunda dşye söyleyin meraklılara

Durumum içler acısı, biliyorum. :)
Ben asıl doğum yaptığımda ne olacak, onu merak ediyorum. :) :)
Işığı ve kapıyı kapatınca,dışarı çıktığına emin olun bari
Allah kolaylık versin,ama ne yapın yapın buna bir son verin.Bir tanıdığım çok mücadele etti bunun için,çok asaletli ve görgülü olduklarını düşünen bir aileyle hem de.
Eşinin yanından kalkınca kv giriyormuş gelinin yatağına,oğlunun yanına gecelikle.Normal diyenler de vardır ama çok çok saçma bir hareket kesinlikle...

en iyi kaynana evinde kalan kaynanadır. ve yine söylüyorum en iyi gelin ; ama benim kaynanam çok iyi demeden önce durup bir daha düşünen gelindir.
bide son ekleme yapayım kocana söyle öyle dan diye dalmasın anası yatak odasına.

O odanıza dan diye dalıyorsa, sizde pay diye cevabını verin ...
Anneciğim.o an müsait olmayabilirdim vs. Tatlı dil ile birdaha yapmaması gerektiğini anlatın.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…