Yatak Paylaşımı Kavgaları

ben evliyim cevap veriyorum uyunur çok da güzel olur ben uyuyorum ama eşimin gözler açık uyuyamıyor olsun bazen fedakar olmak gerekiyor dert etme sen evlen yaptım oldu dersin
İşte bi taraf uyuyor tabi de o durumda uyuyamayan ben olurum :)
bana kimse dokunmayacak lamba vb hiç bişey açık olmayacak gerekirse uyanık olup kışır kuşur bile yapmayacak :)

ben evliyim cevap veriyorum uyunur çok da güzel olur ben uyuyorum ama eşimin gözler açık uyuyamıyor olsun bazen fedakar olmak gerekiyor dert etme sen evlen yaptım oldu dersin

Tamam hayalim işte sarıl uyu oh miss

Ben çok hareketsiz yatarım nasıl yatarsam öyle kalkarim eşim çok deli yatar ve senin eşin gibi 3 yastıkla uyur bir de yorgana dolanir öyle yatar biz çözümü iki yorgan kullanarak çözdük :)

Sizde kundak gibi olan eşinize sarılın uyuyun.
Aklıma benim ki geldi aynı öyleydi neredeyse bende napim yanımda kutup ayısı gibi yumuş yüne sarılınca atıyodum kolumu bacagımı oh mis :)

Bizde de kış geldi yorgan kavgası başladı. Ben de yaz kış eşin gibi kundak olur yatarım, hadi yazın tamam ama e havalar soğudu eşim üşüyor ben yorganla kundak battaniye de çıkartacağım üşüyene takviye olsun Çift nevresim takımı iyi fikir ya da sen de ilave battaniye çıkartacaksın ya da pike, yorgan vs.

yaa çok güldüm yorumlara bende ilk evlendiğimizde yatağın sağı solu kavgasını yaptık ve ben galip geldim ama 4 ay boyunca adam beni 1 karış yerde uyuttu kaç gece yataktan düşerken sıçrayarak uyandım anlatamam nasıl sinirleniyor insan koca yatak dibime kadar niye giriyon girdin daha düşene kadar niye itekliyon yine bi gece düşücem diye sıçrayarak uyandığımda kalktım ve bi baktım yatağın diğer tarafı bomboş biz ikimiz 20 cm lik yerde cebelleniyoruz o tarafa geçtim ve koca yatağın keyfini sürdüm ama o tarafın boş olduğunu keşfedene kadar 4 ay geçmişti :)
yorgan konusunda da yorgancıya battal boydan da büyük bi yorgan diktirmekte buldum hem daha kalın hem de yatak örtüsü gibi kenarlardan çok sarkan yorgancı anneme sormuş bu yorganı kime yaptırıyorsunuz böyle annemde demişki 90 yaşında bi annem var çok üşüyor ona diktiriyorum :))

dokunarak uyumaya alışın ahtapot gibi sarılmanıza gerek yok ama ayaklarınız elleriniz falan birbirinize dokunsun

benim çözümlerim bunlardı

Yani bence ten temasi varken uyumaya alismali evli insanlar. Ben de yazin o sicaginda ustume illa bisey orterim ustum acikken kendimi guvende hissedemiyorum sanki hirsiz gelse beni o koruyacak : D psikolojik iste kapi acikkende uyyamam : )
Yatak ayirma evlilige zarar veriyo bence tek cozum sarmas dolas uyumaya alismak ve cift ortu.

Ayak değerken bile uyuyamıyor musun?

Bana evlilikteki güzel bir şeyi say deseler, sarılarak uyumak derim heralde.
Zaten bir elimin parmağını geçmez güzel şeyler

Onu da tatmayacaksam evlilik çekilmez olurdu sanırım..

Kendini alıştırmanı öneriyorum dokunarak uyumaya, temas iyidir iyi

Bence yorgan kılıfının içine girin ikiniz de tulum gibi çekseniz de üstünüz açılmaz

Haha zeytin agaci yaaa gozu acik uyumasina koptum burda gulmekten bende oyle uyuyormusum annem diodu sonra sevgilimde evet oyle uyuyorsun diyine inandim cok tatlisiniz yaa :)

Koalina sizin ailedeki sorunlar cok tatli masallah allah baska dert vermesin cok guldum size en iyisi 2 yorgan kullanin :)

Cepten yazdığım için alıntılar kasıyor kızlar.
Uyurken kol, bacak değse bile darallar geliyor. Uyumadan önce de öyle bi 15 dakika falan dayanıyorum. Nedense daral basıyor öyle bana sanki nefes alamıyorum, hareketlerim kısıtlanıyor. Eşim de alınıyor haliyle "evlenmeden önce her gece sarılarak uyuruz diye bekledim ama olmadı" diyor.
Nasıl alışılır ki buna bilemedim

Kızımız olana kadar birbirimize ahtapot gibi sarılıp uyurum. Kimin eli kimin cebinde belli degil Şimdi herkes kendine has şekillerde yatıyor.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…