Yataklari Ayirmak Evliliğin ömrünü Uzatiyor_muş

S.HAYAL

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
5 Eylül 2007
267
1
96
- Yurtdışı
cumartesi günü haberlerde izlediğim bi oha haber yani.
fransada yapılan bi araştırmaya göre yataklarını ayıran eşlerin evlilikleri daha uzun sürüyormuş.
sizce yataklarınızı ayırsanız evliliğinizin ömrü ne kadar
eee yardımcı olun biz yeni evleneceklere yahu

aaa bilmeden evliliğimizi uzatıyormuşuz eşim bide grip oldu ayrıldık :).

Son düzenleme:
çok saçma , ben tavsiye etmem böyle bir şeyi , madem öyle neden evleniyoruz ? mecburiyetler hariç tabii ...

yaa ben hiç istemem böyle bişeyi yaa..kavgalı olsanız bile yatağa küs girmeyin derler hep..ben kocam hep yanıbaşımda uyusun isterim

yatakları ayrımak evliliği yavaş yavaş sinsice öldürür,kesinlikle katılmıyorum.yeni evlenecek olan arkadaşlar kocanızla Allah korusun boğaz boğazada gelseniz yataklarınız ayrımayın gidin yatın yatağınızda kadınlar başkasını bulmayı düşünmezler ama erkelerin hayallerine girirverir başka kadınlar hatırlatılır..

çok doğrusun asla ayırmam yatagımı.hele bi evleniyim de
:dance:

Evlilikte çok büyük kavgalardan korkarım ben! Ne olursa olsun saygımı yitirdim mi aynı yatakta değil de aynı havayı solumak bile istemem.Soğuduğum zaman geri dönüşüm çok zordur. Ben hep dikkatli olmaya çalışırım. Karşımdakini kırmaktan çok üzmekten korkarım. Aynı özveriyi kocam da gösterirse elbet de dargın da olsam aynı yatağa girerim.

Ben de yatakları ayırmanın evliliği kötü bir sona yaklaştırdığını düşünenlerdenim. Ne kadar dargın olursanız olun; bazen söylemediğiniz bir özür kelimesi yerine ufacık sıcak bir dokunuş barışmanız için biçilmiş bir kaftan olur!!!:1hug:

çok saçma bence.ne olursa olsun yatakların ayrılmasını doğru bulmuyorum.evlilik için de sağlıklı olmadığını düşünüyorum..

ben de ömrü uzayanlardanım ama benimki benle ilgili değil ilk günden bu yana eşim uyuyamıyorum diye ayrı yattı ben çok üzüldüm çok ağladım baktım kimsenin beni taktığıfalan yok onun yatağını başka odaya yaptım o rahat ben rahat koca karyola bana kaldı ohh

ama çok yıpratıcı yatak ayırmak suçlusun da sana ceza verilmiş gibi geliyo sevgiyi azalttığını düşünüyorum bi daha dünyaya gelip evlencek olsam aynı yatakta sarılıp uyumayı şart koşarım ilk olarak o kadar kötü yani

kasten bilerek ayri yatmayi tercih etmem ama kizimiz dogduktan beri ayri yatiyoruz, ben bebegimden ayri yatamiyorum kokusunu duymadan, esimde rahat-rahat yatin diye ayni odada ama ayri yatakta yatiyor..:asigim:

yatakları ayırmayı bilemiycemtatlicadiarzu ama arada ayrı yatmak(ben ailemdeyken o başka yerde) bize iyi geliyorŞenizeşimi özlüyorum

Sonun başlangıcıdır bence.
Kısa süreli mazaretli ayrılıklar hariç...

emel42 gerçekten çok zor bi durum. ben haberi izlediğimde türkiyede olmaz böyle şeyler diye düşünmüştüm. hemde evlendiğinizden beri çok zor olmuştur senin için.

inşallah vazgeçer bu huyundan diyim yani. ALLAH (C.C) yardımcın olsun

teşekkür ederim iyi dileklerin için ama vazgeçmez asla
evet çok zordu ama kendine etti kendinden soğuttu bana bişey olmadı alıştım şimdi canıma minnet diye avuttum kendimi geldi geçti rahat rahat uyuyorum desem yalan olur uyku sorunu hep yaşadım hala yaşıyorum ilaçla uyuyup ilaçla uyanıyorum bununla ilgisi dolaylı olarak var tabi yıllarca o kadar üzüldümki uyku sistemlerim bozuldu ilaçsız 26 saatte 2 saat uyuyabildim geçen hafta artık ilaçsız uyumayı denemiyorum bile alıyorum hapı uyuyorum Allah hakkımızda hayırlısını versin ne diyim

En güzel barışma yöntemi hatta,sana kesinlikle katılıyorum canım

20yillik evlilik tercümemle söyleyim biz fransiz deyil türküz
yok bizim elimiz elimize tenimiz tenimize degmeli ayri yatak ayyy korkuc bir sey olmali yanliz yatacaksam niye evlenimki insan iyi günde kötü günde bir can yoldasi bir arkadas ister simdilik cok mutluyuz ama ilerde esim yada ben ölürsem o yatakta yaniz nasil yatariz diye üzülmüyorum deyil belkide allah bize acir ayirmaz diye düsünüyorum allah kimseyide küs olsa bile ayirmasin ayni yatak küs ol bir degme bir laf küslügüde götürür benceeee ayri yatak ortami gerdikce gererrr
emel kac yillik evlisiniz canim halinede cok öüzüldüm canim senden ayri yatmasinin gerekcesii ney olmasa beraber bir psikiyatra gidin konusun senin halini üzüldünü bilsin belki seni anlar

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…