yatakları ayrımak evliliği yavaş yavaş sinsice öldürür,kesinlikle katılmıyorum.yeni evlenecek olan arkadaşlar kocanızla Allah korusun boğaz boğazada gelseniz yataklarınız ayrımayın gidin yatın yatağınızda kadınlar başkasını bulmayı düşünmezler ama erkelerin hayallerine girirverir başka kadınlar hatırlatılır..
teşekkür ederim iyi dileklerin için ama vazgeçmez aslaemel42 gerçekten çok zor bi durum. ben haberi izlediğimde türkiyede olmaz böyle şeyler diye düşünmüştüm. hemde evlendiğinizden beri çok zor olmuştur senin için.
inşallah vazgeçer bu huyundan diyim yani. ALLAH (C.C) yardımcın olsun
Evlilikte çok büyük kavgalardan korkarım ben! Ne olursa olsun saygımı yitirdim mi aynı yatakta değil de aynı havayı solumak bile istemem.Soğuduğum zaman geri dönüşüm çok zordur. Ben hep dikkatli olmaya çalışırım. Karşımdakini kırmaktan çok üzmekten korkarım. Aynı özveriyi kocam da gösterirse elbet de dargın da olsam aynı yatağa girerim.
Ben de yatakları ayırmanın evliliği kötü bir sona yaklaştırdığını düşünenlerdenim. Ne kadar dargın olursanız olun; bazen söylemediğiniz bir özür kelimesi yerine ufacık sıcak bir dokunuş barışmanız için biçilmiş bir kaftan olur!!!:1hug:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?