- 8 Nisan 2011
- 12.310
- 3.420
- 248
İşte bi taraf uyuyor tabi de o durumda uyuyamayan ben olurum :)ben evliyim cevap veriyorum uyunur çok da güzel olur ben uyuyorum ama eşimin gözler açık uyuyamıyor olsun bazen fedakar olmak gerekiyor dert etme sen evlen yaptım oldu dersin
ben evliyim cevap veriyorum uyunur çok da güzel olur ben uyuyorum ama eşimin gözler açık uyuyamıyor olsun bazen fedakar olmak gerekiyor dert etme sen evlen yaptım oldu dersin
ağaoğlundan ne eksiğimiz var istedik oldu olacak arkadaşTamam hayalim işte sarıl uyu oh miss
ağaoğlundan ne eksiğimiz var istedik oldu olacak arkadaş
valla bizim adamlar kardeş heralde
hayy maşallah :))Ya benim gibi iki metrelik bir adamla evli olsanız ne yapardıniz eşimin bacakları üstümde bütün gece ...
Haha zeytin agaci yaaa gozu acik uyumasina koptum burda gulmekten bende oyle uyuyormusum annem diodu sonra sevgilimde evet oyle uyuyorsun diyine inandim cok tatlisiniz yaa :)Bu duruma benzer bi durum bizde de var.
Ben yatağın sağında yatmak istiyorum eşim de o tarafta yatmak istiyor. ben solda yatınca hiç uyuyamıyorum. ama bazen mecburen solda yatıyorum artık.
ben tek yastık kullanıyorum eşim bi yastığa sarılıyor bi tanesini de yüzünün üstüne koyuyor.
bi de gece uyanıp yatağın kenarında oturup gözü açık uyuması var. gece öyle görünce ödüm patlıyor.
ya da buzdolabının başında buluyorum bazen. :)
lastikli çarşaf kullanıyorum. eğer normal çarşaf kullanırsam eşim aynen seninki gibi o çarşafa kefen gibi dolanmış oluyor :)
yorganı da geçen akşam almış üstümden allahım nasıl üşüyorum bi baktım üstüm açık. yorgana dolanmış ve kendini rulo yapmış adam. çekiyorum çekiyorum gelmiyo :)
ama yatağa çarpraz yatıp elimi kolumu onun üstüne atan da benim. yatağın %70 inde ben yatıyorum hhahahhahah :)
bunlar sarılmadan uyuduğumuz geceler oluyor.
eğer kaşık pozisyonunda sarılarak uyuyosak gayet rahat ve sorunsuz uyuyoruz.
2 tane tek kişilik yorgan kullan bence :) bi de lastikli çarşaf.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?